coffee
Üye
- İsim
- coffee
Satın alma linki. Arkaşlar çekirdekleri kısa süreli 0-2 ay saklamak için şarap tıpası almayı düşünüyorum. Vacu vin biraz pahalı geldi bir tıpa için. Linkteki üründen satın alıp kullanan oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
MerhabaBen aldım (burada verilen bağlantıdaki değil, başka bir modeli), memnun bir şekilde kullanıyorum. Merakımı gidermek için bir de Vacu Vin aldım ama. Çok etkili bir saklama yöntemi.
Merhaba
Vacu Vin ile aralarında belirgin bir fark gördünüz mü , Aliexpress'den aldığınızı sağlıklı kullanabildiniz mi?
Sağlıcakla
kaç aya kadar taze tutuyor acaba deneyimleme fırsatınız oldu mu?Vacu Vin'i henüz kullanmadım. Ama Aliexpress'ten aldığımı sorunsuzca kullanıyorum halihazırda.
kaç aya kadar taze tutuyor acaba deneyimleme fırsatınız oldu mu?
Vacu Vin kendi rekorumu kırdım, aynı şişede 3 aylık süreyi devirdim, Haziran başında 750gr çekirdek alınca ancak bugün bitti çekirdekler. En son 1 tanesini kıtır kıtır yedim, halen daha (elbette ilk günkü gibi değil) nefaseti iyi ve lezzetliydi.kaç aya kadar taze tutuyor acaba deneyimleme fırsatınız oldu mu?
Bende @Heh 'den aldım bir sorunla karşılaşmadım. Bende tavsiye ederim.Güncelleme: Orijinali taklidine göre, kıyas kabul etmeyecek derecede diyemesem de, fark edilecek şekilde daha iyi. Klik sesi şüpheyi ortadan kaldırıyor. Plastiği daha sert ve sağlam görünüyor. Her halükarda güven veren bir saklama usulü. @Heh ile alışveriş de gayet sorunsuz, tavsiye ederim.