• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Aeropress

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aventus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@selamet hocam burdan devam edelim.
Hocam delter icin hic aramayın çunku avrupa satis fiyati yuksek.Delter icin en iyi secenek aliexpress leshu storeden kupon ile almak.Aeropress yurt dişi fiyati bazi bolgelerde duşuk.Buralardan kargo ve vergi icin en uygununu bulmay çalişiyorum.Şuan 350 bandına cekebildigim bir kac yer var.Sonuclaninca paylasacagim

Delter için yunanistan da bir satıcıda var. 25€ fiyat olarak. Fakat global kargo yok.

Bakalım arayış sürüyor. Aero içinde burayı takipteyim o zaman.

Umarım TR'ye gelecek olan Delterlar için güzel fiyatlar alırız. Delter benim için bir tık önde ama fiyat konusu ciddi anlamda belirleyici olacak. @ytghan da sağolsun yorumlarıyla bizi Aero tarafına yaklaştırdı...

Şansa bala bir kaç gün önce aeropress sıfır buldum @ytghan bilir:) ama delter mı aero mi derseniz kesinlikle aeropress derim

Amazonda vergi ve kargo dahil aero+delter 100 $’a geliyor.

Ekli dosyalar

• F416D027-D715-4764-A67C-7CD2CD99CF54.jpeg
    F416D027-D715-4764-A67C-7CD2CD99CF54.jpeg
    135.3 KB · Görüntüleme: 40
  • 63E0B683-42A6-4E51-9F2D-593810D1C4C6.jpeg
    63E0B683-42A6-4E51-9F2D-593810D1C4C6.jpeg
    184.4 KB · Görüntüleme: 40
@ytghan halen aorepress arayışında mısın:)

@Emxone sağolsun sıfır buldu bana da oyle hallettik.Bulamasaydim bu iki siteden birinden alacaktın.Unuondan alirsaniz kqhvede alin bence.2. Si daha uygun oluyor sanirim.En ucuz bunlari bulabildim.İkincisi için e mail kaydedin kupon kodu veriyor.Daha uyguna geliyor.Yanliş hesaplamadiysam vergi hariç 290tl civarı ediyor
1)
2)

@Emxone sağolsun sıfır buldu bana da oyle hallettik.Bulamasaydim bu iki siteden birinden alacaktın.Unuondan alirsaniz kqhvede alin bence.2. Si daha uygun oluyor sanirim.En ucuz bunlari bulabildim.İkincisi için e mail kaydedin kupon kodu veriyor.Daha uyguna geliyor.Yanliş hesaplamadiysam vergi hariç 290tl civarı ediyor
1)
2)

@ytghan ne demek güle güle kullan:)

Arkadaşlar ben ürünü Beylikdüzü makyol
Espressolab şubesinden buldum. 2 adet vardı 1 tane aldım @ytghan telefonu olduğu için ona da söyledim sonra ona da aldık. Bu şekilde bir süreç oldu. Espressolab size yakın şube vs var ise sorabilirsiniz belki vardır

Arkadaşlar ben ürünü Beylikdüzü makyol
Espressolab şubesinden buldum. 2 adet vardı 1 tane aldım @ytghan telefonu olduğu için ona da söyledim sonra ona da aldık. Bu şekilde bir süreç oldu. Espressolab size yakın şube vs var ise sorabilirsiniz belki vardır
Ne kadara aldınız ?

Geri