Gigesa
Barista
- İsim
- Mehmet K
Daha fazla
- İsim
- Mehmet K
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Beyoğlu
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Beyoğlu
Üstad teoride harika yöntem ama benim gibi vesveseli biri için pratikte pek mümkün olmuyor. Aynı mantıkla c3ü 14te bırakıyordum ama her seferinde bir acaba sorusundan sonra sıfırlıyordum. Comandantede bir kılavuz yapmış arkadaşlar (Allah bin kere razı olsun) magnetledim buzdolabına, onu kullanıyorum kafam rahat mis gibi.Size nacizane fikrimi söyleyeyim hem c3 hemde cmd kullanıcısı olarak c3 sıfır noktasından sonra 15 kliğe odaklayın kendinizi referans olarak komple dağıtmadıktan sonra mesela 15 tesiniz 13 ile çekeceksiniz 13 alın çekin ve çektikten sonra 2 klik aldıktan sonra 15 e gelin bunu kendinize referans alırsanız her öğütüm de kaçtaydı bu diye sıfırlamaya gitmesiniz cmd de 22 klikte benim referansım o şekilde her çekimden sonra 22 kliler öyle bırakırım. Birde C3 ü sıfır noktasına aldığınızda takıldığı yerde bırakın fazla zorlamayın 2 klik daha sıkarsınız fakat plakanın ezilmesine sebebiyet veriyor okuyorum yorumları şöyle ezildi böyle ezildi diye, inanın bende hiç ezilme olmadı daha 6 ay bir fiil aralıksız kullandım. Saygılar
Bu arada c3teki plaka ezilmesi sorununun klik çevirmekten dolayı değil, ögütüm sırasında olduğu kanaatindeyim. Eğer farklı partilerde farklı malzeme kullanmadılar ise olmamasına imkan yok. Kiminde az kiminde çok olur, zamanla da artacaktır.