• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A101 - BİM - ŞOK - Migros ve diğer Market Fırsatları

Böyle bir başlık da faydalı olur diye düşünüyorum. :)

İlk fırsatı paylaşıyorum. 1 eylülden itibaren geçerli

Ekli dosyayı görüntüle 15226
Hangi market 😀

Contigo nun ürünleri fena değil. Hergün kullandığım suluk 2-3 yıl dayandı, sonra kapağındaki yay mekanizması kırılmıştı. Costco dan üç paraya alınca üzülmemiştim ama üç haneli fiyatlar görmek sinir bozuyor 😕

Hergün kullandığım suluk 2-3 yıl dayandı, sonra kapağındaki yay mekanizması kırılmıştı.
Sanırım paslanmaz çelik termosların çoğunda yaylar paslanmaz çelik değil çünkü benim aldığım termosların yayları 6 ay sonra pas tadı vermeye başlıyor ve değiştirilebilir parçalar değil.

Bu aralar bu marketlerde termos satışı çok var.

A101'den aldığım Red Bull Enerji İçeceği White Edition (hindistan cevizli) tavsiye ederim.

Tat: Hindistan Cevizi & Açai.

Red Bull Enerji İçeceği tüm dünyada sporcular, öğrenciler, yorucu mesleklerde çalışanlar ve uzun yol sürücülerinin en iyi dostudur. Red Bull White Edition, Red Bull Enerji İçeceği ile aynı kaliteli bileşenleri içerir ve hindistan cevizi ve açai lezzetindedir.

08d1c074-7c93-491e-9681-1a746f01c16d_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

Son düzenleme:
Bu konuda en çok görmek isteyeceğim şey çift cidarlı bardak olur :LOL: Bir keresinde BİM'e gelmiş ve kaçırmıştım. Fiyatı oldukça uygundu ayrıca genel memnuniyet düzeyi de yüksekti diye hatırlıyorum. Ama başlık güzel olmuş :) Paşabahçe marka hava geçirmez kavanoz almıştım mesela, nerede paylaşacağımı bilememiştim.

Bu konuda en çok görmek isteyeceğim şey çift cidarlı bardak olur :LOL: Bir keresinde BİM'e gelmiş ve kaçırmıştım. Fiyatı oldukça uygundu ayrıca genel memnuniyet düzeyi de yüksekti diye hatırlıyorum. Ama başlık güzel olmuş :) Paşabahçe marka hava geçirmez kavanoz almıştım mesela, nerede paylaşacağımı bilememiştim.
3 Eylül için şöyle bir ürün var.

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    32.4 KB · Görüntüleme: 494
Bu gün Migrosta süper bir frech press termos kombosu gördüm.
Ben termos tercih etmiyorum edenler eminim var, haberiniz olsun. 👌

Geri