• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

20-25k aralığında espresso makinesi önerisi

ıamphysicist

Barista
İsim
Physicist
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere 20-25k bütçelerinde espresso makinesi arıyorum. Tam otomatik makine istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. (İlk espresso makinem olacak bundan önce sadece filtre kahve yapıyordum.)

Süt yoksa ve bekleme süresi kettleda suyun kaynama süresi kadar olsun diyorsanız Cafelat robot.

Flair 58 de güzel seçenek bir miktar daha pahalı

Süt de köpürtecekse Gaggia Classic.

Teşekkür ederim yanıtlarınız için Gaggia Classic siparişi geçtim şimdi de bir adet tamper ihtiyacım var çünkü içinden dandik bir plastik aparat çıkıyor sanırım. Yine işimi görecek seviyede çok uçmayan bir öneriniz varsa beklerim. Ayrıca WDT tavsiyesine de açığım.

Mhw 3 bomber flash 2.0 tamper alın. 2500 civarına bulunuyor.
Wdt için de Mhw Normcore ucuza hangisi denk gelirse alırsınız. 3d print bir plastiğe 7-8 adet 0,3mm akupunktur iğnesi/3d printer nozzle iğnesi sabitleyip uçlarını keser kullanırsınız.

Mhw 3 bomber flash 2.0 tamper alın. 2500 civarına bulunuyor.
Wdt için de Mhw Normcore ucuza hangisi denk gelirse alırsınız. 3d print bir plastiğe 7-8 adet 0,3mm akupunktur iğnesi/3d printer nozzle iğnesi sabitleyip uçlarını keser kullanırsınız.
Peki bu linkteki tamper nasıl olur. Okuduğum kadarıyla tam 58mm tamper alınca biraz boşluk kalıyormuş tamplerken.

Peki bu linkteki tamper nasıl olur. Okuduğum kadarıyla tam 58mm tamper alınca biraz boşluk kalıyormuş tamplerken.
Söylediğim tamper bu sizin linkteki. Ben uzun zamandır bunu kullanıyorum. 58,55 yaysız tamperim de var channeling veya donut shot yaşamadım aradaki farktan dolayı.

Biraz boşluk kalır 58,35mm ile. 58,55 olan tamperlerden alabilirsiniz ama Türkiye’de klikli olan 58,55 bir tamper satışı yok. Yurtdışı imkanı varsa Normcore var 58,5 gayet yakışıklı tamper.

Söylediğim tamper bu sizin linkteki. Ben uzun zamandır bunu kullanıyorum. 58,55 yaysız tamperim de var channeling veya donut shot yaşamadım aradaki farktan dolayı.

Biraz boşluk kalır 58,35mm ile. 58,55 olan tamperlerden alabilirsiniz ama Türkiye’de klikli olan 58,55 bir tamper satışı yok. Yurtdışı imkanı varsa Normcore var 58,5 gayet yakışıklı tamper.
Bu tampere ne dersiniz evet yaysız ama 58.55mm fiyat olarak da 1000tl daha uygun bu ve buna benzer tamperiniz var sanırım. Fincana etkileri olarak ve kolaylık olarak aradaki farka değer mi fikrinizi alabilir miyim?

Bu tampere ne dersiniz evet yaysız ama 58.55mm fiyat olarak da 1000tl daha uygun bu ve buna benzer tamperiniz var sanırım. Fincana etkileri olarak ve kolaylık olarak aradaki farka değer mi fikrinizi alabilir miyim?
eğer üç parmağınızı kullanarak 10-15kg arası kuvveti bir tartı ile deneyip de bunu tutarlı olarak yamuk basmadan uygularım diyorsanız linkteki tamperin aynısını keyifle kullanıyorum.
Ama öteki tamper otomatik olarak o kuvveti ayarlıyor, bir de tamperi yamuk basmayı engelliyor.
Gerekli değil sadece kolaylık sağlar. Fincana etkisini hissetmedim.
Evde espresso yapmak hobi , oyuncak gibi düşünmek lazım çoğu aksesuarı. Ben o klik sesini ve tabanın ripple dedikleri desende olmasını eğlenceli bulduğum için sürekli elim buna gidiyor. Daha iyi kahve yapmıyor yoksa.

eğer üç parmağınızı kullanarak 10-15kg arası kuvveti bir tartı ile deneyip de bunu tutarlı olarak yamuk basmadan uygularım diyorsanız linkteki tamperin aynısını keyifle kullanıyorum.
Ama öteki tamper otomatik olarak o kuvveti ayarlıyor, bir de tamperi yamuk basmayı engelliyor.
Gerekli değil sadece kolaylık sağlar. Fincana etkisini hissetmedim.
Evde espresso yapmak hobi , oyuncak gibi düşünmek lazım çoğu aksesuarı. Ben o klik sesini ve tabanın ripple dedikleri desende olmasını eğlenceli bulduğum için sürekli elim buna gidiyor. Daha iyi kahve yapmıyor yoksa.
Teşekkürler yanıtlarınız için mhw bomber tamperi sipariş verdim. Son olarak Puck screen ve espresso makinesine sığacak ölçüde tartı önerisi alabilir miyim fiyat olarak çok uçuk olmayan işimi görecek kadar. Elimdeki tartı boyutundan ötürü sığmıyor fincanla birlikte. Birde dipsiz portafiltre önerisi alabilir miyim ilerisi için.

Geri