• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Şubat 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar.

Şubat ayı anketimiz sonuçlanmıştır. Kazananımız Calibre. @OkanT , @lmvrhsnzd , @Talhaerdinc tebrik ediyoruz.

Tekli alımlarda %25:
View hidden content is available for registered users!

Kahve Kulübü setlerinde %32-37 arasında değişen oranlarda indirim olacak.

image_1080.jpg

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,

Öncelikle ankete yeniden katıldığımız ilk aydan hemen seçilmemize verdiğiniz destek ve oylarınız için çok teşekkür ederiz.

Her zaman dile getiriyorum fakat yinelemek isterim: Kahve Kulübü toplu alımlarını biz her zaman heyecanla bekliyoruz ve süreçten çok keyif alıyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştiren ekibe özellikle çok teşekkür etmek isterim. Bizi tanıyan fakat bu vesileyle farklı kahvelerimizi denetme şansı bulacağımız, aynı zamanda daha önce hiç bizden kahve deneme fırsatı bulamamış ve bu organizasyon ile deneyecek birçok kahvesevere ulaşabiliyor olmak; kendimizi en iyi şekilde tanıtmak ve devamlılığını kazanmak bizim için çok kıymetli. Bu amaçla azami titizlik ve özeni göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Bu organizasyonu fazla satış yapmak için değil, aksine bir tanıtım fırsatı ve müdavim kazanmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Umuyorum sizlerin de aynı şekilde keyif aldığı, güzel deneyimler yaşadığı bir ay geçiririz.

Önceki senelerden edindiğimiz tecrübemiz ve yine sizlerden gelen geri dönüşler bizim için çok kıymetli. Bu sene özellikle birçoğunu dikkate aldık ve uygulamaya çalıştık. Umuyorum takdir edilir ve diğer firmalara da örnek teşkil eder.

En çok gelen isteklerden birisi, daha düşük gramajlarda deneme imkanı ve tadım setleriydi.

Operasyon olarak oldukça zorlayıcı olsa da bu sene 60 gr’lık ambalajlarda hemen hemen tüm kahveleri deneyebilme imkânı, aynı zamanda yine 60 gr’lık Kahve Kulübü deneme setleri olacak.

Deneme setleri toplu alıma özel, detaylı 70–80 sayfalık küçük bir kitapçıkla gelecek. Yine bu kitapçıkta, her ne kadar ben çok reçete verme taraftarı olmasam da tüm kahveler için bizim referans reçetelerimiz bulunacak.

Kahve Kulubu Deneyim Ozel Setleri

Normal şartlarda zamana yayarak çıkarmayı planladığımız zulamızdaki 10 farklı çekirdeği toplu alım için sitemize ekliyoruz. Bildiğiniz üzere ilk günden beri seçkimizin%99’unu kendi araştırmalarımız ve seçimimizle kendimiz ithalatını yapıyoruz. Çok çok istisnai tesadüfler hariç seçkimiz tamamen bize özgü ve diğer kavurucularda bulamayacağınız çekirdeklerden oluşuyor. Burada kendi kendime yapabileceğim bir eleştiri olabilir, o da maalesef origin çeşitliliği konusunda kötü bir zamana denk gelmesi. Seçkimiz oldukça Amerika kıtası ağırlıklı. Beklediğimiz çok enteresan bir Kenya seçkisi vardı fakat üreticiden gelen ilk numuneler ile son numuneler arasında bazı çekirdeklerde kalite olarak önemli fark vardı. Bazı lotları iptal etmek durumunda kaldık. Bu, süreci maalesef biraz uzattı. Toplu alıma yetişmesi zor gözükse de bir sürpriz neden olmasın, son anda.

Çekirdeklerle ilgili genel bilgiler kitapçıkta ve web sitesinde olacak fakat ayrıca ben aşağıda kişisel kısa yorumlarımı da ekleyeceğim. Stok durumuyla ilgili bilgiler de burada olacak.

Gelelim diğer bir önemli konu olan indirim kısmına. Gönül istiyor ki hep daha fazlası olsun. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu organizasyonu da planlayarak yeni yılda mevcut kahvelere herhangi bir zam yapmadık ve elimizden gelen sınırları mümkün mertebe zorlamaya çalıştık. Bunları göz önünde bulundurarak Kahve Kulübü toplu alımı için tekil satın almalarda %25 indirim uygulayacağız.

