• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

10-15k tl için öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kirpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yanına güzel bir el değirmeni ya da 2. el elektrikli değirmen ile gayet güzel kahveler içebilirsiniz diye düşünüyorum.

İkinci el bakabilirsiniz deyince, alım satım bölümünde evo ilanı var bir tane

kazan değişecek diyor, ben tam anlamadım ne zaman, nasıl değişecek ama böyle bir ürün bulabilirsem önerir misiniz peki? Yoksa direkt evo'ları eleyip prolara mı bakayım sizce?
Merhaba, distribütör şu anda ellerinde olmadığından önümüzdeki ay içinde değişim yapılabileceğini söyledi. Dilerseniz iletişimde kalabiliriz, veya ben zaten ilanda güncelleme yapacağım, ilanı da takip edebilirsiniz.

@AhmetS teşekkürler bu arada.

yanına güzel bir el değirmeni ya da 2. el elektrikli değirmen ile gayet güzel kahveler içebilirsiniz diye düşünüyorum.
İnceliyorum, idosenin juno değil de başka bir modeline daha denk gelmiştim forumda, idose'ler de adaylar listemde.

Merhaba, distribütör şu anda ellerinde olmadığından önümüzdeki ay içinde değişim yapılabileceğini söyledi. Dilerseniz iletişimde kalabiliriz, veya ben zaten ilanda güncelleme yapacağım, ilanı da takip edebilirsiniz.

@AhmetS teşekkürler bu arada.

Bilgi için teşekkür ederim, ben ilanı bloklamayayım siz uygun bir alıcıya denk gelirseniz satın elbette, benim de acelem yok, hala ne nedir öğrenmeye çalışıyorum (pid ve flow control modu ilk defa duydum mesela :)), siz ilanınızı güncellediğiniz zaman ben de belli başlı marka/model adayları hakkında kabaca bilgi edinmiş olurum. Gaggia markasını da bu forumda ilk defa duydum ama pek çok kişi olumlu bahsediyor ve tavsiye ediyor, ben de ısındım, siz de güvenilir bir satıcısınız anladığım kadarıyla, ilanı takibe aldım.

@AhmetS size de ayrıca teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz

Espressoda öğütücü, makineden daha önemli. Aldığınız hazır öğütülmüş kahve hem hızlı bayatlayacaktır hem de makine ayarlarına uymayacaktır. Yani makineyi aldıktan sonra dışarıda öğütülmüş kahveyle espressomdan krema alamıyorum, akış çok hızlı, kahve çok ekşi gibi şikayetlerle gelebilirsiniz. Bu sebeple öğütücü çok önemli bir konu. Kingrinder K6, MHW Bomber R3, Timemore C3 Esp gibi giriş seviyesi değirmenlerle bu işi çözebilirsiniz.

Artan bütçenizle de piyasada bolca bulunduğu için, ikinci elde de hızlı satıldığı için. 58mm portafiltre ve kolay modlama avantajıyla Gaggia Classic Pro bana mantıklı geliyor.
Amazondaki şu iş görür değil mi?

Portafiltre meselesine çok takılmayın. 58 mm olması 3. Parti ekipman bolluğundan dolayı önemliydi. Artık Amazon, Aliexpress her boya göre yardımcı ekipmanlarla dolup taştı. Yurt dışındaki fiyatına benzer bir fiyatla gelirse Delonghi dedica maestro plus'ın ev için rakipsiz olacağını düşünüyorum.

Hocam bahsettiğiniz ekipmanı hiç inceleme şansınız oldu mu ?

Görür, kullananlar memnun. K6'nın en büyük savunucusu @onurcoskun da yorumunuzu beğenmiş zaten :ROFLMAO: :ROFLMAO: . Kingrinder K6 başlığından da kullanıcıların tecrübelerini okuyabilirsiniz.
Esteğfurullah @AhmetS İsmim K6’cıya çıktıysa ne mutlu bana☺️ Açıkçası ben bu değirmenle her türlü öğütüm yaptım. Ve beni her zaman çok memnun etti. İlk başlarda toz üretiyordu özellikle espresso aralığında ama şu an o da kalmadı. Neredeyse sıfır fire veriyor öğütüm sonrasında. 0,1 gr o da bazen kahve türüne göre değişiyor. Hayatımdaki en mantıklı yatırım bu değirmeni almak oldu. K6 candır can. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. @kirpi 😇

Geri