• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yüzme

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
Koşu ve bisiklet başlıklarını ben açmışım. Bunu da açayım da triatlon olsun.
(Çok kalabalık oldu derseniz moderatör arkadaşlar tek başlık altında birleştirebilir 😊)

Ankara'da doğup büyüdüğüm için küçüklükten beri içimde heves kaldı. 20 yaşına gelince öğrenmenin yaşı yok diyerek kursa gidip öğrendim. 3 aylık virüs arasını saymazsak 1,5 yıldır düzenli bir şekilde yüzmeye gidiyorum.

Vücuda olan faydalarını bir kenara bırakıyorum. Su altında olmak kadar zihni rahatlatan bir şey yoktur galiba. Belki toprak altında olmak olabilir.

Koşu ve bisiklet başlıklarını ben açmışım. Bunu da açayım da triatlon olsun.
(Çok kalabalık oldu derseniz moderatör arkadaşlar tek başlık altında birleştirebilir 😊)

Ankara'da doğup büyüdüğüm için küçüklükten beri içimde heves kaldı. 20 yaşına gelince öğrenmenin yaşı yok diyerek kursa gidip öğrendim. 3 aylık virüs arasını saymazsak 1,5 yıldır düzenli bir şekilde yüzmeye gidiyorum.

Vücuda olan faydalarını bir kenara bırakıyorum. Su altında olmak kadar zihni rahatlatan bir şey yoktur galiba. Belki toprak altında olmak olabilir.
Hangi kursda öğrendiniz acaba ankarada ben de düşünüyorum da

Fenerbahçe SK’de uzun yıllar profesyonel yüzmüş birisi olarak kesinlikle çok doğru bir iş yaptığınızı söyleyebilirim. İstanbul’da yardım almak isteyen bir arkadaş olursa da kahve arkadaşlığımızın hatırına bir ders yardımcı olabilirim 😊

Serbest stil yüzmeyi öğrenmeye çalışırken sürekli ağzıma su kaçırıyorum, açık suda denemeler yapıyorum. Önerisi olan olur mu?

Serbest stil yüzmeyi öğrenmeye çalışırken sürekli ağzıma su kaçırıyorum, açık suda denemeler yapıyorum. Önerisi olan olur mu?
Merhaba @kaffelogist Karşıya bakarak yüzmek ve attığınız kulaç esnasında omuzunuzun altından nefes almak yardımcı olabilir. En iyi çözüm ders almak tabii.

Merhaba,
suya alışmanız, etkilenmemeyi öğrenmeniz önemli. Özellikle açık sudaki koşullardan dolayı bunu önleyemeyeceksiniz. Nefes alıp verirken suyu yutmadan ağzınızı boşaltmalısınız, tabi ki sudaki rahatlığınız çok önemli, bir süre sonra otomatikleşir.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim, havuz ortamında pratiğinin yapılması daha kolay olur sanıyorum. Ben fırsat buldukça dalgasız ve sakin sabah sularında denemeler yapmaya devam edeyim yine de.

Bol bol YT’dan video izlemenizi öneririm. Baş pozisyonunuz tüm beden duruşunuzun ana etkeni. Mutlaka aşağıya doğru bakın, kafanızı kaldırdıkça kalçanız aşağı batar ve tekniğiniz bozulur. Temel mantık asgari seviyede sürtünmeye maruz kalmak yani verimli yüzmek. Havuz çok daha pratik olur, haftada en az 3 gün yüzün. Tekniğinizi ilerletecek driller öğrenin. Kısa bir yolculuk değil, belli bir kıvama girmek için birkaç senenizi vermeye hazır olun. Burada yazarak çok genel bir fikir verilebilir, bu süreçleri hızlandırmak için ders de alabilirsiniz tabii ki.

Geri