• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam Otomatik Kahve Makinesi Tavsiye?

no_Antijen

Yeni Üye
İsim
Erhan
Daha fazla  
İsim
Erhan
Evde kullanmak için tam otomatik bir kahve makinesi arayışındayım. Delonghi 290.81.TB ve 310.80.SB arasında kararsızım bütçem max 25k tavsiyelerinizi önemle bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Evde kullanmak için tam otomatik bir kahve makinesi arayışındayım. Delonghi 290.81.TB ve 310.80.SB arasında kararsızım bütçem max 25k tavsiyelerinizi önemle bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Youtube'da "Tom's coffee corner" kanalı güzel inceliyor bu tarz makinaları. DeLonghi'lerden Magnifica Plus'ı öneriyordu sanırım. Diğer DeLonghi modelleri ile karşılaştırıyor vs. Bakmanızda fayda olabilir.

Youtube'da "Tom's coffee corner" kanalı güzel inceliyor bu tarz makinaları. DeLonghi'lerden Magnifica Plus'ı öneriyordu sanırım. Diğer DeLonghi modelleri ile karşılaştırıyor vs. Bakmanızda fayda olabilir.
Teşekkür ederim Magnifica Evo modeline bakıyorum Philips ve Arçelik baktım ama Philips sermaik gövde olduğu için tercih etmedim. Bir sorum da tft ekran olması çok ekstra bir özellik mi makinede?

Teşekkür ederim Magnifica Evo modeline bakıyorum Philips ve Arçelik baktım ama Philips sermaik gövde olduğu için tercih etmedim. Bir sorum da tft ekran olması çok ekstra bir özellik mi makinede?
Ben bu tarz full otomatik makinalardan çok anlamam. Fakat Tom'un neden Magnifica Plus'ı öne çıkardığını anlamıştım. Puck çıktısı idi mevzu. Gerçek anlamda manuel bir espresso makinasına yakın gramajda ve bütünlükte puck çıkarması ve mantıklı sürede damakta hiç de fena olmayan bir fincan çıktısı verebilmesi idi o modeli öne çıkaran.

Tecrübeli bir espressocu bu dediğim konuyu daha iyi anlayacaktır. TFT ekranı, gövdesi vs o konular da önemli olabilir tabi kozmetik manada. Fakat benim size de tavsiyem fincandaki çıktıya odaklanmanız olacaktır. Bırakınız kozmetik konuları, kaç çeşit kahve yapabildiği dahi geri plana düşebilir bu tarz makinalarda fincandaki çıktıya odaklanırsanız.

Ben bu tarz full otomatik makinalardan çok anlamam. Fakat Tom'un neden Magnifica Plus'ı öne çıkardığını anlamıştım. Puck çıktısı idi mevzu. Gerçek anlamda manuel bir espresso makinasına yakın gramajda ve bütünlükte puck çıkarması ve mantıklı sürede damakta hiç de fena olmayan bir fincan çıktısı verebilmesi idi o modeli öne çıkaran.

Tecrübeli bir espressocu bu dediğim konuyu daha iyi anlayacaktır. TFT ekranı, gövdesi vs o konular da önemli olabilir tabi kozmetik manada. Fakat benim size de tavsiyem fincandaki çıktıya odaklanmanız olacaktır. Bırakınız kozmetik konuları, kaç çeşit kahve yapabildiği dahi geri plana düşebilir bu tarz makinalarda fincandaki çıktıya odaklanırsanız.
anladığım kadarıyla siz otomatik değil manuel makinelerden yanasınız?

anladığım kadarıyla siz otomatik değil manuel makinelerden yanasınız?
Kendim hiç kullanmadım otomatik makina. Arkadaşlarım tavsiye istiyorlar bazen, takip ediyorum neler var, nasıl oluyor o cenahta işler gibisinden :)

Taraf olma şeklinde değil de...Kişiden kişiye değişir bu konu. Bas tuşa, al kahveyi de bazısı için ideal senaryodur.

Fakat değişmeyen konu şu; sizin fincandaki çıktıyı sevip sevmediğiniz. Seviyorsanız problem yoktur. Ister manuel bir makina, isterse otomatik olsun. Ihtiyaciniza en uygun makineyi alabilmisseniz mutlu oluyorsunuz.

Geri