• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A101 - BİM - ŞOK - Migros ve diğer Market Fırsatları

Şu Stanley markasına bir türlü ısınamadım. Bir kere bir termosunu edinmiştim, hem işlev hem malzeme kalitesi bakımından berbattan da beterdi ondan heralde. Dikkat etmek lazım yukarıdaki afişte soğuk su termosu diye belirtmişler. Soğuk su terosu da nedir ayrıca? Yani bir termos suyu soğuk tutabiliyorsa sıcağı da sıcak tutabilmez mi? Bilemedim demek teknolojileri farklı.
Üstüne termos tanımıyorum. 10 numara 5 yıldız

10 yıla yakın yurt içi ve yurt dışı kamplarımda Stanley ve Zojirushi deneyimlerim var yemek kablarından termostlarına kadar
Isı yalıtımında Zojirushi bir adım öndedir Ama sağlamlıkta Stanley 10 adım öndedir Abd de özellikle tır şöförleri hep Stanley kullanır gerçekten ama gerçekten çok çok sağlamdır Yeni çıkan modeller hafifletilmiş bunun ne derece eksisi olur ilerleyen zaman bunu gösterir Ama termos yada yemek kabı ne alacaksanız alın BPA içermemeleri önemlidir Decathlonun termostlarını kullanan arkadaşlarım var ısı yalıtımı konusunda çok memnunlar ve şahitte oldum ısıyı iyi koruyor Fiyatları Stanleyin yarı fiyatı Motosiklet akabinde karavan minicamper gezilere başladığımdan Stanleylerle Zojilerle hayatı idame ediyorum:D

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    121.5 KB · Görüntüleme: 203
Sağlamlıktan kasıt nedir? Darbeye karşı mı yoksa uzun kullanımda conta vs eskimesi mi? Decathlon'un termosları sağlam mı?
Sağlamlık boyasından yalıtım uzunluğuna kadar Silikon ve conta tüm termoslarda ortak sorun maalesef ve maalesef bir çok kampta da gördüm Termostun içine gazlı bir gıda konduğunda yada fazla sıkıldığında yada yanlış sıkıldığında bu arızaları veriyor Tabi arada ürün defosuda çıkıyor Bimdeki 0.47 Stanley kullanıyorum hafif şık görünüşlü Termostta ısı yalıtımı için mutlaka içeride sıcak suyu 1-2 dk bekletin sonra içerisine kahvenizi yada çayınızı koyun Decathlonun termosları gerçekten fiyatlarına göre harika ısı yalıtımı sağlıyor Fakat BPA içermez açıklaması yok ki gıda için kullanıyoruz ben 10 km koşucusuydum yememe içmeme çok özen gösteririrm bu sebeple kullanmıyorum Ama kullanan yakınlarımdan da şahidimdir gerçekten ısı yalıtımı çok çok iyi

Benim termoslarda yaşadığım sorun, suyu kontrollü dökmek için üstte bulunan düğmeli kapağın içindeki yayın paslanması. Ürünü paslanmaz çelik diye satıyorlar ama kapaktaki yayı sanırım aynı materyalden yapmıyorlar. O kapak kullanılamaz hale gelip (pas tadı almamak için) çıkarınca da ısı yalıtımını geçtim, termosun sızdırmazlığı gidiyor. Stanley'de bu sorunun yaşanmayacağını düşünüyorum ama Decathlon ürünlerinde 1-2 yıl süreli kullanımda ne olur merak ediyordum.

