• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Nisan ayı için düşünülen yurtdışı Ninety Plus tadım alımı hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan ayı için Ninety Plus çiftliğinden yapılması düşünülen alıma kalıtılır mısınız?

• Alırım

Oy: 43 20.9%
  • Almam

Oy: 97 47.1%
  • Alırım indirimli fiyattan

Oy: 37 18.0%
  • Alırım indirimsiz, hediyeli fiyattan

Oy: 29 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    206
  • Anket kapatılmış .
Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Daha önceden yazdıysanız affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum indirimsiz kahvenin özelliği nedir. Yani bu alıma girmesinin özel bir sebebi vardır diye tahmin ediyorum ama cevabını bulamadım
Yanlış bir cevap vermek istemem ama kendi anladığım kadarıyla anlatmak isterim.

İndirimli ve İndirimsiz seçkiler aynı kahveler üzerinden.

İndirimsiz versiyonda sadece +20 gram özel seçki hediye edilecek.

@mimds Denizhan Abi teşekkürler tekrardan.☕🤌

İndirimsiz seçki için ortak olmak isteyen varsa bana ulaşabilirse sevinirim. Çorlu'dayım, kahveler geldikten sonra yakın illere kargo ile halledebiliriz diye düşünüyorum.
Edit: Alım için ilgili kahvesever bulundu.

Son düzenleme:
Bu fiyatlara tahmini ne kadar vergi çıkar daha tecrübeli olan kişiler bi fikir verebilir mi?

Arkadaşlar size yarın iki kupon linki vereceğim, ilki ilk 6 kahve için, ikinci kupon ise ekstra iki kahve için, buna tıklamazsanız ilk kupon ile indirimli fiyatı ile 2×3 kahveyi direk sepete atmış olacaksınız, ekstra isteyenler ikinci linke tıklayarak o 2×10gr. kahveyi de sepete atmış olacak. Checkout kısmında göreceğiniz üzere shipping olmayacak ancak ne yapsak kaldıramadığımız bir 4 küsür dolar vergi de hesaba eklenecek. Ayrıca dileyen 5'er dolar karşılığında kendi adına dilediği sayıda ağaç da bağışlayabiliyor.

Ilk kuponumuz, bu linke tıkladığınızda 2 × 3 × 100gr.lık kahveler, Derar Ela, Drima Zede ve Kambera, daha önce belirtilen fiyattan direk sepetinize aktarılacak.

Ikinci kupon ile, eğer istiyorsanız daha önce belirtilen fiyat farkı ile 2 × 10gr.lık özel kutusundaki ekstra iki kahve de, Carmo ve Yuzo, sepetinde direk aktarılacak.

Bu kuponlar kulübümüz üyelerine özeldir, lütfen kulüp üyesi olmayan kişilerle paylaşmayınız. Kuponlar sadece belirtilen kahveler içindir, diğer kahveler ve alımlar için geçerli değildir. Kuponların geçerlilik süresi Nisan ayı sonuna kadardır. Bana aktarıldığı şekliyle paketler siparişinizi vermenizi takiben en geç 3 gün içerisinde kargoya verilecek. Sizden ricam, ki bu kendi ricalarıdır, bu alıma özel olarak Ninety Plus ile tek tek temas kurmaya çalışmak yerine olası sorularınızı ve ricalarınızı bana aktarınız. Bu alım ile ilgili olmayan konularda tabii ki dileyen istediği gibi diyalog kurabilir.

Herkese iyi alımlar :)

Ilk kuponumuz, bu linke tıkladığınızda 2 × 3 × 100gr.lık kahveler, Derar Ela, Drima Zede ve Kambera, daha önce belirtilen fiyattan direk sepetinize aktarılacak.

Ikinci kupon ile, eğer istiyorsanız daha önce belirtilen fiyat farkı ile 2 × 10gr.lık özel kutusundaki ekstra iki kahve de, Carmo ve Yuzo, sepetinde direk aktarılacak.

Bu kuponlar kulübümüz üyelerine özeldir, lütfen kulüp üyesi olmayan kişilerle paylaşmayınız. Kuponlar sadece belirtilen kahveler içindir, diğer kahveler ve alımlar için geçerli değildir. Kuponların geçerlilik süresi Nisan ayı sonuna kadardır. Bana aktarıldığı şekliyle paketler siparişinizi vermenizi takiben en geç 3 gün içerisinde kargoya verilecek. Sizden ricam, ki bu kendi ricalarıdır, bu alıma özel olarak Ninety Plus ile tek tek temas kurmaya çalışmak yerine olası sorularınızı ve ricalarınızı bana aktarınız. Bu alım ile ilgili olmayan konularda tabii ki dileyen istediği gibi diyalog kurabilir.

Herkese iyi alımlar :)

siparişi verdik bakalım

emeklerin için teşekkürler Denizhan abi.

10gr liklar farkli iki kahve olmus sanirim.
x2 olanları bende paylasabilirim isteyen olursa, 3 cesit icin hersey dahil 74-75usd a denk geliyor yaklaşık.

@mimds abi çok teşekkürler emeğin için.
Nisan ayı sonuna kadar geçerli sanırım linkler, acele etmeyelim :)

paketlerden alıpta, içinden satmak isteyen olursa, burdan yazarsa değerlendirebiliriz, alanlara afiyet olsun :coffee:

Çok güzel bir alım olacak ama 20 grlık bir bardak için maliyet 45 TL oluyor. Diğer tüm yurtdışı alımlara katıldım. Kawa hariç çok beklediğimi bulamadım. Daha önce deneyenler bu maliyete değer mi acaba?

la cabra-colonna-lot x -apollon sonrası tabi ki artık katılırım dedim ama para kalmadı bu sefer. sanırım toplu alımlar dahil 2 ay ara vereceğim :D

Çok güzel bir alım olacak ama 20 grlık bir bardak için maliyet 45 TL oluyor. Diğer tüm yurtdışı alımlara katıldım. Kawa hariç çok beklediğimi bulamadım. Daha önce deneyenler bu maliyete değer mi acaba?
üstteki iki kişilik, 20 tl civarında oluyor 45tense

Geri