• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Urban Tools Pro Grinder için ne dersiniz?

nightfall

Yeni Üye
İsim
Can
Daha fazla  
İsim
Can
Ekipmanlar
Mokapot 😇
Selâmün âleyküm, herkese hayırlı günler dilerim.

Bir ay kadar önce bir mokapot almamla birlikte bu tarz kahve içmeye başladım ve şimdi de bir değirmen almak istiyorum. Bir süredir araştırıyorum, sorup soruşturuyorum ama verilen tavsiyelerin ekseriyeti 10-15 bin lira ve üzeri. En ucuzu sanırsam Hario'nun mini seramik değirmeni ama kimse de tavsiye etmiyor. Onun dışında bıçaklı değirmenler var fakat onlar da aynı şekilde tavsiye edilen bir tür değilmiş.

Şu sıralar Kahhve.com'da indirim var. Mokapot ve üstüne tekrardan kahve de aldığım bir site ve kendileriyle bir sorun yaşamadım. Gezinirken başlıkta belirttiğim manuel değirmene denk geldim. Linki de burada. 4500 liradan 3400 civarlarına düşmüş. Hem şık görünüyor hem de yanında kahve hazneleri ve fırçasının da verildiğini görünce cazip geldi açıkçası.

Duyduğum kadarıyla önceden öğütülmüş almaktan çok daha güzel oluyormuş taze kahve çekmek. Başlangıç için çokça önerilen Kingrinder, Timemore gibi markaları alabilecek kadar bütçem yok. Bütçe yoksa niye değirmen almaya çalışıyorsun demezseniz memnun olurum. Bu bahsettiğim değirmen beni götürür mü acaba mokapot ile kullanmak için?

Teşekkür ederim 😇

Geri