• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Mırror Basic 2 Tartı Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan K_TT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

K_TT

Barista
İsim
Kamil
Daha fazla  
İsim
Kamil
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Gelbura üzerinden aldığım tartıyı 2 haftadır kullanmaya başladım. ( Tartıyı aldığım 1 seneyi geçti. Ara ara kutudan çıkarıp şarja taktım)
Dün kendi kendine kapanmaya başladı. Şarjı ful. Şuan açılmıyor. Açmaya tuşuna bastığımda ekrandaki ışık yanıyor. Reset nasıl yapılır. Ya da nasıl bir çözüm bulabilirim. 20251231_125246-1.jpg

Gelbura üzerinden aldığım tartıyı 2 haftadır kullanmaya başladım. ( Tartıyı aldığım 1 seneyi geçti. Ara ara kutudan çıkarıp şarja taktım)
Dün kendi kendine kapanmaya başladı. Şarjı ful. Şuan açılmıyor. Açmaya tuşuna bastığımda ekrandaki ışık yanıyor. Reset nasıl yapılır. Ya da nasıl bir çözüm bulabilirim. Ekli dosyayı görüntüle 41677
Makina havale geçirmiş.

Dün kendi kendine kapanmaya başladı. Şarjı ful. Şuan açılmıyor. Açmaya tuşuna bastığımda ekrandaki ışık yanıyor. Reset nasıl yapılır. Ya da nasıl bir çözüm bulabilirim. Ekli dosyayı görüntüle 41677
Şakası bir yana şu naylonları bir sökün arasında nem mi kalıyor toz mu giriyor dokumatiği olumsuz etkiliyor olabilir tartı bir nefes alsın gördükçe ben daralıyorum.

Bataryalar uzun süre dolu tutunca bozulabiliyor. Genelde yüzde elli elli beş şarjda bekletmek lazım kullanılmayacaksa.
Hiç şarj almıyor veya dokununca tüm şarjı kaybediyor olabilir mi ?

Batarya değişimi de gayet basitmiş

Gelbura ya destek talebi açtım. Sonucunu bekliyorum.

Gelbura ya destek talebi açtım. Sonucunu bekliyorum.
sabır diliyorum insanın işi gelburaya düşmesin işlemi biten ürünümü 3 hafta kargoya vermemişlerdi, 3 hafta boyunca yarın gönderiyorum diyip geçiştirdiler defalarca arayıp darlamazsanız aylarca göndermeyebilirler servisi ve müşteri hizmetleri çok kötü

Son düzenleme:
Geri