• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı: İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Şimdi gelelim Aralık ayına.

Merhaba Arkadaşlar

Ankete katılan her (251) üyeye çok teşekkürler. Aralık ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma CoffeeNutz (114 oy) olurken 2.William Roastery (35 oy) oldu. 3.Firma (22 oy) ise Sezy Coffee , 4. Firma1 Roastery (22 oy) oldu.

1.olan CoffeeNutz yetkilisi @Ömer Aydın bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Firmaya olan sorularınız için
Whatsapp Hattı:05330757542
İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.12.2024 SALI 23:59
Web Sitemiz: WWW.COFFEENUTZ.NET

İNDİRİM KODU BURADA
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

View hidden content is available for registered users!
-%25 İNDİRİM

1732996615334.jpeg
1732996670526.png
COFFEENUTZ

Son düzenleme:
Değerli kahveseverler,

Bizi 5. kere tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Bu sefer bir hayli hazırlıklıyız!

Az kalmış Peru Aprocassi ve Brezilya Klem ve ofis kahvelerini saymazsak 18 tane nakış gibi işlenerek seçilip, reçetelenmiş kahvemiz var.

1. Burundi FW15: Her hasatında iyileşme gözlemlediğimiz ailemizin en eski üyesi, limon ve karamel notaları ile…
  2. Espresso İçin Optimize Edilmiş Burundi FW15: Fiyat performanslı ve dengeli bir yıkanmış kahve ve de espressoya yakışıyor! Az ele geçen fırsatlardan!
  3. Honduras Caviflor: Fındık, gofret, çikolata… Yanımda tanıdık bir lezzet olsun diyen veya nitelikli kahveye yeni girenler için birebir.
  4. Ruanda Ruhango: Favorilerimden. Belki bal ve cevizi sevdiğimdendir;)
  5. Kolombiya Cardona: Burada bir süredir fiyata dokunmayı unutmuşuz ve iyi de olmuş, çok her yönteme gitmeyebilir ama filtrede bir canavar.
  6. Guatemala Nueva Oriente: Sizlerin en popüleri, fındıklı çikolata (gofret yok) ile başlayan tecrübe meyvemsi taraflarda da hareketli, farklı demleme yöntemlerine açık.
  7. Etiyopya Hambela Bontiana (Mikro-Kavrum): Doğal sarelle alır mıydınız? Bu kahve çok yönlü değil ama notasında ısrarcı ve her yönteme gidiyor!
  8. Espresso İçin Optimize Edilmiş Etiyopya Hambela (Mikro-Kavrum): Canlılık elbette orada - asiditesiz kahvemiz yoktur - ancak dengesi ve reçetede işbirliği ile notasını veren, yüzünüzü güldürecek bir espresso. 2. favorim.
  9. Endonezya Ijen Lestari Karamela (Mikro-Kavrum): Canınız portakal kabuklu koyu karamel çektiğinde…
  10. Guatemala Dorado Pacamara (Mikro-Kavrum): Asiditesi her yönteme izin vermez ama göz göz büyük çekirdekleri ile ağız şapırdatmalı filtre kahvesi çok keyifli.
  11. Etiyopya Hambela Wamena Anaerobik (Mikro-Kavrum): Lezzette küçük kırmızı meyveler, kuru üzüm ve evet cezerye!
  12. Kolombiya Papayo (mikro-kavrum): Geçen yıl seçkimizden bir şekerleme güzellemesi.
  13. Kolombiya La Loma Karbonik Maserasyon (Mikro-Kavrum): Meyve suyu mu desem, karpuz mu, gül reçeli mi? Siz karar verin, filtrede nefis.
  14. Kolombiya Alto Cielo Geisha Natural (Mikro-Kavrum): Geçen yılın Alto Cielo Natural’inin Geisha’sı gibi düşünebilirsiniz ama daha asil ve tropikal olanı…
  15. Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon (Mikro-Kavrum): Seveni müdavimi olup şiir yazıyor, sevmeyeni eh kahve işte diyor, ikisi de haklı ve hemen bitmez ama stoğu sınırlı.
  16. Espresso İçin Optimize Edilmiş Kolombiya Pink Bourbon (Mikro-Kavrum): 3. favorim ve benim gibi asidite, gövde, lezzet dengesinde iddialı espresso sevenlere birebir.
  17. Kolombiya Paola Trujillo Sidra Washed (Mikro-Kavrum): Yıkanmış mı? Gerçekten mi? En son eklenen bu kavanozda butik kahvemiz, ciddi duruşu ile lacivert hissini tok lezzet profili ile net hissettiriyor, iftiharla sunarız.
  18. Panama Mi Finquita Geisha Washed (Mikro-Kavrum): Bu yıkanmışlar da çok oluyor ama! Madem renklerden gidiyoruz asil bir turuncu hayal ediniz, kavanoz satışı olduğu için hemen bitmez ama az kaldı.

