ARKH
Barista
Hario fiyatı hemen hemen aynı çıkıyor. Bu fiyatla Cafec tercih etmeli. Gerçekten almış olduğunuz tad profili üst seviyeya taşiyor.Ben Hario'dan devam![]()
Hario fiyatı hemen hemen aynı çıkıyor. Bu fiyatla Cafec tercih etmeli. Gerçekten almış olduğunuz tad profili üst seviyeya taşiyor.Ben Hario'dan devam![]()
Bahsettiğiniz videolar bunlar mı? Haber içeriği de aşağıdaki şekilde.
“Şüpheli Akdağ'ın savunmasında kedilerin eşine saldırması nedeniyle kürekle kedilere vurduğunu söylediği belirtilen iddianamede, suç esnasında kullanılan küreğin de adli emanete alındığı kaydedildi.”
Ben de benzer bir sipariş verdim, güzel birkaç kahve ekleyerek. İnilirim uyguladılar hepsine. Gelen mailde de bütün ürünlerde geçerli yazıyor. Ayrıca 650 üzeri kargo ücretsiz yazıyor ancak kargo ücreti yansıtmışlar. Açılış heyecanı ile yapılan hatalar anlaşılan.
Biraz önce kahve+filtre kombinasyonu denedim sadece kahveye indirim uyguladı.Cafec filtreler
![]()
Filtre Kağıtları
www.perkupcoffee.co
İyi çekirdekler de var
Konusu açılabilir o topa girmedim.
Ayrıca kod ile %20 indirim var
Yanlışlık fllan yoksa iyi fiyat
Bende de sadece filtreye uyguladı,bir şeyler deniyorlar galibaBiraz önce kahve+filtre kombinasyonu denedim sadece kahveye indirim uyguladı.
Ben de paylaşayımBiraz önce kahve+filtre kombinasyonu denedim sadece kahveye indirim uyguladı.
Hoş bir hareket olmamış açıkçası,en başta belirtilse kimse gönül koymaz zaten.Boyle şeyler yaşadıkça bu firmalardan daha bir şey almaya motive olamıyorum açıkçası,esnaflık böyle bir şey değil.Sepetime filtre koyup geri alıyor sanki Hatice Teyze,ekledikçe bir yandan filtreler düşüyor o canlanıyor gözümün önündeBen de paylaşayımDemek ki vazgeçtiler mailde söylendiğinin aksine sadece kahvelerde uyguluyorlar.
Ali expMHW-3BOMBER 58,35 mm Yaylı Kahve Tamper Tainium Kaplama
1921TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile
MHW-3BOMBER 53,35 mm Yaylı Kahve Tamper
1726TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile Diğer çaplar da
Ali expressde 58mm’yi 1250tl ye görünce bir yükselmiştim buna fakat vergiyle 1600 lere gelince cayma hakkımı kullandım. Bir değişkeni daha azaltmak istedim ama evdeki standart tamp ile devam edeceğim.MHW-3BOMBER 58,35 mm Yaylı Kahve Tamper Tainium Kaplama
1921TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile
MHW-3BOMBER 53,35 mm Yaylı Kahve Tamper
1726TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile Diğer çaplar da mevcut
Hangi magaza hocam bulamadim da, linki warsa rica etsemSelamlar.
Trendyol'da Kafein Kültür Brezilya Pink Star çeşitleri belirli dönemlerde tutundurma amacıyla flaş satış formatında çıkacak.
İlki de bugünden itibaren üç gün için başlıyor.
19 Ocak 21:00-24:00
20 Ocak 18:00-21:00
21 Ocak 15:00-18:00
arasında indirimde olacak.
İndirimli hali 156,69 lira olacak, Ocak ayı sonunda sitemizde zamlanıyor olacak zaten ürün. Pink Star seven arkadaşların bilgisine sunmuş olayım.![]()
Hangi magaza hocam bulamadim da, linki warsa rica etsem
Pink starın espresso profilini denemiştim ama klasik espresso profilini denememiştim. Merak ettim onu, ben de bekliyorum indirimiSelamlar.
Trendyol'da Kafein Kültür Brezilya Pink Star çeşitleri belirli dönemlerde tutundurma amacıyla flaş satış formatında çıkacak.
İlki de bugünden itibaren üç gün için başlıyor.
19 Ocak 21:00-24:00
20 Ocak 18:00-21:00
21 Ocak 15:00-18:00
arasında indirimde olacak.
İndirimli hali 156,69 lira olacak, Ocak ayı sonunda sitemizde zamlanıyor olacak zaten ürün. Pink Star seven arkadaşların bilgisine sunmuş olayım.![]()
@orkunustel sildiğim trendyol uygulamasını tekrar kuruyorum, teşekkür ediyorum
@Borjensky Gelbura sayfası olmalı.
![]()
Kafein Kültür Brezilya Pinkstar Klasik Espresso Kahve 250gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kafein Kültür Brezilya Pinkstar Klasik Espresso Kahve 250gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arkadaşlar varyasyonda sıkıntı çıktı Trendyolda destek talebi açtık. Çekirdek veya öğütülmüş isteyenler buraya sipariş koduyla ya da orkunustel@kafeinkultur.com e postasına yazabilirler. Pazartesi siparişleri isteğe göre ayarlarız.Pink starın espresso profilini denemiştim ama klasik espresso profilini denememiştim. Merak ettim onu, ben de bekliyorum indirimi![]()