• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ağustos 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Grizzly

• Whole Bean

• Pangea

• Meet Lab

• Kernel

• Cho

• Hound

• Parsa

• Clean Cup

• Lot

The results of this poll are hidden until the poll closes on 25 Tem 2026.

Kocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*

+Oy değiştirme açıktır.

Etkinlik koordinatörleri
@Kocakurt , @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam .

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.

Grizzly Roastery
Whole Bean Coffee
Pangea Coffee
Meet Lab Coffee & Roastery
Kernel Coffee Roasters
Cho Coffee
Hound Coffee
Parsa Coffee Roasters
Clean Cup Coffee
Lot Coffee Roastery

Son düzenleme:
Meet Lab. +1

Son düzenleme:
Lot +1 izmirdeki en iyi kavuruculardandır

Listedeki firmalara bakınca daha önce denediğim ve memnun kalmadığım 1-2 firma var. Hiç denemediklerim arasında çekirdek çeşitliliği çok az olan firmalar, sitesi özensiz firmalar ve aşırı yüksek fiyatlara sahip firmalarda var. Elimde olsa geçtiğimiz 9 ay içerisinde seçilmiş bazı kavurucuları tekrar listeye dahil etmek isterdim. Bir filtre kahvesever olarak clean cup ya da lot demek mantıklı görünüyor deneme yapmak için.

Seçkisi çeşitli olduğu için Lot diyorum.

Bu ay oyum Whole Bean coffeeye, kahvelerini tatma şansım olmuştu gayet beğendim. Kavrum profilleri çok hosuma gitti pahalı kahveleri iyi uygun fiyatlı kahveri kötü gibi bir durum söz konusu değil, her kahvenin kavrumuna uğraştıkları belli🤌🏻

Lot dedik bakalım. Bu sefer denemek nasip olur belki.

Mert lab seçkisi güzel fakat o fiyatlara kahve almak beni rahatsız ediyor. Daha erişilebilir olmalı diye düşünüyorum

Meetlab diyen arkadaşlar girip fiyatlara baktı mı acaba?
Yüzde hesabı yaptığımızdan azdan az çoktan çok gider. :)

Hem maksat deneyim. MeetLab indirim yapmıyor normal zamanda. Amaç kahve almak olsa indirim yapan firma çok. %20 indirim ile Brazil Mogiana(iyi sabah kahvesidir bu arada) almamın hayatıma pek bir katkısı yok. Aynısını başka firmadan yapar ve bazımı oluştururum, MeetLab'den de pastaya süs alırım.

Son düzenleme:
Geri