Fakat Kahve Kulübü’ne özel olarak 6 farklı set oluşturduk. Bunlardan 5 set, 10–12–14–16 ve 18 farklı çekirdekten oluşan setler. Bu setlerde indirim oranı gitgide artan şekilde %33 ile %37 arasında değişiyor. Setlerin içeriği tamamen stoklar göz önünde bulundurularak seçildiği için, içeriğinde bir değişiklik yapma talebinde bulunmamanızı rica ediyoruz. Deneyim seviyesini arttırmak için farklı varyeteler olmasına özen gösterdik. En küçük set ile 9 farklı varyete deneyimleyebilme şansınız olacak. Ayrıca, setler içerisinde istediğiniz kahveler olursa bunları 200 gr. olarak da seçebilirsiniz.

Kahve Kulubu Deneyim Ozel Setleri

Bundan başka kitapçığı sadece setlere dahil ettik, ancak hatıra veya bilgi amaçlı kitapçık edinmek isterseniz, Ekipman ve Eğitim başlığı altında yer alan Kitap ve Dergibölümünden sepetinize ekleyebilirsiniz, %25 indirim kodubu üründe de geçerli olacak.

Yeşil çekirdek, ekipman ve tekstil kısmını maalesef dahil edemiyoruz.

Espresso meraklılarının ve espressoya özel kahveler denemek isteyenlerin oldukça fazla olduğunu biliyoruz. Uzun zamandır blendleri yenilemeyi planlıyorduk. Şu an için 4 farklı blendimiz olacak:

Neoclassic Blend: Daha önce Classic Espresso Blend olarak bildiğiniz blendin muadili.

Minimalist Blend: Daha önce Modern Espresso Blend olarak bildiğiniz blendin muadili.

Rococo Blend: Yeni, çok tatlı, çikolatamsı, yuvarlak karakterde bir blend.

Pop Art Blend: Yeni, vurucu, meyvemsi, eğlenceli karakterde bir blend.

Toplu alıma özel, böyle bir talep olduğunu da görüp, bizimClassic Espresso Blend’imiz kullanılarak üretilen bir çikolata barını da sitemize ekledik ve %25 indirim kodubu üründe de geçerli olacak. Çikolatayı Ekipman ve Eğitim başlığı altında yer alan Çikolata bölümünden sepetinize ekleyebilirsiniz. Keyifli, uyumlu, enteresan bir reçete oldu; denemenizi öneririz.

Kargolar için şu an iki alternatif sunuyoruz: Hepsijet ve Aras Kargo. Özellikle büyük şehirlerde Hepsijet oldukça başarılı, daha küçük şehirler ve merkezi olmayan yerler için Aras Kargo tavsiyemiz. Kargo alt limitlerinde yine bir artış yapmadık; geçen sene Temmuz ayından itibaren olduğu gibi aynı şekilde devam ediyor olacak.

Bu sene mottomuz: Not Ultra Processed Junk!

Bundan yola çıkarak kupon kodumuz ise: simplification

Son düzenleme:
Gelelim kahvelere;

Afrika

Dimtu, Ethiopia:
Çok sevdiğim bu çekirdek maalesef artık tükenmek üzere.

Rugali, Rwanda: Stoğu kısıtlı başka bir çekirdeğimiz, güzel bir Afrika Red Bourbon örneği.

Acacia Hills, Geisha, Tanzania: Bu da yine tükenmek üzere olan çekirdeklerimizden. Geisha varyetesine Tanzanya yorumu.

Amerika

Monteblanco, Pink Bourbon:
Yine tükenmek üzere olan, bir süredir seçkimizde olan, birçok kişinin aşina olduğu keyifli bir çekirdek.

Amor Rosa, Colombia: Gül notasıyla başlayıp kimimizin krem karamel, kimimizin trileçe dediği bir notayla bitiyor. Aslında bitmiyor, epey uzun bir süre kalıyor. Şimdiye kadar deneyip beğenmeyen olmadı. Hemen dikkat çekiyor. Güzel bir deneyim. Hem filtre demlemelerde hem sütlü, sütsüz espressolarda oldukça güzel ve farklı bir deneyim sunuyor.

La Providencia, Colombia: Tropik meyve kokteyli, oldukça canlı, oldukça tatlı.

El Jardin, Colombia: Dönem dönem farklı çekirdeklerini de sunduğum, iyi bir arkadaşım da olan Newerly Gutierrez’den sulu sulu meyvemsi bir çekirdek.

