• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı 1zpresso X-Pro S El Değirmeni Gri Çok Çok Az kullanıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aknskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
8250₺

aknskn

Barista
İsim
AKIN SAKIN
Daha fazla  
İsim
AKIN SAKIN
Değirmen
1Zpresso JX, X-Pro S
Ekipmanlar
Hario V60, Konchero AS-21235, Timemore Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Ürünü Tam 2 yıl önce 26 Nisan 2023 tarihinde toplu alından satın aldım. Evleneceğim için ikimci değirmen olarak satın almıştım ve düğüne kadar yani 14 ay hiç kullanılmadı. 10 ay dır da elimde 3 değirmen olduğu için nadiren ve sadece espressoda kullanıyorum.
Espressoda kullandığım çekirdekleri hesapladım sadece 3.5 kg kahve öğütmüşüm bu süreçte.
Kozmetik ya da başka bir şekilde problemi deformasyonu yoktur.
Konum Bursa

IMG_0041.jpeg
IMG_0037.jpeg

7000₺ ile güncel

Son düzenleme:
Ürün bir süre için ilandan çekilmiştir.

Son düzenleme:
Selamlar herkese. İdose T64 siparişi geçtiğim için X-Pro tekar satışta. Ürün iç dış temizlenmiş bir şekilde satışa hazır olarak beklemektedir. Güncel olarak max. 5 kg kahve öğütülmüştür bu değirmen ile.
Aklımdaki son fiyat 8000₺.

Ürün satılmıştır.

Geri