Pahalı.Niye kimse Gordion demiyor?
O zaman TetraAnkara yeni yeni gelecek, deli dehşet çekirdekleri profillemek istiyor, internet sitesini yenilemek istiyor, paketlerinde revizeye gitmek istiyor. Anlayacağın herşey 4/4lük olsun istiyor![]()
forum ici anketlerde oy degistirebilme ozelligi varsa sonraki aylarda aktif edebilir miyiz?
ilk saatlerden oy atip sonradan gelen mesajlara ikna oluyorum..
İkna oldum walla. Ama geçen ay %1 oy almışCoffeeMamma.
Kavurmanın önemi, ehemmiyeti her platformda vurgulanıyor ama internet sitesinde kavurma stiline dair bir açıklama olan tek bir işletme gördüm o da CoffeeMamma oldu.
Kahveyi Alman stili kavuruyormuş.
İki farklı ödüllü çekirdeği var, ödülü aldığı platform çok büyük çaplı olmasa da Almanya'dan onaylı.
Ayrıca bir kahve çekirdeğini hem Türk kahvesi hem filtre hem espresso kavrum profiliyle satıyor. Kavrum konusunu bu kadar ciddiye aldığının ibarelerini gösteren başka yer daha görmedim.
Yahu hafızamdan silmeye çalıştığım şeyi neden hatırlatıyorsunuz tekrarbenim bayağı kafam karıştı. neyse umarım "what to do with your opinion" abim kazanır
Ben de ikna oldum, sitesine de baktım paketler de güzelmiş, Tuna Kiremitçi romanı alır gibi coffeemammaya bastım oyumu.İkna oldum walla. Ama geçen ay %1 oy almış