• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Nisan ayı için düşünülen yurtdışı Ninety Plus tadım alımı hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan ayı için Ninety Plus çiftliğinden yapılması düşünülen alıma kalıtılır mısınız?

• Alırım

Oy: 43 20.9%
  • Almam

Oy: 97 47.1%
  • Alırım indirimli fiyattan

Oy: 37 18.0%
  • Alırım indirimsiz, hediyeli fiyattan

Oy: 29 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    206
  • Anket kapatılmış .
süper girişim tebrikler. foruma yeni katıldım ve nitelikli kahve ile yeni yeni tanışıyorum bu ay ekipmanlara yatırım yapmamış olsaydım mutlaka katılırdım

@mimds

"two limited batches" derken için pakette ikişer adet 21001 ve 21002 mi var yoksa 1 adet 21001, 1 adet 21002 mi var ?

Tabii ki ikişer adet yok, artık nasil koyalar, her pakete aynısından iki adet mi, iki ayrı kahve mi, sürpriz olsun :)

Bu alım evden uzak dönemime denk geldi. Şuan sadece aeropress ile demleme imkanım var ama 10gr için tarifleri ilgimi çekti, ben de katılmayı düşünüyorum. Fiyatlar kur vs. sebeplerle çok yüksek olsa da, ara sıra kendimizi şımartmak ve bu güzellikleri deneyimlemek için iyi bir fırsat. @mimds Denizhan Abi düşüncene ve emeğine sağlık👌

Herkese selamlar , benide alim
Listesine eklerseniz sevinirim

Geçmiş olsun

Ninety Plus'tan haber var!
Son durum şöyle, indirimli ve indirimsiz seçenekler için bize özel iki ayrı link hazırlıyorlar, dileyen istediği seçeneği tercih edebilecek. Kargolar sipariş sırasına göre satın alma tarihinden üç gün sonra kargolanacak. Ve bize özel Kahve Kulübü alım kampanyası tüm Nisan ayı boyunca devam edecek! :)

Linkler bir iki gün içinde gelecek, yine burada sizlerle paylaşacağım ve start almış olacağız.

Ninety Plus'tan haber var!
Son durum şöyle, indirimli ve indirimsiz seçenekler için bize özel iki ayrı link hazırlıyorlar, dileyen istediği seçeneği tercih edebilecek. Kargolar sipariş sırasına göre satın alma tarihinden üç gün sonra kargolanacak. Ve bize özel Kahve Kulübü alım kampanyası tüm Nisan ayı boyunca devam edecek! :)

Linkler bir iki gün içinde gelecek, yine burada sizlerle paylaşacağım ve start almış olacağız.

Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Daha önceden yazdıysanız affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum indirimsiz kahvenin özelliği nedir. Yani bu alıma girmesinin özel bir sebebi vardır diye tahmin ediyorum ama cevabını bulamadım

Geri