• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ıncommon dedim, yıkanmış kahveleri dikkatimi çekti.bi de ben yeniyim olayı anlamadım. toplu alım ne demek? ben samsunda yaşıyorum.

ben bu oylamada şampiyonu tercih ettim. Kafein Kültür.

ben ıncommon dedim, yıkanmış kahveleri dikkatimi çekti.bi de ben yeniyim olayı anlamadım. toplu alım ne demek? ben samsunda yaşıyorum.
her ay toplu alımı seçilen firma belli bir sayıda kahve deneme paketinde çeşidinde indirim yapıyor. Ayrıca ay sonuna kadar tüm kahvelerde indirim oluyor. Bir de ekipman olursa tadından yenmiyor tabi. Hemen şunu da belirteyim. Ay sonunda kahveler hakkında yorumlarımızı paylaşıyoruz. Demleme yöntemlerimizi anlatıyoruz

Şu ana kadar alım yapılanların hepsinin forumda hesabı ya da aktifliği yoktu zaten. En basitinden Null örnekleyelim. Hesabı var ama neredeyse hiç kullanmıyor. Kungpow, probador, kronotrop...
Daha önce sanırım bir gerginlik yaşanmış. Yanlış hatırlamıyorsam Suat Bey ile.

Gordion kahveleri iyi ama zaten kasım ayı sonuna kadar indirimli daha da uygun veremezler zaten .Kafein kültür de şu an yüzde 22 indirimli ama ben yüzde 35 indrim alabilirz diye Kafein kültüre verdim.

Gordion kahveleri iyi ama zaten kasım ayı sonuna kadar indirimli daha da uygun veremezler zaten .Kafein kültür de şu an yüzde 22 indirimli ama ben yüzde 35 indrim alabilirz diye Kafein kültüre verdim.
tahminimce kafein kültür çıkacak

Bence artik Gordion'un secilme ve arkadaslari yormanin vakti geldi. Ara ara kavrum ve profil calismalarina sahit oldum uzerine koyarak ilerlediklerini gonul rahatligiyla soylebilirim.

Geri