• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpressten Değirmen almak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thgngr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thgngr

Barista
İsim
Taha
Firma
Kendine demler
Daha fazla  
İsim
Taha
Değirmen
CMD mk3
Firma
Kendine demler
Ekipmanlar
V60 02, switch03, aeropress go
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Öncelikle herkese merhaba son günlerde 1000 TL bandında uzun süre beni götürebilecek hem espresso hem de v60’a uygun öğütüm sağlayabilecek değirmen arayışına girdim fakat Türkiye piyasasında bu fiyatları pek mumkun olmadığını gördüm Aliekspress e baktığımda burada 1800-2000 lira bandındaki değirmenlerin orada çok daha uygun fiyatlara olduğunu gördüm ama yıllardır Aliekspressten alışveriş yapmadığım için sizlere danışmak istedim o acaba oradan değirmen alırken nelere dikkat etmeliyim vergisi ile birlikte alım nasıl sağlayabilirim nasıl o şekilde seçebilirim ayrıyetten ürün kaliteleri Türkiye’ye gelen ürünlerle aynı mı oluyor verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Merhaba bazı ürünlerde alırken ödeme adımında vergi de eklenerek ödeniyor ve türkiyede aras kargo dağıtyor farklı şehirler için farklı kargolar olabilir emin değilim ondan. Bazı ürünlerde de buraya gelince gümrükte vergilendiriliyor burada ne kadar vergi çıkacağı kesin olmuyor bazen az vergi de çıkabiliyor, tam da bunları da ptt dağıtıyor eskisi gibi. Timemore için ben LESHU Coffee Strore diye bir mağazadan alışveriş yapmıştım sorunsuz gelmişti.

Alım esnasında %50 civarında vergi ekleniyor.

Örn: 100 lira fiyatı olan ürün, ödeme esnasında 150TL+kargo ücreti şeklinde oluyor. Başka masraf yok. Adresinize Aras kargoyla teslim ediliyor.

Bu yöntemle teslimat için gümrük açısından üst sınır olabilir. Mesela 50bin liralık ürün için gümrük müşaviri gerekebilir.

Alım esnasında %50 civarında vergi ekleniyor.

Örn: 100 lira fiyatı olan ürün, ödeme esnasında 150TL+kargo ücreti şeklinde oluyor. Başka masraf yok. Adresinize Aras kargoyla teslim ediliyor.

Bu yöntemle teslimat için gümrük açısından üst sınır olabilir. Mesela 50bin liralık ürün için gümrük müşaviri gerekebilir.
Ben baktığımda genelde tek tip ücretsiz kargo gözüküyor acaba farklı bir yerden mi bakmam gerekiyor diye tereddüt ettim vergiler dahil ürün göremedim

Merhaba bazı ürünlerde alırken ödeme adımında vergi de eklenerek ödeniyor ve türkiyede aras kargo dağıtyor farklı şehirler için farklı kargolar olabilir emin değilim ondan. Bazı ürünlerde de buraya gelince gümrükte vergilendiriliyor burada ne kadar vergi çıkacağı kesin olmuyor bazen az vergi de çıkabiliyor, tam da bunları da ptt dağıtıyor eskisi gibi. Timemore için ben LESHU Coffee Strore diye bir mağazadan alışveriş yapmıştım sorunsuz gelmişti.
Bu şekilde vergiler dahil mi alışveriş yaptınız acaba ben ürünlere baktığımda genelde tek tip kargo seçe neyi oluyor ücretsiz kargo olarak onun için kafam karıştı biraz

Bu şekilde vergiler dahil mi alışveriş yaptınız acaba ben ürünlere baktığımda genelde tek tip kargo seçe neyi oluyor ücretsiz kargo olarak onun için kafam karıştı biraz
Şimdi gördüm vergiler ödeme ekranında önümüze çıkıyormuş :)

Evet ödeme adımında vergi diye gözükür zaten gözükmezse ptt getirir kapıda vergi ödersiniz

Geri