• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

35 TLye 800ML Krom Gooseneck yapımı (Digital gösterge ve alarm upgrade)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ttuna64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu risk alıp deneyecek bi gönüllü var mı biz de sipariş geçelim hemen :) Döküm aşaması ve kontrolü zor olur gibi sanki
bu ürünü kullanan bir kahveci gördüm. Yabancı bir kadın kahveyi demlerken bunu kullanıyordu. Ama sağlığı şuan için ne durumdadır bilmiyorum.

Bu kadar emekten sonra kaz boyunlu su ısıtıcımı digital göstergeli alarmlı hale getirmesem olmazdı.Biraz rotuş gereklı kablo ve prob kısa olsa daha estetik hale gelecek.
thumbnail_IMG_2592.jpgthumbnail_IMG_2596.jpgthumbnail_IMG_2595.jpg

Son düzenleme:
Evet, buradan yola çıkarak, sadece sıcak su dökmek için (ısıtmayı kettle’da yapmak suretiyle) kullanılabilir gibi düşündüm.

Kullanılan ana malzeme çelik. Çelik zaten bilindiği üzere direkt ateşle teması olan mutfak ürünlerinde de sıklıkla kullanılıyor. Galvanizli olmasının nedeni ise paslanmasını önlemek. Ki bu da ürünü gooseneck mantığıyla kullanacağımızı düşününce iyi bir şey.

Ama ben olsam önce ayrı bir kettle'da suyu kaynatır, bunun içine boşaltır öyle kullanırım. Yapısı itibariyle bir sıkıntı çıkacağını sanmasam da suyla ürünün temasını minimum süreye düşürmek lazım ilk başta. Sağlık açısından güvenilirliğine emin olduktan sonra geçmek lazım direkt su kaynatma aşamasına. O yüzden araştırmaya devam ediyorum 😎

Herkese merhaba, @ttuna64 ’e teşekkür ederim bu fikir için, ben de kendi yaptığım kettle’ı buraya atmak istedim. Hala daha termometre eksiği var onu da aldığım zaman tamamlanacak. 😄Ekli dosyayı görüntüle 1834
Ellerinize sağlık ibrik bölümünün eğimleri çok iyi olmuş.Bende bir arkadaşın önerisi ile içini tuz doldurup,biraz daha eğimlerini düzeltmem gerekiyor.
Bu arada cezvenin şekli daha estetikmiş.

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bende evde kendi kettle imi yapmıştım ama bu daha güzel ve sanırım kullanışlı olmuş. N11 den pipet siparişini geçtim. En yakin zamandan bende yapacağım. Tekrar elinize sağlık!

Ellerinize sağlık ibrik bölümünün eğimleri çok iyi olmuş.Bende bir arkadaşın önerisi ile içini tuz doldurup,biraz daha eğimlerini düzeltmem gerekiyor.
Bu arada cezvenin şekli daha estetikmiş.
Teşekkür ederim 😊 ben ibrik bölümünü yavaş yavaş raylı kapıların altına takılan tekerlekle büktüm, fms cezvelerin fiyatları aşırı arttığı için başka bi cezve bakmaya başladım tantitoni’den buldum bu cezveyi, şeklini de çok sevdim.

Kullanılan malzemeler
Ekli dosyayı görüntüle 731Ekli dosyayı görüntüle 732
FMS marka 6 numara krom cezve 800 ml-25 tl
Krom pipet-tanesi 10 tl (Forumdan orneken nickname li arkadaşımızın önerisi ile n11 den alındı.Teşekkürler)
Ekli dosyayı görüntüle 734

Üzerine zeytin ağacından kapak (kapak üstüne manuel veya digital ısı ölçer)olacak.
Tutamaç kısmı da zeytin ağacı ile ahşap hale dönüşecek
@alicanucak :))

Geri