• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Nisan ayı için düşünülen yurtdışı Ninety Plus tadım alımı hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan ayı için Ninety Plus çiftliğinden yapılması düşünülen alıma kalıtılır mısınız?

• Alırım

Oy: 43 20.9%
  • Almam

Oy: 97 47.1%
  • Alırım indirimli fiyattan

Oy: 37 18.0%
  • Alırım indirimsiz, hediyeli fiyattan

Oy: 29 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    206
  • Anket kapatılmış .
Geçenlerde Kahve Masası'ndan sevgili @teyyaredenkahve Levent'in Panama'daki ünlü Ninety Plus çiftliğinin sahibi Joseph Brodsky'i konuk ettiği canlı yayının ardından kulüp üyelerimiz ile, belki de bir kulüp ya da forum bazında çiftlikten son kullanıcıya dünyada ilk kez, birlikte bir toplu alım gerçekleştirebilirmiyiz acaba şeklinde bir düşünce gelişti. Sevgili @NoDRaC Suat'ı da bilgilendirerek şahsen çiftlikle temas kurdum ve giriş seviye kahvelerinden bir seçki üzerinde fikir alışverişi yaptım.

Gelinen son noktanın detayları şöyle;

100gr. Derar Ela + 100gr. Drima Zede + 100gr. Kambera
Bu kahvelerin online perakende satış fiyatları sırasıyla (ABD doları olarak),
18,75 + 22,50 + 27,50 = 68,75dolar

Bu üç kahveyi kulübe özel olarak toplamda 60 dolara indirgeyerek, her kahveden ayrı paketler halinde x2 olarak 60 + 60 = 120 dolar olacak şekilde bir bundle üzerinde kendileriyle antat kaldık. Böylece istenirse bir paketi en az iki, ya da daha çok kişi paylaşabilecek.

Kendileri ayrıca fiyatı ilk haliyle, yani 68,75x2 olacak şekilde tutarsak bu kahvelere ek olarak her bundle'a kendi özel limited seçkilerinden bir kahveyi de 2x10gr. olarak özel kutularında hediye edebileceklerini söylediler. Normalde limited kahvelerinin 10gr.mı bile bizim üçlünün toplamından pahalı :)

Çiftlik kargoları Fedex'le yolluyor, normalde de 90 doları aşan siparişler için kargo ücreti almıyor, bizden de almayacak. Kargolar herhangi olağanüstü bir durum olmazsa Panama'dan buraya bir hafta içinde ulaşıyor, kendi deneyimim o yönde.

Demlemelerde kendi reçetelerinde 10gr, kahve kullanıyorlar, yine kendi deneyimim bu miktarın gayet tatmin edici olduğu yönünde.

İlgilenenler için, çiftliğin web adresi;

Sonuç;
Tabii ki bu kahveler alıştığımızdan çok daha yüksek fiyatlı, ancak kahveleri uluslararası yarışmalarda defalarca 1.lik ödülü almış çok özel bir çiftliğin, ardında çok ciddi bir emek ve inovasyon yatan özel kahveleri bunlar... Malum bizim aylık alımlarımız da aslında bir tadım etkinliği... Sizden ricamız böyle bir alıma katılıp katılmayacağınız yönünde fikrinizi beyan etmeniz, böylece makul bir sayıda alım yapıp yapamayacağımızı, böyle bir organizasyona girişmemizin gerçekçi olup olmayacağını görmek istiyoruz.

Sormak istediğiniz her şeyi buradan ya da özelden sorabilirsiniz. Bu anket 3 gün süreyle aktif kalacaktır.

Herkese sağlıklı, güzel ve kahveli günler dilyorum.
Teşekkürler Denizhan abi, Joseph ile yaptığımız yayın sonrası popülerlik arttı :) çiftlik sürecini öğrenmek gerçekten önemli.

Fiyatlar tabii ki uygun değil ama kendi deyimiyle tecrübe olarak bakmak lazım. Tat uyar uymaz, orası kişiye bağlı

Keşke parça parça alma fırsatı olsa; 100gr Drima Zede + 10 grlık Limited Edition almak isterdim
ama bu isteğimi karşılayacak ortak bulabilir miyim bilmiyorum?

Keşke parça parça alma fırsatı olsa; 100gr Drima Zede + 10 grlık Limited Edition almak isterdim
ama bu isteğimi karşılayacak ortak bulabilir miyim bilmiyorum?
10gr. limited paketin bir parçası, ayrı ayrı alım yaparsak onun ücreti ulaşılmaz hale gelir, ayrıca paketleme, kargo ücreti vs, işler iyice karışacaktır, hiç girmeyelim isterseniz oraya... ortak arayışı en iyi çözüm gibi...

Arkadaşlar şu an için sonuçlar böylesi bir alım için umut verici görünüyor, tabii henüz süreç de devam ediyor... Çiftliğe teklifim mümkünse bu alımı en erken Nisan 15'de başlatmak, ortak arayışı veya bütçe ayarlamak için yeterli bir zaman var önümüzde bence...

10gr. limited paketin bir parçası, ayrı ayrı alım yaparsak onun ücreti ulaşılmaz hale gelir, ayrıca paketleme, kargo ücreti vs, işler iyice karışacaktır, hiç girmeyelim isterseniz oraya... ortak arayışı en iyi çözüm gibi...
Evet haklısınız, aslında bende kendi isteğime göre ortak bulabilsek keşke demek istemeye çalıştım, kargo ücretsiz olması da bayaa iyi avantaj..

