• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bahsettiğiniz videolar bunlar mı? Haber içeriği de aşağıdaki şekilde.

“Şüpheli Akdağ'ın savunmasında kedilerin eşine saldırması nedeniyle kürekle kedilere vurduğunu söylediği belirtilen iddianamede, suç esnasında kullanılan küreğin de adli emanete alındığı kaydedildi.”

Kedi güya eşine saldırıyor Cafemarkt sahibi zat da gidip hem anne kediyi hem de yavrularını kürek ile eziyor. Dükkanları ve evi önünde eylemler yapıldı, Deniz Akkaya bile katılmıştı.

Anne kedi tedavi edilip sahiplendirilmişti, yavru kedilerin ise hepsini öldürmüştü cani.

Ben de benzer bir sipariş verdim, güzel birkaç kahve ekleyerek. İnilirim uyguladılar hepsine. Gelen mailde de bütün ürünlerde geçerli yazıyor. Ayrıca 650 üzeri kargo ücretsiz yazıyor ancak kargo ücreti yansıtmışlar. Açılış heyecanı ile yapılan hatalar anlaşılan.

Bu arada bu filtrelerin gelişini çok merak ediyorum yüzde kaç ile satılıyor tahmini

Tüketici olan arkadaşlara bu sorum :)

Ekli dosyalar

• 3CD0AC7B-4180-41D6-AF64-9C5B7EFE1379.jpeg
    3CD0AC7B-4180-41D6-AF64-9C5B7EFE1379.jpeg
    66.6 KB · Görüntüleme: 97
  • 580C3148-8F5B-43E1-A0EF-A9351367D0E2.jpeg
    580C3148-8F5B-43E1-A0EF-A9351367D0E2.jpeg
    68.4 KB · Görüntüleme: 97
Ben de paylaşayım :) Demek ki vazgeçtiler mailde söylendiğinin aksine sadece kahvelerde uyguluyorlar.
Hoş bir hareket olmamış açıkçası,en başta belirtilse kimse gönül koymaz zaten.Boyle şeyler yaşadıkça bu firmalardan daha bir şey almaya motive olamıyorum açıkçası,esnaflık böyle bir şey değil.Sepetime filtre koyup geri alıyor sanki Hatice Teyze,ekledikçe bir yandan filtreler düşüyor o canlanıyor gözümün önünde 😂
Şimdi bana bu firmadan daha alışveriş yapasın var mı diye soracak olursanız;

Moderatörün son düzenlenenleri:
MHW-3BOMBER 58,35 mm Yaylı Kahve Tamper Tainium Kaplama
1921TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile

MHW-3BOMBER 53,35 mm Yaylı Kahve Tamper
1726TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile Diğer çaplar da
Ali exp
MHW-3BOMBER 58,35 mm Yaylı Kahve Tamper Tainium Kaplama
1921TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile

MHW-3BOMBER 53,35 mm Yaylı Kahve Tamper
1726TL 3 aya varan taksit seçenekleri ile Diğer çaplar da mevcut
Ali expressde 58mm’yi 1250tl ye görünce bir yükselmiştim buna fakat vergiyle 1600 lere gelince cayma hakkımı kullandım. Bir değişkeni daha azaltmak istedim ama evdeki standart tamp ile devam edeceğim.

Arkadaşlar Hario Switch almak isteyen varsa, evet pahalı ama yine de isteyen olursa 😅

harioturkey.com da

Atahan Kaygusuz indirim kodu aldı.

UNDER kodu ile %10 indirim var.

Selamlar.

Trendyol'da Kafein Kültür Brezilya Pink Star çeşitleri belirli dönemlerde tutundurma amacıyla flaş satış formatında çıkacak.

İlki de bugünden itibaren üç gün için başlıyor.

19 Ocak 21:00-24:00
20 Ocak 18:00-21:00
21 Ocak 15:00-18:00

arasında indirimde olacak.

İndirimli hali 156,69 lira olacak, Ocak ayı sonunda sitemizde zamlanıyor olacak zaten ürün. Pink Star seven arkadaşların bilgisine sunmuş olayım. ☕

Selamlar.

Trendyol'da Kafein Kültür Brezilya Pink Star çeşitleri belirli dönemlerde tutundurma amacıyla flaş satış formatında çıkacak.

İndirimli hali 156,69 lira olacak, Ocak ayı sonunda sitemizde zamlanıyor olacak zaten ürün. Pink Star seven arkadaşların bilgisine sunmuş olayım. ☕
Hangi magaza hocam bulamadim da, linki warsa rica etsem

Hangi magaza hocam bulamadim da, linki warsa rica etsem

edit: şu an indirimdeki ürün tükendi olarak göründüğü için linkte çıkmıyor sanırım. nşa gelbura'da satılan tüm çekirdek filtre kahve kategorisine yönlendiriyor...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Selamlar.

Pink starın espresso profilini denemiştim ama klasik espresso profilini denememiştim. Merak ettim onu, ben de bekliyorum indirimi 😄

@orkunustel sildiğim trendyol uygulamasını tekrar kuruyorum, teşekkür ediyorum 😊

@Borjensky Gelbura sayfası olmalı.

Pink starın espresso profilini denemiştim ama klasik espresso profilini denememiştim. Merak ettim onu, ben de bekliyorum indirimi 😄
Arkadaşlar varyasyonda sıkıntı çıktı Trendyolda destek talebi açtık. Çekirdek veya öğütülmüş isteyenler buraya sipariş koduyla ya da orkunustel@kafeinkultur.com e postasına yazabilirler. Pazartesi siparişleri isteğe göre ayarlarız. 🙏

Alamadııım alamadım!! 😮‍💨 36 dakikada bitiren arkadaşları kınıyorum...

Geri