• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

15.000tl ikinci el /sıfır espresso makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aeethm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aeethm

Yeni Üye
İsim
Ahmet
Daha fazla  
İsim
Ahmet
Herkese merhaba karaca coffeart1353'ü 1 yil kullandıktan sonra daha kaliteli bir şeye geçmeye karar verdim.
Hangi markanın hangi modeli daha iyidir daha kötüdür bilmiyorum.
Manuel, süt köpürtücülü 58mm portafiltre ve kaliteli bir şey bakıyorum bütçem 15.000 bu yüzden ikinci el almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Sahibindende Breville - the Barista Express Bes860xl modeli 12-15000 bandında satılıyor.
sizin önerileriniz neler? Yardımcı olursanız sevinirim
(timemore el değirmeni var ama yine de alacağım makinada bir öğütücü olması tercihimdir )

Modifiyeli Gaggia alınabilir bu paraya, veya lelit Victoria serisi vs. Öğütücüyü bence ayrı alın ilerde tekrar satıp daha iyi bir öğütücüye geçebilirsiniz. 10bin civarı modifiyeli Gaggia + kalan paraya kingrinder k6, mhw r3 + tamper vs rahatlıkla alınır. İlanları takip ediyorum forumda çok daha ucuz olabiliyor sabredip ilanları takip ederseniz düzgün ekipmanlara denk gelirsiniz mutlaka. 57mm sorun olmaz derseniz ilanlarda Lelit Anna mevcut

Son düzenleme:
Geri