Bir ilan gördüm onu düşünüyorum. 9 bar modlu Gaggia Classic 2019. İlanı buraya atmam uygun olur mu? Bu forumda değil çünkü ilanKafanızda belirlediğiniz bir model yahut almayı düşündüğünüz bir ilan var mı? Ona göre ilerleyelim
Makine gaggia classic. Hemen birkaç dakika içinde bir çıkarımda bulunmak için nelere bakabilirim?pid olsa az çok kazandaki limescale konusunda fikriniz olurdu. Belirlenen sıcaklığa 1 aşağı 1 yukarı olacak şekilde kitapçıktaki sürede geliyor ise nispeten temiz olabilir. Yine de kullanmadan çoğu şeyi anlamak mümkün değil.
Su kaçağı, buhar çubuğu kaçağı, grup başlığı ve portafiltrede korozyon kontrolünü makinayı çalıştırıp birkaç dakika içinde yapabilirsiniz.
merhaba ben şuan rocket r nine espresso makinemi satmayı düşünüyorum 2 senelik cihaz çok temiz aklınızda bulunsunMerhaba, 2. el bir espresso makinesi almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim, makinenin neresine bakmalıyım? Bir sorun olmadığından nasıl emin olabilirim?
Gaggia classic bakıyordum o makineye yetişemem maalesefmerhaba ben şuan rocket r nine espresso makinemi satmayı düşünüyorum 2 senelik cihaz çok temiz aklınızda bulunsun
Makinanın manueli kaç dakikada hazır olacağını söylüyorsa deneyin. Su tankını inceleyin yosunsu veya yapış yapış bir doku varsa düzenli temizlenmemiştir.Makine gaggia classic. Hemen birkaç dakika içinde bir çıkarımda bulunmak için nelere bakabilirim?