• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

ALIM/SATIM (güncel)

brew'bartender

Barista
İsim
Hüseyin
Daha fazla  
İsim
Hüseyin
Espresso Makinesi
Rocket Appartamento
Değirmen
Rocket Faustino 3.1, Commandant American Cherry MK3
Ekipmanlar
Hario V60 metal, Moccamaster, Aeropress Go, Fellow Stagg Demleme Kiti Pour Over - Graphite, Bialetti Venüs 6 Cup Moka Pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Bir forumsever olarak, ilgilendiğim konuları okumak, ay alımlarında sevdiğim kavurucu var mı diye göz atmak ve zaman zaman ekipman alıp satmak için bu platformu kullanmaktan gerçekten keyif alıyorum.

Ancak son dönemde özellikle alım–satım başlıklarında dikkatimi çeken bir durum var. Bazı ilanların sürekli olarak “güncel”, “günceldir”, “kaçırmayalım güncel”, “indirdim güncel”, “ülkeyi terk ediyorum güncel” gibi mesajlarla her gün yukarılara taşındığını görüyorum. Açıkçası bunu her sabah tekrar tekrar görmek bir süre sonra oldukça yorucu hale geliyor.

Elbette herkes bir şeyler alıp satıyor ve ilanını görünür kılmak istemesi çok doğal. Haftada bir kez güncelleme yapılıp alt sayfalara düşen ilanların tekrar öne çıkarılması bana makul geliyor. Ancak her gün, hatta bazen günde birden fazla yapılan bu “güncel” mesajları forum deneyimini olumsuz etkiliyor.

Kimseyi kırmak ya da hedef göstermek istemem; sadece bu konuda bir düzenleme yapılmasının hepimiz için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Sonuçta burası bir forum, tamamen bir pazaryeri değil.

Belki bu konuda bir kural ya da sınır getirilirse, hem alım-satım yapanlar hem de forumu takip edenler için daha dengeli bir ortam oluşabilir.

Geri