• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Steam Milk Süt Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bcaglar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bcaglar

Üye
İsim
Behlül
Daha fazla  
İsim
Behlül
Merhaba arkadaşlar. Güzel bir süt kreması için süt önerileriniz nelerdir? Genelde dost süt kullanıyorum fakat tam anlamında krema olusmuyor. Bim de bulunan altın süt denedim. En az %3.7 süt oranı diyor. İlk aldıgımda ilk defa güzel bir kalp deseni yapabilmiştim. Fakat dün tekrar gidip altın süt aldım. Bu sefer hiç bir şekilde sütte krema olusmadı su gibi kaldı hatta. Başka önerileriniz var mı acaba ? Teşekkürler.

Ne ile köpürtüyorsunuz? Aşağıdaki Nanofoamer linkine bir bakın inek sütü bir tarafa badem sütü, yulaf sütü ne olursa olsun uygun uç kullanılarak otomatik işi bitiriyor :)

Pınar Latte Art Tam Yağlı Barista Süt şansınızı artırabilir.

EASY SILKY MILKY - Nanofoamer Pro

Aynı marka sütten farklı sonuç almanıza şaşırdım. Sütler de doğal ürün olduğu için kahve çekirdeklerimiz gibi her seferinde farklı olabilir.
Kuru otla beslenenler, yaz aylarında yeşillik yiyerek beslenmeye geçenler, başka gün değişik yerde farklı ot otlayanlar, havanın sıcaklığı, ineklerin psikolojik durumu vb bir çok etkenle değişiyor olabilir. Süt firması tedarikçilerini de değiştirmiş olabilir. :unsure:

Son düzenleme:
Metro marketten aro tam yağlı sütü öneririm

TarımKredi'nin 3.1 Yağlı sütleri hiç fena değil. BİM'in sütleri çok verimli değil gibi.

Tek değişken süt ise pınar barista serisi güzel ve yoğun.
Biraz daha pahalı seçeneği jersey sütü. Lezzet ve yağ oranı olarak rakipsiz. Kaymağını alınca dahi yüzde 4 yağlı sutlerden kıvamlı

Aynı marka aynı seri sütten farklı sonuçlar almak doğal ama genelde aynı kalite yakalanmaya çalışır. Sistem şu şekilde işliyor ilçelerde birden fazla belirli kalite üstünde olan çiftliklerin sütleri toplanıyor o çiftliklerden birinin sütü bazen yem değişikligi mevsimsel farklar vs herhangi bir sebepten ötürü iyi olmayabiliyor ve bu büyük bir çiftlikse aldıgınız partideki sütü ciddi oranda etkileyebiliyor.

Geri