• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpressten Şarap Tıpası Satın Almak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coffee

Üye
İsim
coffee
Satın alma linki. Arkaşlar çekirdekleri kısa süreli 0-2 ay saklamak için şarap tıpası almayı düşünüyorum. Vacu vin biraz pahalı geldi bir tıpa için. Linkteki üründen satın alıp kullanan oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

Ben aldım (burada verilen bağlantıdaki değil, başka bir modeli), memnun bir şekilde kullanıyorum. Merakımı gidermek için bir de Vacu Vin aldım ama. Çok etkili bir saklama yöntemi.
Merhaba
Vacu Vin ile aralarında belirgin bir fark gördünüz mü , Aliexpress'den aldığınızı sağlıklı kullanabildiniz mi?

Sağlıcakla

kaç aya kadar taze tutuyor acaba deneyimleme fırsatınız oldu mu?

Şimdiye kadar hiçbir çekirdekte böyle bir deneme yapmadım hızla tükettiğim için. Ama beğenmeyip bir kenara attığım (açılmış, sonra valfli paketinde saklanmış) kahvenin ikinci ayında sınıf atladığına şahit oldum. Tazelik beni çok endişelendiren bir husus değil.

Güncelleme: Orijinali taklidine göre, kıyas kabul etmeyecek derecede diyemesem de, fark edilecek şekilde daha iyi. Klik sesi şüpheyi ortadan kaldırıyor. Plastiği daha sert ve sağlam görünüyor. Her halükarda güven veren bir saklama usulü. @Heh ile alışveriş de gayet sorunsuz, tavsiye ederim.

Bir süredir foruma girmiyordum girer girmez yine hiç aklımda olmayan bir şeyi aldım.. neyse ya elbet lazım olur:D

kaç aya kadar taze tutuyor acaba deneyimleme fırsatınız oldu mu?
Vacu Vin kendi rekorumu kırdım, aynı şişede 3 aylık süreyi devirdim, Haziran başında 750gr çekirdek alınca ancak bugün bitti çekirdekler. En son 1 tanesini kıtır kıtır yedim, halen daha (elbette ilk günkü gibi değil) nefaseti iyi ve lezzetliydi.

Güncelleme: Orijinali taklidine göre, kıyas kabul etmeyecek derecede diyemesem de, fark edilecek şekilde daha iyi. Klik sesi şüpheyi ortadan kaldırıyor. Plastiği daha sert ve sağlam görünüyor. Her halükarda güven veren bir saklama usulü. @Heh ile alışveriş de gayet sorunsuz, tavsiye ederim.
Bende @Heh 'den aldım bir sorunla karşılaşmadım. Bende tavsiye ederim.

Geri