• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Alınık tartı

Ürünün Fiyatı
1000-1500
100 200 liraya aldığım fason tartıların sürekli arıza vermesi kahveyi demlerken gramajın sürenin durması gibi şeylerden sıkıldığım için düzgün bir tartı almak istiyorum ancak tartı fiyatları ya çok uçuk ya da alabileceğim tartılar stokta yok. İkinci el temiz mhw 3 bomber veya wacaco exagram tartı arıyorum. Benzer fiyat aralığında başka tartılar da olabilir.

Escobarista V3 tartısına bakmanızı öneririm. Fiyatı da uygun gelirse memnun olduğum bir tartı. Fikir olması amacıyla paylaşmak istedim.

Escobarista V3 tartısına bakmanızı öneririm. Fiyatı da uygun gelirse memnun olduğum bir tartı. Fikir olması amacıyla paylaşmak istedim.
Aslında onu gözüme kestirmiştim ama genel olarak escobaristanın eski tartılarında çok problem olduğunu okuduğum için tereddütüm oluşmuştu. Ağırlık ölçüm tutarsızlığı, eklenen ağırlığın sonradan yansıması gibi şeyler yaşadınız mı acaba veya başka kronik bir şey

Hayır yaşamadım. Hem espresso hem pour over demleme için kullanıyorum. Üzerinde bekleyen sabit ağırlıkta 0.1 Gr yükselme düşme oluyor ama kullandığım tüm tartılarda oldu bu durum ve en az bunda oluyor. Su ekleme kısmı en çok değerlendirilen bölüm oluyor galiba. Orada da belki 30ms gibi çok küçük bir gecikme oluyor sadece. İlk kullanımdan beri ne eklemek istiyorsam onu ekleyebiliyorum. Günde 2-3 kez kullanıyorum ve 3 haftadır şarjda etmedim. Pil kısmı da bu şekilde.

Hayır yaşamadım. Hem espresso hem pour over demleme için kullanıyorum. Üzerinde bekleyen sabit ağırlıkta 0.1 Gr yükselme düşme oluyor ama kullandığım tüm tartılarda oldu bu durum ve en az bunda oluyor. Su ekleme kısmı en çok değerlendirilen bölüm oluyor galiba. Orada da belki 30ms gibi çok küçük bir gecikme oluyor sadece. İlk kullanımdan beri ne eklemek istiyorsam onu ekleyebiliyorum. Günde 2-3 kez kullanıyorum ve 3 haftadır şarjda etmedim. Pil kısmı da bu şekilde.
Çok teşekkürler, ben de sipariş vereyim o halde.

Geri