• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

50-60bin tl aralığında kahve makinesi+ grinder önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zgns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zgns

Yeni Üye
Merhaba,

Günde en az 2 kez sütlü espresso yapmak için espresso makinesi arayışındayım. Almışken uzun süre beni götürecek ve yeni bir makine arayışına girmeden kaliteli içecek verecek bir makine arıyorum. Espresso lezzeti benim için önemli, artık kötü kahve tadına dayanamadığımı anladım.

Heat Exchanger makineler benim için yeterli olur gibi geliyor. Bunların arasından Profitec Pro 400 ve Lelit Mara X en çok dikkatimi çekenler oldu.
Profitec in ön demleme özelliği olduğu için biraz daha ilgimi çekti. Bu tartışma üzerine birkaç entry okudum ve videolar izledim fakat yine de sormak istedim, Pro 400 ve Eureka Single Dose nasıl bir ikili olur?

Sütlü içecekler daha çok yapacağım için süt basıncı konusunda ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce benzer bütçede ikisinden daha iyi olan bir makine var mı?

Bir de aklıma takılan, makinelerin ısınma süreleri. Ben hep daha alt seviye makineler kullandığım için termoblok - termojet gibi teknolojilerle hiç 10-20 dk beklemeden kahve yapabiliyordum. Siz bu makineleri kullanırken açtıktan sonra o kadar uzun süre bekliyor musunuz?

teşekkürler cevabınız için. acaba neden lelit, profitec e tercih ediliyor? görünüş olarak lelit daha güzel olsa da kağıt üzerinde bakınca profitec biraz daha iyi geldi ön demleme özelliği yüzünden, daha iki makineyi de görme şansım olmadı.

Geri