Cultivares, Sidra: Cultivares’in yıkanmış Papayo’su oldukça beğenildi, kilo kilo alan müdavimleri var. Bu sefer Cultivares’ten bir Sidra varyetesi. Yine tatlı, sulu ve meyvemsi. Bitişte ise gazı kaçmış kola anımsatıyor bana. Fakat en son El Placer Chili Bourbon tadım notlarını yazdıktan sonra Calibre’den Elmar, tadım notlarına “gazı kaçmış kola” yazmama müsaade etmedi.

Finca Milan, Toffee: Finca Milan ülkemizdeki kahve severler arasında oldukça popüler. Fakat bildiğim kadarıyla bu metotla hazırladığı çekirdekler daha önce gelmedi. Toffee Culturing kullanıldı denmesine rağmen ana tadım notu muz; yan notalarda muzlu puding, muzlu süt, muzlu kek… Hiç mi eşlikçisi yok derseniz kavun ve toffee, elma diyebiliriz belki.

Monteverde Java: Newerly Gutierrez’den bir Java varyetesi fakat stoğu tükenmek üzere maalesef.

Los Nogales, Chili Bourbon: Los Nogales son yıllarda kahve yarışmalarında aldığı başarılı sonuçlarla adından oldukça söz ettiriyor. Chili Bourbon yorumu da oldukça farklı, güzel bir deneyim sunuyor. Seçkimizde çıtası oldukça yüksek olan çekirdeklerden biri.

La Herencia, Sidra, Colombia: Kırmızı ve mor renkleri anımsatıyor. Meyvemsi, şarabımsı, dolgun, kalıcı. Keyif kahvesi.

Las Brisas, Ombligon, Colombia: Fazlasıyla üzerinde oynanmış Ombligon’ların aksine tertemiz; işlemden ziyade varyetenin özelliklerini deneyimleyebileceğiniz, oldukça güzel içimli bir çekirdek.

Cultivares, Papayo: Meyvemsi, çiçeksi, oldukça kompleks, ferahlatıcı. Asiditesi ve tatlılığı yüksek, birbirlerini çok iyi dengeliyorlar.

El Pedregal, Chiroso: Oldukça kompleks çekirdeklerden biri. Çiçeksilik ve meyvemsilik arasında sürekli geçişler yapıyor. Her demlemede yeni bir şeyler keşfedilebilen bir çekirdek.

Las Acacias, Ombligon, Natural: Tadımlarda en yüksek puanı alan kahvelerden biri. Akılda kalıcı, kompleks.

Las Acacias, Papayo, Natural: Maalesef yine stoğu azalan kahvelerden, fazlasıyla beğenildi.

Las Acacias, Tabi, Washed: Yine stoğu tükenmek üzere olan çekirdeklerden. Las Acacias, Türk kahveseverlerin damak tadına uymuş gözüküyor.

El Placer, Chili Bourbon: Evet, bu o meşhur tadım notları olan kahve. Çok sıra dışı, farklı bir deneyim; pek karşımıza çıkmayan bir profil. Aynı zamanda kolay içimli de. Patates kızartmanızı baharatlı seviyorsanız bunu da muhakkak seversiniz.

La Pradera, Colombia: Çok kritik olması da bir diğer stoğu az olan kahvelerden. Kuşburnu notası ve çiçeksiliği ile öne çıkıyor.

Hacienda La Esmeralda, Geisha, Washed, Panama: Fazla söze gerek yok sanırım. Birçok kişinin bunu beklediğini biliyoruz. Yaklaşık 3 kg kadar daha stoğumuzda.

Mi Bendicion, Honduras: Günlük, dengeli, hafif baharatımsı, kuru meyve ve çikolata notaları olan, klasik diyebileceğimiz bir kahve. Espresso için de uygun.

La Victoria, Honduras: Tatlı mı tatlı, şerbet gibi. Meyvemsi. Akıcı ve doygun. Espresso için de yine güzel bir seçenek.

El Jardin, Honduras: Turunçgiller ve karamelize tatların kol kola girdiği, zengin, tatlı, dengeli, katmanlı bir kahve.

El Negro, Pacamara, Honduras: Geçtiğimiz yıl çok sevilen bir Maracaturra’mız vardı, sonrasında aylarca soruldu. Yine Pacamara fanatiklerinin de çok olduğunu biliyoruz. Bu kahve bir taşla iki kuş vuruyor. Pacamara varyetesi yeşil çekirdek haliyle oldukça dayanıksız bir varyete olduğundan genellikle tercih edilmiyor fakat bunu deneyince hemen sepete attık.

