• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam Kapanma Sürecinde Kahve Tedarikçileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kahvolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kahvolik

Barista
İsim
Talha
Daha fazla  
İsim
Talha
Değirmen
1zpresso K Pro
Ekipmanlar
Hario V60 Dripper'lı Sürahi, Hario Filtre Kağıdı, Dripon Pratif Filtre Seti, Black Goat 600ml Kaz Boyunlu Demlik, Kaan Tartı, Jumbo Glory Double Wall 125ml Bardak.
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İSTANBUL
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ümraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Üsküdar
Facebook
talhaatan
Bu süreçte kahve tedarik edebiliyormuyuz sorunsuz. Bu süreçte hangi kahve tedarikçileri uygun biliyormuyuz?

Bu süreçte kahve tedarik edebiliyormuyuz sorunsuz. Bu süreçte hangi kahve tedarikçileri uygun biliyormuyuz?
Ruhsat, işkolu uretim kapsıyorsa yada seyyar yemek hizmeti vb kapsiyorsa bir sorun yok, çalışmaya devam edilebiliyor.

Üretim yapan çoğu iş yeri açık. Ama hammade satan iş yerleri kapalı. Mesela bir demir atölyesi açık ama kaynak çubuğu biterse bunu alacak nalbur kapalı. Gibi algıladım ben yasağı. :D

Takip ettiğim kahveciler yasaklarda açığız diye hikaye yapıyor. İlk hikaye MertSezer'den gelmişti. AroastingLAb açık, SanalBaharat açık.

Bildiğim kadarı ile nisan ayı toplu alımında çok güzel bir çıkartmış olan celsius'da kapanma boyunca kavurum yapmaya ve güzel kahvelerinden bizlere ulaştırmaya devam edecekler ve boxx coffee de aynı şekilde.

Çok da kapanmamışız benim anladığım kadarıyla, sıkıntı yapmayalım. :)

Banka bugün mesaj attı 16:00'ya kadar çalışıyorlar, ama ben bakkala gidebiliyorum sadece... Nasıl oluyor bu işler? Aklımda deli sorular.

Geri