• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

5-6k bütçe ile zwilling enfinigy öğütücü almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eggman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eggman

Yeni Üye
İsim
Emir
Daha fazla  
İsim
Emir
6 aydır falan aldığım delonghi makinayla espresso yapıyorum ve her zaman içtiğim kahveyi olabileceği en iyisi olması için geliştirmeye çalışıyorum. Espresso makinemi ilk aldığımda kiwinin şarjlı(sonrasında lehimleyerek bataryayı iptal ettim ve kablolu prize bağlanır hale getirdim.) seramik öğütücüsünü aldım ve bu öğütücü beni ilk başlarda görsel olarak seramik olmasıyla vesaire hemde tat olarakda fena olmayan bir kahve vermesiyle tatmin etmişti ancak araştırmalar yaptıkca ve öğrendikce bu öğütücünün yeterli olmadığını ve daha iyi kahve içmek için daha gelişmiş bir öğütücü almam gerektiğine kanaat getirdim.

Uzun süreli araştırmalardan sonra bu zwilling enfinigy markasının bütçeme uyan en fiyat performans makinası olduğunu düşünüyorum asıl merak ettiğim şey piyasadaki çoğu öğütücü çok daha pahalı olurken(15-20K civarı) bu fiyata bu makineyi almak her yönüyle mantıklı bir karar olur mu?
1759350280623.jpeg

Geri