• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

30 Euro Yurtdışı Alışveriş Limitine Kargo Ücretide Dahil Edildi

aykuttasdelen

Barista
İsim
AYKUT TAŞDELEN
Daha fazla  
İsim
AYKUT TAŞDELEN
💡 <Bilgi>
Dün Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle, yurtdışından sipariş edilen ürünlerin fiyatına kargo masrafları da dahil oldu.
Toplamda bedel 30 Euro'yu aşarsa gümrük işlemleri için gümrük müşavirliği hizmeti alınması gerekecek.
<Bilgi Sonu> 💡

Yorumları Alalım :)

ohhhhhhhhhhh
1734979639478.png
Sağolsun hükümetimiz yurt dışına giden arkadaşlarımızın değerini bizlere gösterdi.

Bence yurtdışından 27 euro'nun üstünde ürün sipariş edenleri gümrüğe çağırıp dövsünler, ardından vergisini verdirip aldığı ürünleri gözünün önünde çöpe atsınlar.

Ne olacağını merak ettiğim için yine de 38 euroluk çay sipariş ettim Çin'den. Mali müşavir falan öyle muhabbetler olunca muhtemelen salarım. İlerleyen zamanda güncelleme yaparım buraya merak edenler için.

Simdi herhangi bir siteden (örn: fellowproducts.com) 30€ üzeri bir sipariş gectigimizde ne oluyor bunu bilen var mi? Mesela ben yurtdisindan goosneck kettle ve tarti almak istiyorum, buna gelecek olan ekstra vergi vs nedir bunu tespit edebilecegimiz bir yer veya basimiza ne gelecek danisacagimiz bir yer var mi?

Geri