Ayrıca mikro-kavrumların tutarlılık avantajına bir avantaj daha ekliyoruz! Şimdi her seferde ikişer paket kavurduğum mikro-kavrum paketlerinizdeki etiketlerde DiFluid Omix+ ile ölçülmüş renk ve özkütle değerleri yer alacak!

Mikro-kavrum kahveler için önümüzdeki haftadan itibaren (muhtemelen önümüzdeki Cuma kavrumu ile birlikte) şirket sırlarını açıklıyoruz. Agtron ölçümlerini zaten saklamıyorduk ama künyelerin çok azında vardı ve o da paket etiketinde değildi. Şimdi yeni ekipmanımız DiFluid Omix+ ile hem renk ölçümlerini hem de özkütle ölçümlerini paketlerinizin üzerindeki etikette görebileceksiniz. Buradan da elinizdeki o kahvenin demlenmesi için bir çok fikir ve bağlantı üretebileceğiniz bir altyapı sunmak istedim size. Tekrarlayayım; bu daha önceden belirlediğimiz bir renk temennisinin sitede belirtilmesi gibi bir şey değil her bir mikro-kavrum paketinizin üstünde yazacak ona ait ölçümüdür.

Paketinizdeki kahvenin evrensel kabul görmüş renk analizi size çekirdeğin dış görüntüsü veya öğütülmüşünü tahmin etmenizden çok daha doğru bir bilgi sunar, buradan yapacağınız çıkarımlar daha sağlıklı olur.

Kavrulmuş kahve özkütlesinin ölçümü ise şimdi ulaşılabilir yeni dijital ekipmanlarla eskiye göre (“hava yer değiştirme” metodu sayesinde) daha doğru ve bilimsel ölçebileceğimiz bir değer. Bu değeri nasıl okuyacağımız ve nasıl değerlendireceğimiz hepimiz için tamamen yepyeni bir heyecan!

Özkütleye basitçe değinmek gerekirse; aynı hacimdeki 2 kahveden daha ağır olanının özkütle rakamının daha yüksek olacağını söyleyebiliriz. Bu esasında kavrum derecesi ile oldukça ilişkili olsa da işin arka planında; kahvenin genetiği ve kavrumun hızı gibi son kullanıcının tespit edemeyeceği başka etkenlerin de olduğunu biliyoruz. Her ne sebepten olursa olsun bu özkütle (yoğunluk) ile ilgili gerçek veriye dayalı gözlemleriniz bize daha geç/erken degassing, daha homojen öğütüm hatta belki de kahvenin “suyu tutması” gibi detayları ile ilgili bile ipuçları verecek ya da bakalım ne olacak bu ay hep beraber izleyip göreceğiz...

Bu tecrübeyi böyle geniş bir veri havuzu ile yaşamak büyük bir keyif olacak ve sanırım aynı zamanda tarihe bir kayıt da düşmüş olacağız.

Bu veya başka okumalarda elbette içgüdüsel olarak hemen anlamlı bir sonuca ulaşmak isteyeceğiz ancak örneğin; çok yakın değerleri olan a kahvesi ile b kahvesi karşılaştırılırken bulgulardan emin olmak için birden fazla aynı şartı sağlayan deneyin aynı sonucu verdiğinden emin olmanız hepimiz için çok değerli.

Bunun üstüne inşa edilecek veri çok değerli olabilir ve bu çalışmaya katkıda bulunacağınız için şimdiden heyecanlıyım.

