Şu ana kadar alım yapılanların hepsinin forumda hesabı ya da aktifliği yoktu zaten. En basitinden Null örnekleyelim. Hesabı var ama neredeyse hiç kullanmıyor. Kungpow, probador, kronotrop...Overdose ya da Ersin Bey'in (Kahvesakal) bu forumda olduğunu sanmıyorum. Seçsek bile muhatap bulamayabiliriz. Ben Kafein Kültür dedim.
+1Artık kafein kültür diyebilirim![]()
her ay toplu alımı seçilen firma belli bir sayıda kahve deneme paketinde çeşidinde indirim yapıyor. Ayrıca ay sonuna kadar tüm kahvelerde indirim oluyor. Bir de ekipman olursa tadından yenmiyor tabi. Hemen şunu da belirteyim. Ay sonunda kahveler hakkında yorumlarımızı paylaşıyoruz. Demleme yöntemlerimizi anlatıyoruzben ıncommon dedim, yıkanmış kahveleri dikkatimi çekti.bi de ben yeniyim olayı anlamadım. toplu alım ne demek? ben samsunda yaşıyorum.
Daha önce sanırım bir gerginlik yaşanmış. Yanlış hatırlamıyorsam Suat Bey ile.Şu ana kadar alım yapılanların hepsinin forumda hesabı ya da aktifliği yoktu zaten. En basitinden Null örnekleyelim. Hesabı var ama neredeyse hiç kullanmıyor. Kungpow, probador, kronotrop...
Kişisel problemlerin kahve kulübü alımlarını etkileyeceğini sanmamDaha önce sanırım bir gerginlik yaşanmış. Yanlış hatırlamıyorsam Suat Bey ile.
Kişisel problemlerin kahve kulübü alımlarını etkileyeceğini sanmam![]()
tahminimce kafein kültür çıkacakGordion kahveleri iyi ama zaten kasım ayı sonuna kadar indirimli daha da uygun veremezler zaten .Kafein kültür de şu an yüzde 22 indirimli ama ben yüzde 35 indrim alabilirz diye Kafein kültüre verdim.
Şimdi baktım Kafein kültür de zam yapmış yüzde 50 anca keserGordion kahveleri iyi ama zaten kasım ayı sonuna kadar indirimli daha da uygun veremezler zaten .Kafein kültür de şu an yüzde 22 indirimli ama ben yüzde 35 indrim alabilirz diye Kafein kültüre verdim.
bi de ben yeniyim olayı anlamadım. toplu alım ne demek? ben samsunda yaşıyorum.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.