• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Whole Bean Coffee Roasters

İsim
Daha fazla  
İsim
Merhabalar Kahve Kulübü ailesi,

WBCR (Whole Bean Coffee Roasters) olarak burada olmaktan gerçekten çok heyecan duyuyoruz.

Sektörde yaklaşık 10 yıllık tecrübemizi, 6 ay önce Beşiktaş’ta kurduğumuz kendi kavurma atölyemizle bir adım ileriye taşıdık. WBCR, bizim için sadece bir marka değil; yıllardır biriktirdiğimiz emeğin ve tutkunun bir yansıması. Her yeni çekirdekte ve her kavurmada bu işi neden sevdiğimizi yeniden hatırlıyoruz.

Kahve Kulübü’ne katılmamızın en büyük nedeni ise sizlerden gelecek yapıcı yorumlar. Olumlu ya da geliştirici tüm geri bildirimler bizim için çok değerli.

Black Friday haftası boyunca 24–30 Kasım tarihleri arasında sitemizde tüm kahvelerde %25 indirim gerçekleştirilecektir.

Amacımız sadece ürünlerimizi tanıtmak değil; sizi kahvelerimizle tanıştırmak ve gelişimimizi bu topluluğun değerli görüşleriyle şekillendirmek.

Şimdiden ilginiz ve desteğiniz için teşekkür eder, herkese keyifli demlemeler dileriz.

Sevgiler,
@atesahmet & @berkayykocaa

www.wholebeancoffee.co
Instagram: @wholebeancoffeeroasters

Eşimle birlikte, Beşiktaş'ta dolaşırken tesadüf eseri keşfettik. Ahmet bey sağ olsun çok misafir perver davrandı. Tattığımız tüm kahveler hem doğru profilde kavrulmuş hemde lezzetliydi. Yeni kahveler de gelmiş. Bence bu inidirim fırsatı kaçmaz.

Geçtiğimiz haftasonu Aeropress Yarışması için İstanbul ziyaretimizde kendilerine de hayırlı olsun demek için uğrama fırsatımız oldu. Misafirperverlikleri, güzel demlemeleri ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ederiz.

Kahvenin arkasında duran ekibin de temiz, düzgün ve kahveye gönül vermiş insanlardan oluştuğunu bilmek... Bu yolculuğun çok daha güzel yerlere gideceğinden eminiz.

Teşekkürler 🫶

Geçen ay kardeşimin önerisiyle Kolombiya ve Etiyopa kahveleri satın almıştım.
Her iki kahveden ve iletişimlerinden memnun kalmıştım.
Forumda kendileri için başlık açmayı düşünüp, sonra unutmuştum :)

Geçtiğimiz haftasonu Aeropress Yarışması için İstanbul ziyaretimizde kendilerine de hayırlı olsun demek için uğrama fırsatımız oldu. Misafirperverlikleri, güzel demlemeleri ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ederiz.

Kahvenin arkasında duran ekibin de temiz, düzgün ve kahveye gönül vermiş insanlardan oluştuğunu bilmek... Bu yolculuğun çok daha güzel yerlere gideceğinden eminiz.

Teşekkürler 🫶
Ziyaretiniz ve güzel sohbetiniz için biz teşekkür ederiz, her zaman bekleriz🙏

Geçen ay kardeşimin önerisiyle Kolombiya ve Etiyopa kahveleri satın almıştım.
Her iki kahveden ve iletişimlerinden memnun kalmıştım.
Forumda kendileri için başlık açmayı düşünüp, sonra unutmuştum :)
Çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için, yeni kahvelerimizi de beğenirsiniz umarım 🙏

Türkiye'de sayılı olan Light Roast deneyimini minimalist bir şekilde aktaran, pazarlamadan çok kalite sunan nadide bir işletme. Bütün seçkisini hem filtre kahve hem de espresso olarak deneyimleme fırsatım oldu. İşlerini özenle ve titizlikle yapan bir ekip. Brezilya SL28 ve Etiyopya Uragaları favorilerim arasında.

Selamlar Kahve Kulübü,

Competition Series ve Kahve Demleme Suyu'muzu sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bir şampiyonada fark yaratan şey yalnızca kahve değildir. Kahveyi taşıyan su da en az o kadar önemlidir.
2026 Türkiye Demleme Şampiyonası'na hazırlanırken bu soruyu kendimize defalarca sorduk: En iyi çekirdeği en doğru suyla buluşturursak ne olur? Cevabı aramak yerine biz yarattık.

İki Çekirdek, Bir Vizyon
Bu seride sizi iki farklı terroirden gelen, ancak aynı hassasiyetle işlenmiş iki çekirdekle buluşturuyoruz.
İlki, şampiyonadaki yarışma kahvemiz:

Kolombiya, Huila'dan Jhoan Vergara'nın ürettiği Floral Symphony Washed Geisha. Çok aşamalı fermantasyon yöntemiyle işlenen bu kahve, adını hak eden bir aromatik derinliğe sahip — hassas, katmanlı ve sınırlarını zorlayan bir profil.

İkincisi, aynı klasmanda yer alan Kosta Rika SL34 Brumas del Zurquí. Yüksek rakım, bulut ormanlarının serin nemi ve SL34 varietalinin kendine özgü yapısıyla şekillenen bu çekirdek; tatlılığı ve dengesiyle bir o kadar dikkat çekici.

Suya Verilen Özen
Her iki kahveyi şampiyona koşullarıyla aynı standardda sunabilmek için su profilini sıfırdan tasarladık. Apax Lab mineralleri kullanarak oluşturduğumuz Nitelikli Kahve Demleme Suyu, bu çekirdeklerin aromasını öne çıkarmak, asiditeyi dengelemek ve ağız dolgunluğunu doğru yerde tutmak için formüle edildi.
Kahve dünyasında su çoğunlukla görünmez bir değişken olarak kalır. Biz onu bilinçli bir tercih haline getirdik.

Neden Competition Series?
Çünkü bu ürünler bir yarışmanın ürünü. Baskı altında, dakikalar içinde, jüri önünde alınan kararların rafine edilmiş hali. Şampiyona salonunda öğrendiklerimizi bardağınıza taşımanın en doğrudan yolu bu seriydi.
Whole Bean Coffee Roasters olarak her zaman inandığımız şeyi bir kez daha pekiştirdik: İyi kahve tesadüf değil, tasarımdır.

Yorumlarınızın bizim için çok değerli olduğunu tekrar belirtmek isteriz.

Sevgiler,
Whole Bean Coffee Roasters Ekibi

www.wholebeancoffee.co
@wholebeancoffeeroasters

İki paket Mizu aldım. Kavrumları beğendim. Paketler şık. Sipariş verdiğim gün kargoya verildi, ertesi gün geldi.

Teşekkürler. :)

Geri