• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2. el espresso makinesi alırken dikkat edilmesi gerekenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan716
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaan716

Barista
İsim
Kaan
Daha fazla  
İsim
Kaan
Merhaba, 2. el bir espresso makinesi almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim, makinenin neresine bakmalıyım? Bir sorun olmadığından nasıl emin olabilirim?

pid olsa az çok kazandaki limescale konusunda fikriniz olurdu. Belirlenen sıcaklığa 1 aşağı 1 yukarı olacak şekilde kitapçıktaki sürede geliyor ise nispeten temiz olabilir. Yine de kullanmadan çoğu şeyi anlamak mümkün değil.
Su kaçağı, buhar çubuğu kaçağı, grup başlığı ve portafiltrede korozyon kontrolünü makinayı çalıştırıp birkaç dakika içinde yapabilirsiniz.

pid olsa az çok kazandaki limescale konusunda fikriniz olurdu. Belirlenen sıcaklığa 1 aşağı 1 yukarı olacak şekilde kitapçıktaki sürede geliyor ise nispeten temiz olabilir. Yine de kullanmadan çoğu şeyi anlamak mümkün değil.
Su kaçağı, buhar çubuğu kaçağı, grup başlığı ve portafiltrede korozyon kontrolünü makinayı çalıştırıp birkaç dakika içinde yapabilirsiniz.
Makine gaggia classic. Hemen birkaç dakika içinde bir çıkarımda bulunmak için nelere bakabilirim?

Merhaba, 2. el bir espresso makinesi almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim, makinenin neresine bakmalıyım? Bir sorun olmadığından nasıl emin olabilirim?
merhaba ben şuan rocket r nine espresso makinemi satmayı düşünüyorum 2 senelik cihaz çok temiz aklınızda bulunsun

Makine gaggia classic. Hemen birkaç dakika içinde bir çıkarımda bulunmak için nelere bakabilirim?
Makinanın manueli kaç dakikada hazır olacağını söylüyorsa deneyin. Su tankını inceleyin yosunsu veya yapış yapış bir doku varsa düzenli temizlenmemiştir.
Makina zamanında ısınıyorsa kazanla ilgili temizliğe ihtiyacınız olmaz büyük ihtimalle. Portafiltre takmadan su akıtın biraz duş başlığında kararma, yeşerme gibi korozyon belirtisi varsa değiştirmeniz gerekebilir. Su akışı düzenli mi kontrol edin. Ardından mümkünse bir kahve yapın istenen basınca pompa çıkıyor mu, kahve yapmadan kör sepetle de bakabilirsiniz.

Sorun yoksa buhar moduna alın, kazanda kalan suyu ısınmadan boşaltın, istenen ısıya gelene kadar bir iki kere daha su boşaltın üç beş saniye. Stabil olunca da kaçak var mı, buharla beraber bolca su veriyor mu kontrol edin.

Geri