• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore Chestnut Nano Manuel Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Takunya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2500

Takunya

Üye
İsim
Yavuz
Daha fazla  
İsim
Yavuz
Değirmen
Timemore Chestnut NANO
Ekipmanlar
Hario Decanter - Hario V60 Buono Kettle 1.0 Lt - Timemore Black Mirror Basic Plus Hassas Terazi - Weather Forecast thr267 Termometre - Aeropress GO - Hario V60 02 Metal Dripper - Kalita 155 Çelik
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Balıkesir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Altıeylül
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Karesi
Yaklaşık 12 kg civarında kahve öğütüldü, mobil yapısıyla seyahatlerde fazlasıyla iş görmekte. Evde 1zpresso k ultra kullandığım için ve eskisi gibi hiking yapamadığım için satılıktır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Video için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• DSCF9357.JPG
    DSCF9357.JPG
    71.1 KB · Görüntüleme: 38
  • DSCF9358.JPG
    DSCF9358.JPG
    57.1 KB · Görüntüleme: 35
  • DSCF9359.JPG
    DSCF9359.JPG
    58.6 KB · Görüntüleme: 33
  • DSCF9361.JPG
    DSCF9361.JPG
    88.3 KB · Görüntüleme: 35
  • DSCF9362.JPG
    DSCF9362.JPG
    68.7 KB · Görüntüleme: 35
  • DSCF9365.JPG
    DSCF9365.JPG
    60.6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
espresso için uygun homojen öğütüm sağlayabilir mi acaba yeterli midir yani? daha önce kullanmadığım için soruyorum.
Yaklaşık 12 kg civarında kahve öğütüldü, mobil yapısıyla seyahatlerde fazlasıyla iş görmekte. Evde 1zpresso k ultra kullandığım için ve eskisi gibi hiking yapamadığım için satılıktır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Video için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

espresso için uygun homojen öğütüm sağlayabilir mi acaba yeterli midir yani? daha önce kullanmadığım için soruyorum.
Merhaba, bildiğim kadarıyla kaliteli espresso çıktısı almak için yeterli bir değirmen değil, pour over vb. için üzmez.

Ürünü Dolap üzerinden sattım, ilginiz için teşekkürler.

Geri