• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

ANKET: Aylık alımda değişiklik fikri

Bu ay denensin mi?

• Olumlu bakıyorum

Oy: 81 43.1%
  • Tarafsızım/Kararsızım

Oy: 18 9.6%
  • Mevcut düzen iyi, kalsın

Oy: 89 47.3%

• Kullanılan toplam oy
    188
Bir ay denenebilir diye düşünüyorum. Hiç alım yapmadığımız kavurucuları da tanımış oluruz bu sayede 🙂

Bence 2 ayda 1 denenebilir. Hem yeni yer keşfederiz hem bildiğimiz lezzetlerden de vazgeçmeyiz.

bu konuda benim şöyle bir önerim var. bence anketteki her firma her ay %50 indirim yapsın. neden bir ikisi yapıyor ki sadece.

Aşamalı seçim yöntemi ile çok ilginç kombinasyonlar sunulabileceğini düşünüyorum ben. 2 aşamanın ilkinde herkes 3 farklı kavurucu seçse ve ikinci turda en çok oy alan 4 firmaya yer verilirse çok ilginç sonuçlar çıkabilir gibi geliyor. Özellikle daha önce seçilmemiş kavuruculardan seçtiğimiz bir anket olursa bir sürü firma çokça oy alacağı için ilk başta oy vermemiş insanlar daha sıcak bakabilir.

Aşamalı seçim yöntemi ile çok ilginç kombinasyonlar sunulabileceğini düşünüyorum ben. 2 aşamanın ilkinde herkes 3 farklı kavurucu seçse ve ikinci turda en çok oy alan 4 firmaya yer verilirse çok ilginç sonuçlar çıkabilir gibi geliyor. Özellikle daha önce seçilmemiş kavuruculardan seçtiğimiz bir anket olursa bir sürü firma çokça oy alacağı için ilk başta oy vermemiş insanlar daha sıcak bakabilir.

210BC040-24EF-4DA7-9AEB-EC17D7359DAE.jpeg

İlk 10 gün ön seçim, son 5 gün play-off şeklinde ilk 3-4 öneriyorum. Böylece son 5 güne girince veya daha öncesinde forum yöneticilerine kavurucularla iletişim için yeterli süre de tanınmış olur aynı zamanda Yüzde 3-5 oy alan kavuruculara verilen oylar da boşa gitmeyip değerlenmiş olur.

ben de yazmayacaktım ama çok çılgın öneriler görüyorum. alım ekibinin operasyonel yükünü de unutmayın derim. bildiğim kadarıyla iki kişiler.
bu konu ara ara gündem olur ve hiç değişmez. bence zaten en sağlıklı sistem de bu. çalışan bir sistemi bozmaya gerek yok. kısacası oyna devam diyorum ben.

Ben de bu sistemin aynen devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten iyice oturdu artık. Son aylarda kavga gürültü de olmuyor.

Benim düşündüğüm bir çözüm yolu da şu şekilde. En azından bu sene için her x (mesela 3) ayda bir daha önce hiç seçilmemiş kavurucular arasından oy kullanabiliriz. Böylece hem var olan düzen bozulmaz hem de çeşitlilik artar.

Hocam bunu bir UEFA'ya soralım. 🙂

Geri