2013 yılında kahve kavurmak ve bunu coffeenutz.net üzerinden ulaştırmak için kurduğum CoffeeNutz ile İstanbul'da başladığı hikayesinde ilk "şişede soğuk demleme kahve online satışı", ilk "fıçıda kahve kurulum ve fıçı tedariği" gibi ilginç projeler de yürüttüm. En başta kavurma şampiyonalarına da katılıyordum ve bir 2013 şampiyonası ikinciliğim var fakat o dönemler pek disiplinli bir yarışmacı olduğum söylenemez daha çok hevesli bir girişimciydim. 6 yıldır İzmir'de devam ediyorum. Aynı zamanda 2015'ten beri SCA eğitmenliği yaptığım için Konak-Karataş'taki Atölyemde eğitimler veriyorum, fırsat olursa da burada etkinlikler yapmaktan keyif alıyorum.

Başlardaki toptan çalışmalar ve sonra açılan şubeler hengamesinden sonra kuruluştaki orijinal misyona yani ev kullanıcılarına tekrar yöneldiğimden beri daha mutluyum, burada gösterdiğim özenin daha fazla anlaşıldığını hissediyorum.

2025'te muhtemelen bir Roest p3000 veya ona muadil 3-5 kilo kapasiteli bir arkadaş aramıza katılacak ve butiğin hakkını zirveye çıkaracağımız bir dönem gelecek gibi görünüyor, görüşmeleri başladı bile...

Gelelim kampanya detaylarına - devamı sonraki paylaşımda.

Son düzenleme:
Genel İndirim Kodu: İNDİRİM KODU İLK PAYLAŞIMDADIR
İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.12.2024 SALI 23:59
Web Sitemiz: WWW.COFFEENUTZ.NET
  • Tüm gramajlar için kampanya genel indirim oranımız şu andan itibaren geçerli olmak üzere: %25
  • 1 Comandante Trailmaster X25 kampanya dahilinde siparişi olan bir kahveseverimize gidecek. Sipariş numaraları arasından çekiliş yapılacağı için, ne kadar çok siparişiniz olursa o kadar şansınız artıyor (farklı siparişlerinizi birleştirmemizi isterseniz lütfen notlarda belirtiniz). Sonucu kampanya bitişinin ertesinde yani yeni yılın ilk gününde açıklayacağız. Comandante çekilişi için sitemize üye olmanız, mail listemize eklenmeniz, instagramımızı takip etmeniz veya bir yere yazmanız gibi bir şart yok sadece sipariş vermiş olmanız yeterlidir.
  • 700₺ Üstü Kargo Ücretsiz!
  • Stoktan saat 11:00a kadar olan siparişleriniz ilgili gün içinde gönderilecektir.
  • Eğer bir ürün stokta yoksa lütfen “Sonraki Kavrum Tarihi” seçimini işaretleyiniz, böylece kahveniz en taze hali ile size ulaşacaktır. Değiştikçe buradan duyuracağım kavrum tarihlerimiz aşağıda belirtilmiştir:
    • 1. Hafta: 2 Aralık Pazartesi / 6 Aralık Cuma
    • 2. Hafta: 9 Aralık Pazartesi / 13 Aralık Cuma
    • 3. Hafta: 16 Aralık Pazartesi
    • 4. Hafta: 23 Aralık Pazartesi / 27 Aralık Cuma
    • 5. Hafta: 30 Aralık Pazartesi / 3 Ocak Cuma
  • Kavurma tarihlerimiz ilki 2 Aralık Pazartesi olmak üzere her haftanın Pazartesi ve Cuma günleridir. Gerekli görüldüğünde ek tarih girilecektir.
  • Gönderileriniz her kavrum gününün ertesi günü Yurtiçi Kargo’ya teslim edilecektir.
  • Yoğunluk nedeniyle eksik fazla 2 gün oynayabilecek tarihler için şimdiden anlayışınızı rica ediyorum hiç bir oynama yaşanmaması için de elbette elimizden geleni yapacağımızı bildiririm.
  • Ben çoğunlukla kavurma makinamın başında olacağım fakat buradan sorabileceğiniz çoğu soruya (reçete, kargo takip vb) detaylı olarak yardım edebilecek Atakan'a Kahvesever Hattı ile en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.
  • Ortak alana yazılan problemlere yönelik konular için de özellikle ayın başından sonra yoğun bir dönem olacağı ve mail gelse de göremeyebileceğim için Atakan, ortağa yazılanlara cevap verebilecek ancak muhtemelen en hızlı yanıt alacağınız iletişim kanalımız yine Kahvesever Hattı.
  • Ortaktan ise bolca tadım tecrübesi ve tercih edenlerin Omix ölçüm karşılaştırmalarını / çıkarımlarını paylaşması kendimizi geliştirmemiz için çok değerli, ne kadar yazarsanız o kadar iyi...
  • Yerel teslim seçeneği ile kahvesini almak isteyenleri Cumartesi Günleri saat 14:00-16:00 arasında Karataş’a bekliyorum, ModBar’dan bir espresso da size ikramımız Adresimiz: CoffeeNutz İzmir Karataş
Yeni yıla girerken kahvemize daha bilimsel bir metodla yaklaşacağımız bir ay geçirmeyi umuyorum ve yine umarım ki 2025 bu temennimin meyvelerini aldığımız bir yıl olur.

