• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Anket Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Tabloya Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.4%
  • Aroasting Lab

Oy: 20 4.1%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 4 0.8%
  • Caffe Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Celsius Roastery

Oy: 6 1.2%
  • Clean Cup

Oy: 17 3.5%
  • Coach Coffee Roastery

• Coffee Friend Zone

Oy: 22 4.6%
  • Coffee Manifesto

Oy: 1 0.2%
  • Coffee Sapiens

Oy: 3 0.6%
  • Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

• Coffeemamma

• Daphne Coffee Co.

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 11 2.3%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kava Coffee Roasting

Oy: 7 1.5%
  • Kernel Coffee

Oy: 15 3.1%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 5 1.0%
  • Kronotrop

Oy: 27 5.6%
  • La Lune Roastery

Oy: 8 1.7%
  • Lot Coffee Roastery

Oy: 18 3.7%
  • Maple Coffee Shop

• Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 91 18.9%
  • Milestones Coffee Roastery

Oy: 11 2.3%
  • Molecule Coffee

• Montag

Oy: 45 9.3%
  • Niji coffee co

Oy: 60 12.4%
  • Nok Coffee

• Octagon Coffee Roastery

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Parsa Coffee Roasters

Oy: 8 1.7%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Trophy Coffee

Oy: 6 1.2%
  • Vitus Coffee&Roastery

Oy: 59 12.2%

• Kullanılan toplam oy
    482
  • Anket kapatılmış .
Daha önce seçilmemiş ve kendim de denemediğim için Meetlab diyorum bu ay.

Maple Coffee Shop için oy kullandım. Daha önce deneyemediğim seçilmemiş firmaları tecrübe etmek istiyorum.

Montag özlendi.

Farklı bir kavurucu denemek için Vitus Coffee diyorum bu ay.
Bir yandan zamanın nasıl kayıp gittiğini gösteren, ve fakat diğer yandan forumda bir tür ortak deneyim alanı ve sohbet imkanı yaratan aylık alımları düzenleyen arkadaşlara, verdiklere emek için şimdiden teşekkür ediyorum:) Bu organizasyonun hep sürmesi dileğiyle...

Benim seçimim de Vitus Coffee 👑 Tüm ekibe çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ederim 🤗 Karaköy, Moda'da dükkanı olan Kava Coffeeyi de bir gün şampiyon görmek isterim 🫠

Coffee Friend Zone'u seçtim. İnternet siteleri hoşuma gitti ve seçenek çok

⬇️ 300 TL 'DEN YÜKSEK KAHVE FİYATI OLMAYANLAR TABLODA BU EMOJİYLE
🆙 20 ÜSTÜ KAHVE ÇEŞİDİ OLANLAR TABLODA BU EMOJİYLE İŞARETLİ
🌟 10-20 ARASI KAHVE ÇEŞİDİ OLANLAR TABLODA BU EMOJİYLE İŞARETLİ
🔻 5 KAHVE VE ALTI OLANLAR BU EMOJİYLE İŞARETLİ
Ⓜ️ MICRO LOT TARZI PAHALI KAHVELER SUNAN FİRMALAR BU EMOJIYLE İŞARETLİ
💲 250 GR/1000 TL ÜSTÜ KAHVE SATIŞI OLANLAR BU EMOJİYLE İŞARETLİ

bir önerim olacaktı.
bu logolara ilaveten "tadım paketi" sunan roasterlara özel yeni bir logo eklesek şahane olmaz mıydı?
örneğin geçen ay ultra'nın mükemmel seçkisini indirimli alabilmiş ve pek çok farklı kahvesini deneyebilmiştik.
sebep şu: 1kg kahve alımlarında genellikle hep indirim oluyor, mesele 250gramlarda indirim yapılması ya bu seçimlerde... ayrıca tadım paketlerinde indirim olması demek, esasen 250 altı gramlarda da indirim olmasını sağlıyor. benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı bence...

ps: öneri kabul görürse tek tek tadım paketi sunanlara ulaşıp tadım paketini indirime dahil edip etmeyeceklerini öğrenmek gerekebilir

Coconut Lemonade ile çok memnun kaldım. O yüzden La Lune Roastery diyorum.