Ek Not:
Setlerden alanlardan soyle hakli ve makul bir istek geldi;
Seti deneyip daha sonra begendiklerimden daha yuksek miktardan almayi planliyorum, fakat setlere olan ekstra indirimden faydalanamiyorum bu durumda seklinde.
Acikcasi mantikli, makul ve cozumlenebilecek bir konu. Set alimlarinda bir sonraki siparis icin kisiye ozel bir ekstra indirim kodu iletecegimiz bilgisini vermek isterim.
Tesekkurler.

İletişim için;

0 (531) 716 26 29 numaralı hattımızı pazartesi–cumartesi 10.00–18.00 arasında yanıtlıyoruz.

0 (534) 602 40 67 numaralı hattımızdan ise gün içinde istediğiniz saatte Calibre’den Elmar’a ulaşabilirsiniz.

info@coffeecalibre.com e-posta adresimizi yine aynı şekilde mesai saatleri içerisinde yanıtlıyoruz.

Bunlar dışında buradan yine ben, @Talhaerdinc ve Calibre’den Elmar @lmvrhsnzd sürekli, gördükçe mesajlarınızı yanıtlamaya çalışacağız.

Instagram üzerinden de yine gördükçe yanıtlamaya çalışıyoruz fakat çok fazla spam mesaj geldiği için bazen gözden kaçabiliyor Instagram mesajları.

Son düzenleme:
Merhaba,
İndirim kodu setlerde geçerli mi acaba? Geçerli değilse(denediğimde hata alıyorum), %8-12 arasında bir indirim görüyorum. Mesaj içeriğinde bahsedilen 33-37 arasında değişen indirimleri maalesef ben göremedim. Farklı bir yol mu izlemek gerekiyor?

Acacia Hills, Geisha, Tanzania: İçtiğim geshalar içinde rahat ilk 3te.Üzüm notası bariz. Onun üstüne klasik gesha temizliği. Harika bir kahve. Elinize sağlık.

Merhaba,
İndirim kodu setlerde geçerli mi acaba? Geçerli değilse(denediğimde hata alıyorum), %8-12 arasında bir indirim görüyorum. Mesaj içeriğinde bahsedilen 33-37 arasında değişen indirimleri maalesef ben göremedim. Farklı bir yol mu izlemek gerekiyor?
Merhaba,

Evet gecerli olacak setlerde fakat, gece yarisi itibariyle aktif olacak. Henuz ocak ayi icindeyiz :)
Biz tum urunleri actik bu sure icerisinde hepsini inceleyebilirsiniz, oldukca fazla secenek var.

merhaba @OkanT. güzel bir ay diliyorum. Acaba çekirdekleriniz içerisinde italyan roast olarak içinde azda olsan robusta karışımı olan bir espresso var mı? çok ciddi seviyeden klasik italyan espresso çıktısı almak istiyorum. meyvemsi vb. seçeneklerle düzgün kremalı bir çıktı elde etmek için kalibrasyon vb. uğraşmak istemiyorum.

merhaba @OkanT. güzel bir ay diliyorum. Acaba çekirdekleriniz içerisinde italyan roast olarak içinde azda olsan robusta karışımı olan bir espresso var mı? çok ciddi seviyeden klasik italyan espresso çıktısı almak istiyorum. meyvemsi vb. seçeneklerle düzgün kremalı bir çıktı elde etmek için kalibrasyon vb. uğraşmak istemiyorum.
Merhaba,

Malesef robusta iceren bir blendiniz yok. Fakat yeteri kadar talep gelirse toplu alim suresi icinde bur sekilde bir blend hazirlayabiliriz.

Sipariş No: #8904767960

Mario Samuel Mejia Rodriguez, Finca El Jardin, Honduras
200 Gr.

Joel Cruz, La Victoria, Honduras
200 Gr.

Franklin Nolasco, El Negro, Honduras
200 Gr.

Rococo Blend
200 Gr.

#6344769367 nolu sipariş

Dimtu Guji, Ethiopia
El Negro, Honduras
Amor Rosa, Colombia
Neoclassic blend

Kitapçığı ben de çok merak ediyorum. İlk defa alıyorsanız bence bitmeden Ethiopya Dimtu Guji'yi deneyin.

Geri