Alımı düşünen ve gerekli işlemleri halleden herkese teşekkürler. Tek kişilik alım yapabilsek süper olurdu.

İlgili kahvelerin ve temsili limited kahvelerden birinin detayları için;

#2750'yi 1 kilo şeklinde sepete atmaya çalıştım ama sold out dedi, kısmet değilmiş. :)

Şaka bir yana kim içiyor bu kahveleri ya. Afiyet olsun onlara.

İyi akşamlar Denizhan Bey
Öncelikle çabanız İçin teşekkür ederim 🙏
Yazışmaları siz yaptığınız İçin daha iyi bilirsiniz elbette , özel seçki olarak #2750 veya Founder’s Selection arasındaki kahveleri mi yoksa Limited Edition da geçen #21001 kahveyi kastetmiş olabilirler mi , sonra mahcubiyet olmasın .
Yanlış anlamayın lütfen.

İyi akşamlar Denizhan Bey
Öncelikle çabanız İçin teşekkür ederim 🙏
Yazışmaları siz yaptığınız İçin daha iyi bilirsiniz elbette , özel seçki olarak #2750 veya Founder’s Selection arasındaki kahveleri mi yoksa Limited Edition da geçen #21001 kahveyi kastetmiş olabilirler mi , sonra mahcubiyet olmasın .
Yanlış anlamayın lütfen.
Rica ederim.
Dikkat ederseniz, bahsi geçen limited/founders selection kahve için 'temsili' sözcüğünü kullandım, o kahvenin hangisi olacağı belli değil, sadece kutusunu görmeniz amacıyla ekledim. Mahcubiyet olmaz, rahat olun.

Rica ederim.
Dikkat ederseniz, bahsi geçen limited/founders selection kahve için 'temsili' sözcüğünü kullandım, o kahvenin hangisi olacağı belli değil, sadece kutusunu görmeniz amacıyla ekledim. Mahcubiyet olmaz, rahat olun.
İlk mesajdan alıntı “Normalde limited kahvelerinin 10gr.mı bile bizim üçlünün toplamından pahalı :)”

Bu ifadenize istinaden belirmek istemiştim ama yanlış anlaşılmak istemem limited edition diye geçen #21001
nolu kahve de var içlerinde ve muhtemeldir ki bu kahvenin 10 gr lık seçkilerini tercih ederlerse 17 $ a tekabül
ediyor. Elbette bu da çok özel ve pahalı bir kahve ama sonuçta bizim üçlünün toplamından pahalı değil . O konuda
dikkat çekmek istemiştim ama yanlış anlaşıldım zannederim , biraz ince düşünüyorum kusuruma bakmayın.
Bu tip konulara girmeyi sevmiyorum bir kez daha özür dilerim , değerli vaktinizi aldığım İçin.

İlk mesajdan alıntı “Normalde limited kahvelerinin 10gr.mı bile bizim üçlünün toplamından pahalı :)”

Bu ifadenize istinaden belirmek istemiştim ama yanlış anlaşılmak istemem limited edition diye geçen #21001
nolu kahve de var içlerinde ve muhtemeldir ki bu kahvenin 10 gr lık seçkilerini tercih ederlerse 17 $ a tekabül
ediyor. Elbette bu da çok özel ve pahalı bir kahve ama sonuçta bizim üçlünün toplamından pahalı değil . O konuda
dikkat çekmek istemiştim ama yanlış anlaşıldım zannederim , biraz ince düşünüyorum kusuruma bakmayın.
Bu tip konulara girmeyi sevmiyorum bir kez daha özür dilerim , değerli vaktinizi aldığım İçin.
Sold out yazıyor. Ellerinde olsa satışta olurdu diye düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar limited kahve kısmına çok takılmışlar :) arkadaşlar o kahvenin hangisi olacağını henüz konuşmadık ancak o seçeneği tercih edersek bize o sınıftan özel kutusu içinde her pakete 2x10gr.lık bir kahve vereceklerini söylediler... tabii ki çok merak ediliyorsa onu da netleştiririm ancak örneğin bana geçen ay yaptığım şahsi alımda hiç sormadığım halde 50gr.lık Ruby adlı kahvelerini hediye olarak yollamislardi... jestin niteliğinden eminim ancak bu kadar hassasiyet üzerine o kahveyi de netleştirecegim.

Böyle bir yurt dışı alımını konuşmak bile heyecan verici

Eline sağlık Denizhan abi

Şimdiye kadar üç kahvesini içtim Ninety Plus'ın. Üçünü de tekrar içmek isterim. Zihne kazınan tat ve profilleri var. Denemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Bu teklif kendilerine ait, demek ki ellerinde bize sunabilecekleri o kategoride kahveleri var... ok mi?
Ben #21001 bu kahvenin değil sizin de düşündüğünüz gibi temsili fotosunu attığınız olacak diye düşünüyorum, yoksa ne gönderdikleri önemli değil adamların bunu düşünmesi bile incelik. Sizinde elinize sağlık sayenizde güzel bir deneyim yaşamış olucaz.

Son düzenleme:
Şurayı biraz canlandıralım :)
Büyük ihtimalle hem indirimli 2×100gr.lık 3 kahve, hem de indirimsiz 2×100gr.lık 3 kahve + 2×10gr.lık özel paketinde limited kahve için iki ayrı kupon kodu verecekler, checkout aşamasında bu kodları girerek dileyen istediği seçenekten sipariş verebilecek. Ayrıca limited kahvenin hangisi olacağını sordum, netleşince buradan duyuracağım.

Geri