bir önerim olacaktı.
bu logolara ilaveten "tadım paketi" sunan roasterlara özel yeni bir logo eklesek şahane olmaz mıydı?
örneğin geçen ay ultra'nın mükemmel seçkisini indirimli alabilmiş ve pek çok farklı kahvesini deneyebilmiştik.
sebep şu: 1kg kahve alımlarında genellikle hep indirim oluyor, mesele 250gramlarda indirim yapılması ya bu seçimlerde... ayrıca tadım paketlerinde indirim olması demek, esasen 250 altı gramlarda da indirim olmasını sağlıyor. benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı bence...

ps: öneri kabul görürse tek tek tadım paketi sunanlara ulaşıp tadım paketini indirime dahil edip etmeyeceklerini öğrenmek gerekebilir
tadım paketi güzel bir fikir kesinlikle gelecek seferde ekleyeceğim tabloya. Elinize sağlık bu güzel fikir için :) Yanlız tek tek sorma işini yapmak zor olabilir sitelerinde varsa zaten bunu ekleyip tabloya koyabiliriz. biraz kavurucularımız forumu takip edip ona göre çeki düzen vermeleri sitelerine gerekli bence :) Sonra bize soruyorlar aa microlot var aslında bizde diye ama diyorum sitenizde yazmıyor ben tek tek soramam varsa lütfen yazın diyorum.

Forma bu ay üye oldum sadece merak ettiklerimi listede fazla görmediğim için söyleme ihtiyacı duydum eğer önceden seçilmişlerse bakıp elersiniz

null coffee
Coffeerem
Coffee department
Listede olamayıpta merak ettiğim firmalar!

Listeden tercih yaparsam oyum montag
Bu listede ankette yer alan ve çıkmak isteyen ya da bizim bazı sebeplerden çıkardığımız liste. Değiştikçe ve listeden katılanlar ve silinenler oldukça burayı güncellerim. Bazen arkadaşlar soruyor forumda şu neden yok bu neden yok diye böyle bir eksiklik vardı bu listede burada kalsın :)
TARİHFİRMALARSEBEBİ
2021 yılında çıkarıldıPetraFirma çıkmak istedi
çıkarıldı Eylül 2022NullFirma çıkmak istedi
çıkarıldı Eylül 2022Coffee RemFirma çıkmak istedi
çıkarıldı Eylül 2022SpecificMevcut kahvesi kalmadı inaktif
çıkarıldı Eylül 2022Gaia&Co Coffee RoasteryMevcut kahvesi kalmadı inaktif
çıkarıldı Eylül 2022Overdose CoffeeFirma çıkmak istedi
Ekim 2022Boxx CoffeeFirma çıkmak istedi-7 günden fazla indirim yok
Kasım 2022PreonFirma Kapandı
mart 2023PERSEPHONE COFFEEyetersiz 3.nesil kahve çeşidi
mart 2023PROBADOR COFFEEİNDİRİM ORANI YETERSİZ-İLERDE GÖRÜŞÜLEBİLİR
MAYIS 2023Minus One CoffeeFİRMANIN SİTEDE KAHVESİ 2 AYDIR YOK
TEMMUZ 2023KungpowKAPASİTE SORUNU NEDENİYLE ÇIKARILDI -ARALIKTA TEKRAR EKLENEBİLİR
TEMMUZ 2023Minus One CoffeeSİTE STOKLARINDA KAHVE YOK KAPALI
TEMMUZ 2023Calibre CoffeeSite kapalı

Vitus'un yollarına, çıkayım dağlarına
Bırak ben mesaj atam, tek hakkım gitmez boşuna hey

Gordion +1

Niji'den daha once birkac espresso cekirdegi deneyimleme firsatim olmustu ve ust duzey seckileri oldugunu dogrulayabilirim.

Secilirse uyguna birkac paket almak isterim, oyum kendilerine

Umarım kahve seçkisi nispeten geniş 150-200₺ civarina da kahveleri bulunabilen çoğu kesime hitap eden bir firma seçilir. Toplamda sadece 300₺ üzeri 5-10 kahvesi olan firmalar malesef ülkemizin ekonomik şartları(durdurulamaz uçuşu) göz önüne alındığında her kesime hitap etmeyebiliyor.

Ben de yeni bir kavurucu ile tanışmak için Meet Lab diyorum.
Aslında pek tanışmak denemez, geçtiğimiz gün İstanbuldaki Yenisahra Metrosu yakınındaki şubesini ziyaret ettim. Güzel bir Kenya kahvesi içtim hoşuma gitti. Diğer çekirdekleri de denemek istiyorum.

Geri