• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Anket Eylül 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Altta Tabloya Bakınız)

• Baristocrat – 12 çeşit – ₺400 / ₺875

Oy: 7 2.9%
  • Hound Coffee – 9 çeşit – ₺415 / ₺890

Oy: 13 5.4%
  • Tone Coffee Roastery – 16 çeşit – ₺330 / ₺990

Oy: 94 39.3%
  • Kimma Coffee – 11 çeşit – ₺266 / ₺450

Oy: 12 5.0%
  • Poka Coffee Roasters – 11 çeşit – ₺250 / ₺470

Oy: 2 0.8%
  • Coach Coffee – 15 çeşit – ₺499 / ₺690

• Molecule Coffee – 8 çeşit – ₺350 / ₺875 (200 g paket)

Oy: 0 0.0%
  • Gordion Coffee Roastery – 11 çeşit – ₺350 (100 g) / ₺400 (100 g)

Oy: 3 1.3%
  • Kernel Coffee Roasters – 10 çeşit – ₺420 / ₺1,350

Oy: 9 3.8%
  • Clean Cup Coffee – 5 çeşit – ₺148 (100 g) / ₺308 (100 g)

Oy: 7 2.9%
  • Kronotrop – 8 çeşit – ₺730 / ₺990

Oy: 1 0.4%
  • Montag Coffee Roasters – 18 çeşit – ₺490 / ₺830

Oy: 11 4.6%
  • Zümrüt Karaca – 1 çeşit – ₺475 / ₺475

• William’s Roastery – 4 çeşit – ₺395 / ₺900

Oy: 11 4.6%
  • Spada Coffee – 12 çeşit – ₺440 / ₺980

Oy: 37 15.5%
  • Tetra N Roastery – 20 çeşit – ₺367.50 / ₺840

Oy: 15 6.3%
  • Vitus Coffee – 25 çeşit – ₺300 / ₺480 (100 g)

Oy: 10 4.2%
  • Lot Coffee Roastery – 16 çeşit – ₺430 / ₺2,200

Oy: 3 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    239
  • Anket kapatılmış .

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*

Örnek anket altı yorum yazısı.
X firmayı seçtim. Sebebi 20 tane kahve çeşidi ve güzel microlotları var. Denedim güzeldi şu kahvesi.
*Ayrıca Anket başlıkları altında ne olursa olsun 1 kere yazma hakkınız olacak. İsterseniz başka konu olsun bu başlığa yazamayacaksınız arkadaşlar*
*Kavurucu firmaların bu başlığa yazması yasaktır*

Her ay düzenlediğimiz Kahve Kulübü alım anketi zamanı geldi!

Eylül 2025 ayı toplu alım etkinliği için anketimizi oluşturduk. Oylama 31 Ağustos 2025 Pazar günü 08:06'de bitecektir. Sonuçlar anket bitince otomatik olarak yukarıda belirecektir. Kazanan Firma Hakkında Detaylar 1 Eylül 2025 günü açıklanacaktır. ( Çok yakın sonuçlarda 1-2 gün gecikmeler yaşanabilir)

Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ayki etkinlikte; @gergingörünüşlüadam ve @emrekocakurt ile organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.

En Çok Seçilen Firmalar ve Oy vermeden önce vereceğiniz firmanın kahvelerine bakmanız için linkleri paylaştım. (Bu ay güncellendi)

1755407227835.png

Tone olsun artık bu ay bence çünkü seçkilerine yeni dahil ettikleri ve denemeyi merak ettiğim çekirdekleri var, yeni stok yapmadan o çekirdekleri indirimli alabilmek çok güzel olur 😄

Bu ara başlıkları hep yukarıda, durmadan seçkiye yeni kahve de ekleniyor. Eklenen her kahve de daha dikkat çekici oluyor. Son iki aydır aylık alımlarda da sürekli gündemde, artık Eylül ayında bi Tone içeriz gibi 🙃

Tone Coffee Roastery olsun daha önce seçilmemiş.

100 gr lık paket seçeneği olması sebebiyle tone. Keşke diğer firmalarda da şu 100 grlık paketlere geçilse. Beğenmediğiniz zaman kahve 250gr paket bitmiyo maalesef.

Umarım aynı yeri 50. Kez seçmediğimiz bir ay olur.

Daha öncede yazmıştım. Tone içerik açısından çok bilgiye sahip. Diğer firmalara göre daha açıklayıcı ve net. O yüzden bu kadar titiz çalışan bir firmanın kahvelerini denemek istiyorum.

Oyum : Tone Coffee Roastery

Tone dedim 2 3 aydır alim yapmadım eğer tone gelirse denemek istiyorum

En fazla çeşit sunan ve önceki alımda memnun kaldığım Vitus'a oy verdim.

hadi tone olsun madem

Geri