Kesinlikle güzel bir proje, faydalanmak isteriz ama ne zaman var ne enerji. Genç bekar, çocuksuz üyeler belki İstanbul'un büyüklüğüne meydan okuyabilir10 İzmir, 8 Ankara, 2 İstanbul.
İstanbul insanı yoruyordur, anlayabiliyorum.![]()
Kesinlikle güzel bir proje, faydalanmak isteriz ama ne zaman var ne enerji. Genç bekar, çocuksuz üyeler belki İstanbul'un büyüklüğüne meydan okuyabilir10 İzmir, 8 Ankara, 2 İstanbul.
İstanbul insanı yoruyordur, anlayabiliyorum.![]()
Kavurucu değpil kahveci sorduğuuzu varsayarak, Leaf i tek geçerim. Bostanlı'da.Yıllar sonra ilk kez İzmir'e gidiyorum, forumda İzmirde gidilecek kahveci ararken konuya denk geldim. Organize, ekip işi bir çalışmaya gelene kadar, en azından böyle şehir bazında herkesin kendi "En iyi 5" listesini paylaşabileceği başlıklar olsa güzel olurdu.
Vallahi İzmir'de isteyen varsa yazsın bana, gezerik.Forumda bi gazla duyurulan, talep toplanan ama sonrasında hiç konuşulmamış gibi davranılan projelerden sadece biri![]()
İzmir'de değil ama yakınında Turgutlu Manisa'da millestones var, yolum düşerse gitmek istiyorum, özellikle espressoları çok övülüyor.Yıllar sonra ilk kez İzmir'e gidiyorum, forumda İzmirde gidilecek kahveci ararken konuya denk geldim. Organize, ekip işi bir çalışmaya gelene kadar, en azından böyle şehir bazında herkesin kendi "En iyi 5" listesini paylaşabileceği başlıklar olsa güzel olurdu.