• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Değirmen Click Ayarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mfdoom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Size nacizane fikrimi söyleyeyim hem c3 hemde cmd kullanıcısı olarak c3 sıfır noktasından sonra 15 kliğe odaklayın kendinizi referans olarak komple dağıtmadıktan sonra mesela 15 tesiniz 13 ile çekeceksiniz 13 alın çekin ve çektikten sonra 2 klik aldıktan sonra 15 e gelin bunu kendinize referans alırsanız her öğütüm de kaçtaydı bu diye sıfırlamaya gitmesiniz cmd de 22 klikte benim referansım o şekilde her çekimden sonra 22 kliler öyle bırakırım. Birde C3 ü sıfır noktasına aldığınızda takıldığı yerde bırakın fazla zorlamayın 2 klik daha sıkarsınız fakat plakanın ezilmesine sebebiyet veriyor okuyorum yorumları şöyle ezildi böyle ezildi diye, inanın bende hiç ezilme olmadı daha 6 ay bir fiil aralıksız kullandım. Saygılar
Üstad teoride harika yöntem ama benim gibi vesveseli biri için pratikte pek mümkün olmuyor. Aynı mantıkla c3ü 14te bırakıyordum ama her seferinde bir acaba sorusundan sonra sıfırlıyordum. Comandantede bir kılavuz yapmış arkadaşlar (Allah bin kere razı olsun) magnetledim buzdolabına, onu kullanıyorum kafam rahat mis gibi.

Bu arada c3teki plaka ezilmesi sorununun klik çevirmekten dolayı değil, ögütüm sırasında olduğu kanaatindeyim. Eğer farklı partilerde farklı malzeme kullanmadılar ise olmamasına imkan yok. Kiminde az kiminde çok olur, zamanla da artacaktır.

Üstad teoride harika yöntem ama benim gibi vesveseli biri için pratikte pek mümkün olmuyor. Aynı mantıkla c3ü 14te bırakıyordum ama her seferinde bir acaba sorusundan sonra sıfırlıyordum. Comandantede bir kılavuz yapmış arkadaşlar (Allah bin kere razı olsun) magnetledim buzdolabına, onu kullanıyorum kafam rahat mis gibi.

Bu arada c3teki plaka ezilmesi sorununun klik çevirmekten dolayı değil, ögütüm sırasında olduğu kanaatindeyim. Eğer farklı partilerde farklı malzeme kullanmadılar ise olmamasına imkan yok. Kiminde az kiminde çok olur, zamanla da artacaktır.
Benim plaka sarı dışı kaplama biraz kazıdıydım neden ezilir diye resimler aşağıda

Ekli dosyalar

• IMG20230314231147.jpg
    IMG20230314231147.jpg
    91.5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20230314231155.jpg
    IMG20230314231155.jpg
    115.7 KB · Görüntüleme: 50
Gelbura'da yedek parça olarak satılmaya devam edildiği sürece ve öğütümüme dezavantajı olmadığı sürece ben pek umursamıyorum şu an ezilme olayını. İleride değiştirmem gerekirse ve Gelbura'da satışı olmazsa veya fiyatı çok yüksek olursa o zaman üzülürüm ama. :D

Gelbura plaka+ayar kapağını beraber satıyor. Şu anda 309tl + kargo

Eğer sadece plaka lazım olursa şunu buldum gezerken.

TRY 38.91 | TIMEMORE mağaza kestane G1 C2 aksesuarları
https://a.aliexpress.com/_EywBmv5

Konu içinde dursun, belki birine lazım olur

Bu plaka ezilme meselesi bu kadar konuşuldu forumda, belli ki kronik bir sorun.Gelbura.com distribütör olarak bu konuda forum üzerinden bir açıklama yapmalıydı. Kendilerinin forumda zaman zaman paylaşım/duyuru yaptığını biliyoruz, burada aktif sayılırlar. @Globally

Geri