Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Aeropress ariyorum
Aero go attiginizAmazonda vergi ve kargo dahil aero+delter 100 $’a geliyor.
Geçen hafta aero 30$’dı bu hafta 34 olmuş, normal aero alırsanız fark 4 $ olacakAero go attiginiz
@Emxone sağolsun sıfır buldu bana da oyle hallettik.Bulamasaydim bu iki siteden birinden alacaktın.Unuondan alirsaniz kqhvede alin bence.2. Si daha uygun oluyor sanirim.En ucuz bunlari bulabildim.İkincisi için e mail kaydedin kupon kodu veriyor.Daha uyguna geliyor.Yanliş hesaplamadiysam vergi hariç 290tl civarı ediyor
1)
2)![]()
Aerobie AeroPress, coffeemaker
Lightweight, robust and travels well. Loved by adventurers, explorers and cyclists....and anyone who just wants a great cup of coffee. With Free UK delivery.unionroasted.com
![]()
AeroPress Coffee Maker
The AeroPress coffee maker for a great price, with free UK shipping. Up your coffee game today.cannonballcoffee.co.uk
Çok beklettim valla kusura bakma tekrardan@ytghan ne demek güle güle kullan![]()
Çok beklettim valla kusura bakma tekrardan![]()
Ne kadara aldınız ?Arkadaşlar ben ürünü Beylikdüzü makyol
Espressolab şubesinden buldum. 2 adet vardı 1 tane aldım @ytghan telefonu olduğu için ona da söyledim sonra ona da aldık. Bu şekilde bir süreç oldu. Espressolab size yakın şube vs var ise sorabilirsiniz belki vardır