Benim termoslarda yaşadığım sorun, suyu kontrollü dökmek için üstte bulunan düğmeli kapağın içindeki yayın paslanması. Ürünü paslanmaz çelik diye satıyorlar ama kapaktaki yayı sanırım aynı materyalden yapmıyorlar. O kapak kullanılamaz hale gelip (pas tadı almamak için) çıkarınca da ısı yalıtımını geçtim, termosun sızdırmazlığı gidiyor. Stanley'de bu sorunun yaşanmayacağını düşünüyorum ama Decathlon ürünlerinde 1-2 yıl süreli kullanımda ne olur merak ediyordum.
Size üzücü bir cevap vermek istemem ama Motosikletlerden arabalara kadar artık her şeyde kar ama amaçlı ilk plan kaliteden ödün oldu 2000 li yılların araçlarına bindiğimizde belki şimdiki konfor yok ama müthiş bir sağlamlık var Harley Davidson bile yaşam felsefesinden ödün verdi ve elektrikli motosikletleri çıkarttı Stanleylerde zamanın şarları ile ağırlığı azaltmak için bir takım yeni teknolojiler kullandı Stanley termostlarla ilgili sıkıntı yaşayanlar da yok değil !!! Ben titizlikle kullanıyorum ve memnunum Bende Master serisi var 530 ml senelerdir kullanıyorum ağırlığı Decathlon 1 lt termostların neredeyse iki katı ama dokunduğunuzda anlarsınız sağlamlığını İyi bir Stanley termost (25 yıl ve ömür boyu garantili ürünler)Gerçekten sağlamdır...Bazı satıcılar da Bimdeki Stanleylere çamur atıyorum ama Bimdeki ürünlerinde garantisi Kutupayısından

Daha öncede yazmıştım tekrar yazayım.

Thermos marka , termosumun kapağı kırıldıktan sonra stanley aldım bimden. Stanley ile thermosun ısı tutma kapatesi arasında çok fark var. Bu noktada stanleyden hiç memnun değilim. Ama kullanım ve dayanıklılık olarak stanley aşırı daha iyi.
Thermos'un zaten kapağı kırıldı dediğim gibi altında sağında ezikler var. Kapak kırılmasa aslında hala kullanılır vaziyette ama yıpranma fazla.

Stanley tasarımda thermos'a göre çok basit. Özellikle kapak kısmından bahsediyorum. Termoslarda ısı kaçağı için her zaman zayıf nokta kapak tasarımı. Thermos 'ta kapakta 3 farklı conta var. İçerken kadameli olarak geçiş var. Stanley, bir contaya sahip kapakta. İçecek serbestçe bu noktaya kadar geliyor kapak kapalı iken. Zaten eğer stanleyi ters tutarsanız, kapak kısmı oldukça ısınıyor. Elinizle hissedebilirsiniz. Bu basit tasarım her noktadan uzun ömürlü yapıyor stanleyi. Malzeme kalitesi ve dayanıklılık olarak çok daha iyi seviyelerde thermosa göre.

Bir daha thermos mug alırsam, stanley tercih etmem. Stanleyin mug ürünleri hariç diğer büyük termoslarında bu sorun yok. Vidalı bir kapak var zaten uzun ince şeklinde. Bende yok ama arkadaşım da var. Oldukça başarılı.

Çift cidarlı bardak arayışındayken lcw'de karşıma çıktı. :) İşinize yarar umarım.
Sizin mesajınızda gördükten sonra bu bardaklardan aldım. Bugün gelmiş. Paketleme mükemmel 😳
Bardaklar hafif, bu hafiflik çift cidarlı bardaklarda normal bir durum sanırım?
Görüntüleri hoş. Bir de bayağı büyükler, küçük boy karaf hacminde neredeyse.

Sizin mesajınızda gördükten sonra bu bardaklardan aldım. Bugün gelmiş. Paketleme mükemmel 😳
Güzel günlerde kullanın bardağınızı. Bilinen bir ekipman ile birlikte fotoğraf paylaşabilir misiniz mümkünse? Kaç ml kahve alabiliyor?

Dizayn olarak beğendim, bende almayı düşünüyorum. Acaba mağazasında var mıdır 🤔

@rating evde değilim ama şu an şöyle reklamlı bir fotoğraf paylaşabilirim🙃:

Screenshot_2021-11-02-10-28-56-06_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

Kahve paketi 250 gramlık. Bardağın içinde 200 ml civarı kahve var. 350 ml olduğu yazıyor, zannımca 300 ml'ye kadar yormaz.
İç camının ince olduğunu da hesaba katın, almayı düşünüyorsanız. Üst kalite bir beklentiniz olmasın. Kenarları da normal bir bardağa göre daha kalın, içerken ilk başta farklı hissettim, bu da not olsun. Görüntü hoş, ısı kaybı az, karaf oluyor; bunlar artıları.

