• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso Model Farklılıkları ve Modellerinin Karşılaştırılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afilla

Yeni Üye
İsim
Arda Keskin
Daha fazla  
İsim
Arda Keskin
Değirmen
KINGrinder K6
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İnegöl
Kingrinder K6 öğütücümde bir sorun çıktığı için yeni bir değirmen arayışına girdim ve 1Zpresso modellerine yöneldim, ancak Q, J, J MAX, J ULTRA gibi pek çok model olması kafamı karıştırdı. Modeller arasındaki farkları veya karşılaştırmaları açıklayan bir konu bulamadım (Forum ve benzeri yerlerde tecrübesizliğimden dolayı böyle olmuş olabilir.:)).

1Zpresso için önerdiğiniz bir model var mıdır? 10000 TL bütçem var. Bu parayla 1Zpresso yerine başka markaları mı değerlendirmeliyim, yoksa tekrar bir K6 mı almalıyım?

Hocam ingilizcebiliyorsaniz lance hedrick tum j ultra modellerini burrlerini karsilastirarak siraliyor.

Kingrinder K6 öğütücümde bir sorun çıktığı için yeni bir değirmen arayışına girdim ve 1Zpresso modellerine yöneldim, ancak Q, J, J MAX, J ULTRA gibi pek çok model olması kafamı karıştırdı. Modeller arasındaki farkları veya karşılaştırmaları açıklayan bir konu bulamadım (Forum ve benzeri yerlerde tecrübesizliğimden dolayı böyle olmuş olabilir.:)).

1Zpresso için önerdiğiniz bir model var mıdır? 10000 TL bütçem var. Bu parayla 1Zpresso yerine başka markaları mı değerlendirmeliyim, yoksa tekrar bir K6 mı almalıyım?
K6’dan geçmiş birisi olarak diyorum ki o bütçe ile alınacak en iyi değirmen Kinu’dur. 😇

Geri