• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Almanyadan Öğütücü Tavsiyesi

tio75

Yeni Üye
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Herkese iyi günler. Almanyadaki akrabalarıma öğütücü siparişi vereceğim, Ama o kadar kararsız kaldım ki ne yapacağımı bilemedim.
Öncelikle Espresso,V60 ve filtre kahve, hatta ara ara da türk kahvesi için alacağım. elektrikli veya manuel olmasıda benim için farketmiyor. tabiki de elektrikli olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Aşağıdaki ürünlerden hangisini alırsam benim için en iyi seçim olur. Bunların haricinde de alabileceğim önerileriniz varsa onlara da açığım. Bu fiyatların üzerine de çok fazla çıkmak istemiyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.

Espresso makineniz nedir? Giriş segment bir makineyse 1zpresso K-Ultra hem filtre hem espresso öğütümünde bence sizin için en dengeli seçim olur.

Espresso dahil bir cok aralikta ogutum yapmayi dusunuyorsaniz

Elbette daha iyi ogutuculer var ama belli bir demleme yontemine agirlik veriyorlar...daha iyi bir espresso ya da daha iyi bir filtre ogutucusu alabilirsiniz...ama tarifinize en uyan cihaz bu diye dusunuyorum...esp versyonu olmasina dikkat edin... bir onceki standart versiyondan oldukca farkli... opus cazip gozukse de espresso ayarlari ugrastirici oldugu icin onerilmiyor..manuel degirmenle espresso ise sahsen tercih etmeyecegim yorucu bir yontem... baratza esp sizin dusundugunuz virtuosodan daha ince ayar yapabiliyor...haliyle espresso icin daha iyi...yorumlari da oldukca iyi. Coffeefriend alisverisinizde gozumizden kacmasin siparis verince komik fiyata bardak hediyesi oneriyor...0.01eu vs diyor ama bunu da tahsil etmiyor gozunuzden kacmasin siparis verirken :)

Espresso dahil bir cok aralikta ogutum yapmayi dusunuyorsaniz

Elbette daha iyi ogutuculer var ama belli bir demleme yontemine agirlik veriyorlar...daha iyi bir espresso ya da daha iyi bir filtre ogutucusu alabilirsiniz...ama tarifinize en uyan cihaz bu diye dusunuyorum...esp versyonu olmasina dikkat edin... bir onceki standart versiyondan oldukca farkli... opus cazip gozukse de espresso ayarlari ugrastirici oldugu icin onerilmiyor..manuel degirmenle espresso ise sahsen tercih etmeyecegim yorucu bir yontem... baratza esp sizin dusundugunuz virtuosodan daha ince ayar yapabiliyor...haliyle espresso icin daha iyi...yorumlari da oldukca iyi. Coffeefriend alisverisinizde gozumizden kacmasin siparis verince komik fiyata bardak hediyesi oneriyor...0.01eu vs diyor ama bunu da tahsil etmiyor gozunuzden kacmasin siparis verirken :)
benim aklımdaki de buydu. bunu gireceğime yanlışlıkla virtuoso yı yazmışım. tşk. ederim. ilk sırada

Herkese iyi günler. Almanyadaki akrabalarıma öğütücü siparişi vereceğim, Ama o kadar kararsız kaldım ki ne yapacağımı bilemedim.
Öncelikle Espresso,V60 ve filtre kahve, hatta ara ara da türk kahvesi için alacağım. elektrikli veya manuel olmasıda benim için farketmiyor. tabiki de elektrikli olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Aşağıdaki ürünlerden hangisini alırsam benim için en iyi seçim olur. Bunların haricinde de alabileceğim önerileriniz varsa onlara da açığım. Bu fiyatların üzerine de çok fazla çıkmak istemiyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.
Bütçe ile ilgili bir şey yazmamışsınız; ben de Mazzer Philos tavsiye etmek istiyorum. Her demleme türünde kullanabilirsiniz.

Abi ne yaptın yaa. güzel alet ama bütçem 250€ bandı en fazla
🤷O bütçede saydığınız tüm demlemeleri yapacak kaliteli el değirmenleri var, ama elektrikli bildiğim kadarıyla yok. Comandante espresso hariç hepsinde efektif, Kinu ise filtre için biraz tozlu. K-ultra var hepsinde efektif... Yurtdışında buraya göre daha uygun; onu değerlendirebilirsiniz.

bununla senin gösterdiğin arasında ne fark var acaba
Bu da olur burr çapı daha küçük sanırım sadece ve burr farklı olabilir belki ama sorun yok. Her türlü Mignon zero diyorum. fark olsa da şahsen attıgın ürünlerin çok daha önünde bir ürün.

Son düzenleme:
Geri