Sevgilerimle,

Ömer

Son düzenleme:
34730 sipariş kodu ile katıldım. Guatemala Nueva Oriente' yı özlemiştim yanına Etiyopya Hambela Wamena Anaerobik ekledim. Ay sonuna doğru Etiyopya Hambela Bontiana almayı düşünüyorum.

@Ömer Aydın Öncelikle tebrik ederim Ömer Bey. Kahvelerin stok durumu hakkında bilgi alma şansımız var mıdır acaba?
Peru biraz önce bitti sanırım 1-2 güne klem biter belki mi finquita da bitebilir gidişata göre… Onun dışında durum iyi görünüyor.

Coffee Nutz'tan hep mutlu kaldım.

Şu an Espresso İçin Optimize Edilmiş: Guatemala Retana ı bitiriyorum. Filtre versiyonu çok beğenmiştim zaten. Sonra espresso versiyonu aldım. Tabii espresso versiyonu olduğu için biraz daha koyu.

Mikro-lotları 500er 500er gram mi kavuruyorsunuz? Yanlış anlamadım? Kolay gelsin :)

Coffee Nutz'tan hep mutlu kaldım.

Şu an Espresso İçin Optimize Edilmiş: Guatemala Retana ı bitiriyorum. Filtre versiyonu çok beğenmiştim zaten. Sonra espresso versiyonu aldım. Tabii espresso versiyonu olduğu için biraz daha koyu.

Mikro-lotları 500er 500er gram mi kavuruyorsunuz? Yanlış anlamadım? Kolay gelsin :)
Evet her seferinde 2x250 aynen öyle.

Şu anda “Sonraki kavrum tarihi” 06.12.24 Cuma olarak güncellenmiştir arkadaşlar.

34758 no’lu sipariş sonrasında olan gönderimlerinizi buna göre düşünebilirsiniz.

Bazı seçeneklerde sadece çekirdek olarak ibaresi geçiyor ama ben herhangi bir seçenek işaretlemedim yanlış bir yoktur umarım
Merhaba @msinanyildiz

Siparişinizde söylediğiniz kadarıyla bir yanlışlık görünmüyor yine de bu vesileyle herkes için öğütüm konusuna açıklık getireyim.

Çekirdek kullanımına yönlendirmek için öğütüm seçenek kutularını kaldırdık fakat öğütüm talep edenler eğer kiloluk paket değilse bunu notlar bölümünde belirtebilir hatta Kahvesever Hattımıza bu konuda notunu sonradan da iletebilir - henüz gönderimi yapılmadıysa biz işleme onları da alıyoruz.

Yani notlarda öğütüm talebi özellikle belirtilmedikçe biz çekirdek olarak gönderiyoruz.

Cardona için pusudaydım. Ben bu kahvenin fiyatının başka bir kavurucuya nazaran çok daha düşük olduğunu farklı bir platformda yazmıştım. Takip etseydiniz unutmazdınız Ömer Bey :D
Ettim ve farkettim (“unutmuşuz” ile şirinlik yapıyordum yani) ama içimden gelmedi.

Ömer bey dün geceden beri adres değişikliği yapmak istediğimde sitede şöyle bir sorun yaşıyorum "Adresiniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyin"

Geri