Son düzenleme:
@rating evde değilim ama şu an şöyle reklamlı bir fotoğraf paylaşabilirim🙃:

Ekli dosyayı görüntüle 16556

Kahve paketi 250 gramlık. Bardağın içinde 200 ml civarı kahve var. 350 ml olduğu yazıyor, zannımca 300 ml'ye kadar yormaz.
İç camının ince olduğunu da hesaba katın, almayı düşünüyorsanız. Üst kalite bir beklentiniz olmasın. Görüntü hoş, ısı kaybı az, karaf oluyor; bunlar artıları.
Teşekkürler paylaşım için 😅

Açıklamalarında 250 ml yazan çift cidarlı bir bardak almıştım, 190ml alıyordu ve bana az gelmişti. Zorlarsam 200ml ancak alıyordu.

Bunda da tam tahmin ettiğim gibi çıktı, 250-260 ml gayet yeterli olur ki bu bana fazlasıyla yeterli. Çok büyük beklentim yok, ideal sıcaklığa gelince bunu bir süre muhafaza etsin yeter. Ayrıca çok kaba da görünmedi gözüme.

Merhaba,

Fırsatı bildiren arkadaşa teşekkür ederim. Ben de 1 adet sipariş verdim. Yeni üye olduğum için sanırım kargo bedava yaptı. Gelince ben de bir değerlendirme yaparım.

Sağlıcakla

Bim de Stanley switchback termoslar satılıyor 229 TL'ye. Fiyat bence iyi gibi duruyor. Yorumunuz ne olur bu termosla ilgili?

Bim de Stanley switchback termoslar satılıyor 229 TL'ye. Fiyat bence iyi gibi duruyor. Yorumunuz ne olur bu termosla ilgili?

Ben 350 ml olanı kullanıyorum sızdırma hiç yok ve ısı tutması da boyutuna göre oldukça iyi. 4-5 saat sıcak tutuyor. Kahve ve çay için fazlasıyla yeterli bana göre.

Ancak BİM ve A101 gibi marketlerde satılan ürünler benim gördüğüm kadarıyla sadece kataloglarda oluyor. Bir kere bile mağazada almak kısmet olmadı. Ya mağazaya gelmemiş oluyor yada 1-2 tane geliyor ve hemen bitiyor. (Geçen senelerde de gelmişti 4-5 mağaza aramışlığım vardır.)

Ayrıca normalde Stanley termoslar 25 yıl garantili oluyor. (Ömür boyu garanti diye geçer) BİM'i bilmiyorum ama geçen ay A101 lerde satılan termoslar kutupayısı firması garantili değilmiş. İthalatçı bir firma tarafından garantiliymiş. Yani ömür boyu garanti yok sanırım. Bunu da bilmekte fayda var.

Merhaba, Yaklaşık 2 senedir hafta sonu hariç her gün aralıksız kullanıyorum Bim'den almıştım bende çok memnunum 4-5 saat arası gayet sıcak tutuyor. Bim'de satılanlar Kutupayısı tarafından garantili fakat A101'e gelen ürünün nereden geldiği hangi firmanın getirttiği bile belli değil A101 de mağdur olabilirsiniz. Termosu kesinlikle tavsiye edebilirim beni üzmedi.

c5299e46-167e-4e86-baec-33cf08a1ebe4.JPG

Umarım memnun kalırsınız. Güzel günlerde kullanın bardağınızı. @Oguzhan Bende düşünüyordum araştırma sırasında buldum ama biraz tembellik etmiştim almak için.😅 2. paylaştığınız fotoğraf iyi bir referans oldu teşekkür ederim. :)

Merhaba, Yaklaşık 2 senedir hafta sonu hariç her gün aralıksız kullanıyorum Bim'den almıştım bende çok memnunum 4-5 saat arası gayet sıcak tutuyor. Bim'de satılanlar Kutupayısı tarafından garantili fakat A101'e gelen ürünün nereden geldiği hangi firmanın getirttiği bile belli değil A101 de mağdur olabilirsiniz. Termosu kesinlikle tavsiye edebilirim beni üzmedi.

Ekli dosyayı görüntüle 16557
evet kesinlikle katılıyorum çok kaliteli ben de aynı zamanda almıştım

Geri