• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Wayta Coffee Roastery - Ninety Plus

bilkan

Üye
İsim
bilkan
Daha fazla  
İsim
bilkan
Merhabalar, Forumda Wayta Coffee roastery'nin Ninety Plus Caturra Thermo'sunu denemiş olan var mıdır? fiyatı çok ucuz geldi. Ninety plus'un sitesinde 250 gramı 40 euro iken bu fiyata 250 gram olması tuhaf geldi. daha önce buradan da hiç alışveriş yapmadım bunu da belirteyim. Denemiş olanların yorumlarını merak ediyorum. Yıllar önce @Ömer Aydın Bey'in kavurduğu Juliette bile 50 gramı 850 lira gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. Yorumlara bekliyorum, Saygılar

Geri