• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Aeropress

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aventus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Emxone sağolsun sıfır buldu bana da oyle hallettik.Bulamasaydim bu iki siteden birinden alacaktın.Unuondan alirsaniz kqhvede alin bence.2. Si daha uygun oluyor sanirim.En ucuz bunlari bulabildim.İkincisi için e mail kaydedin kupon kodu veriyor.Daha uyguna geliyor.Yanliş hesaplamadiysam vergi hariç 290tl civarı ediyor
1)
2)
Aeropress alacaklara bir daha hatirlatayim.Vergiyi %20 ile ekleseniz bile 350 ancak ediyor zaten.Yani her şey net :giggle:

Sana güvenmiyorum. Her şeye bal tatlı fasa fiso diyorsun aynısı ben yapıyorum foss :d
Valla simdi kayanza buldum dolapta 16 gram 2 aylık kahve kalmiş onu yaptim aynı yöntemle bal bal :) aeropress genel olarak tatlılık çıkarıyor bundan eminim.Öyle agir govdeli acı kahveler falan da değil gayet nitelikli.Önyargisi olan varsa kırsın :) bence senin teknikte sorun var ya da comandanteden kaynaklı

Valla simdi kayanza buldum dolapta 16 gram 2 aylık kahve kalmiş onu yaptim aynı yöntemle bal bal :) aeropress genel olarak tatlılık çıkarıyor bundan eminim.Öyle agir govdeli acı kahveler falan da değil gayet nitelikli.Önyargisi olan varsa kırsın :) bence senin teknikte sorun var ya da comandanteden kaynaklı

Aeropress ile ilk yaptığım kahve taptatlı olmuştu wendelboe mi kullanmıştım hatırlamıyorum. Bir sonrakiler hiç öyle olmadı. 40'lı filtreler ve gooseneck gelmişken şimdilik v60 devam sıkılırsam aeropress dönerim artık :)

@Emxone sağolsun sıfır buldu bana da oyle hallettik.Bulamasaydim bu iki siteden birinden alacaktın.Unuondan alirsaniz kqhvede alin bence.2. Si daha uygun oluyor sanirim.En ucuz bunlari bulabildim.İkincisi için e mail kaydedin kupon kodu veriyor.Daha uyguna geliyor.Yanliş hesaplamadiysam vergi hariç 290tl civarı ediyor
1)
2)

Bu araştırmayı yaparken hangi sitelere baktınız? Ben de aynısını Delter için yapıcam da :) Ortalık 2.el ürünü sıfırdan pahalı satan tiplerle dolu olduğu için yurtdışından kahveyle birlikte almak çok daha mantıklı şuan :D

Bu araştırmayı yaparken hangi sitelere baktınız? Ben de aynısını Delter için yapıcam da :) Ortalık 2.el ürünü sıfırdan pahalı satan tiplerle dolu olduğu için yurtdışından kahveyle birlikte almak çok daha mantıklı şuan :D
Delter aeropress kadar yaygin degil onu bulmasi daha zor ama aliexpressde kuponlarla alabilirsiniz.Yarın seçkin kuponlar devreye girecek biraz daha duser.Leshu satiyor orijinal olmasi lazim.Zaten sahtesi yok bildigim kadariyla.

Geri