Hangi marketBöyle bir başlık da faydalı olur diye düşünüyorum.
İlk fırsatı paylaşıyorum. 1 eylülden itibaren geçerli
Ekli dosyayı görüntüle 15226
Sanırım paslanmaz çelik termosların çoğunda yaylar paslanmaz çelik değil çünkü benim aldığım termosların yayları 6 ay sonra pas tadı vermeye başlıyor ve değiştirilebilir parçalar değil.Hergün kullandığım suluk 2-3 yıl dayandı, sonra kapağındaki yay mekanizması kırılmıştı.
Thermos tavsiye etmiyorum. Ne olduğunu anlamadan ısı muhafaza etmemeye başladı. Bi yere çarptı da içinde bir şey mi kırıldı bilmiyorum. Durup dururken işlevsiz bir hale geldi.Zojirushi,Stanley,Thermos
3 Eylül için şöyle bir ürün var.Bu konuda en çok görmek isteyeceğim şey çift cidarlı bardak olurBir keresinde BİM'e gelmiş ve kaçırmıştım. Fiyatı oldukça uygundu ayrıca genel memnuniyet düzeyi de yüksekti diye hatırlıyorum. Ama başlık güzel olmuş
Paşabahçe marka hava geçirmez kavanoz almıştım mesela, nerede paylaşacağımı bilememiştim.
Konu benim için misyonunu tamamlamıştır3 Eylül için şöyle bir ürün var.
Bu hangi market3 Eylül için şöyle bir ürün var.
"Çift cidarlı bardak" olarak aradığımızda çok sayıda ürün çıkıyor. Fiyatlar da makul. Marketi beklemeye gerek yok. Belki kuyruk olur, alamaz üzülürsünüz. Halbuki internette onlarca çeşit...3 Eylül için şöyle bir ürün var.
350ml'si 25 tl olanları linkleyin alalım"Çift cidarlı bardak" olarak aradığımızda çok sayıda ürün çıkıyor. Fiyatlar da makul. Marketi beklemeye gerek yok. Belki kuyruk olur, alamaz üzülürsünüz. Halbuki internette onlarca çeşit...
alacaklar için hatırlatma up'ı..!3 Eylül için şöyle bir ürün var.
Güreşçi gibi yağlanıp teyzelerin arasından fıyışmak lazımalacaklar için hatırlatma up'ı..!
Ürünü gördüm o rakam eder görüşündeyim.alacaklar için hatırlatma up'ı..!
Ürünü gördüm o rakam eder görüşündeyim.
Tam ifade edemedim sanırım.Negatif anlamda mı? Yani pşyasadaki ürünlerle karşılaştırınca kötü bir işçiliği mi var? Yakınımda bim yok arkadaşa rica ettim baksın diye de.
Mesajınızı görmemiştim hocam kusura bakmayın. Eğer hala göremediyseniz Bim'e gelecek yarın.Bu hangi market