• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sezy coffee sitenizde damoyu göremedim. Damo da olacak mı? @S.Yavuz

Gönderdik bakalım bu ay da reyimizi. Hayırlısı.

Sezy coffee sitenizde damoyu göremedim. Damo da olacak mı? @S.Yavuz
Merhaba. Maalesef Damo olmayacak çünkü bizim stokumuzda bitti. İthalatçının elinde kalıp kalmadığını ise bilmiyorum ki kalmış olsa dahi geçen senenin çekirdeği. Her ne kadar çok güzel bir çekirdek olsa da yeni hasat Etiyopyaların gelişiyle geçen senenin hasadı olan kahvelerde stok yenilemesi yapmadık.

Merhaba. Maalesef Damo olmayacak çünkü bizim stokumuzda bitti. İthalatçının elinde kalıp kalmadığını ise bilmiyorum ki kalmış olsa dahi geçen senenin çekirdeği. Her ne kadar çok güzel bir çekirdek olsa da yeni hasat Etiyopyaların gelişiyle geçen senenin hasadı olan kahvelerde stok yenilemesi yapmadık.
Damo olmaması üzdü 🥲

Ülkede damo tükeneli çook oldu ya.

Overdose iyidir, Ersin e güveniyorum ama indirm şart

geçen ay lot demiştim bu ay da incommon dedim, ikide iki boş atıyorum sanırım 🤣
kungpow olsun da isterim, severim kavurmalarını ama sezy çıkması çok muhtemel. özetle, kafam çok karışık:ROFLMAO:

1658344016271.png

Oylamaya devam arkadaşlar inandığınız sevdiğiniz kahvecilere bu ay çıkmaz demeyin sonuçlar hiç bir zaman belli olmaz :)

*Bu arada kahveler ve kahve firmaları web siteleri hakkında detaylı bilgilerin ankette yer almasını isteyen arkadaşlar var, o konuda neler yapabiliriz düşünüyoruz konuyla ilgili bir gelişmede bilgi vereceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 21293

Oylamaya devam arkadaşlar inandığınız sevdiğiniz kahvecilere bu ay çıkmaz demeyin sonuçlar hiç bir zaman belli olmaz :)

*Bu arada kahveler ve kahve firmaları web siteleri hakkında detaylı bilgilerin ankette yer almasını isteyen arkadaşlar var, o konuda neler yapabiliriz düşünüyoruz konuyla ilgili bir gelişmede bilgi vereceğiz.
açık oy gizli sayım döküm çok da demokratik gelmiyor artık. ;) indirim kodunu alır giderim. :)

Sezy'den alim yapiyorum. Fiyatlari da uygun zaten Kungpow'da her ne kadar Oscar Daza kalmasa da yeni kahveler var. Bir de belki Panama kahvelerine baska bir guzellik olur o yuzden Kungpow 🙃

Geri