- İsim
- Suat
Daha fazla
- İsim
- Suat
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca
- Değirmen
- Niche, Comandante
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Kalita, Melodrip
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- gaziosmanpaşa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- taksim
Merhaba Murat BeyBu idose normal üzerinde gelen dişli ile beni dükkanda yarı yolda bırakır mı? Kasar mı? Tası yer bitirir mi?
İdose mi fellmu bi cvb nolur ya? Ssp almama gerek varmı?
Öncelikle bahsettiğiniz iki değirmende hem idose df64 hemde fellow ode ev kullanıcıları için tasarlanmış cihazlar. Bahsettiğiniz senaryoda bu cihazların problem çıkaracağını düşünmüyorum. Siz yinede temkinli olun.
Stock bıçak SSP MP?
Kahveden para kazacağınızı düşünürsek hangi değirmeni alırsanız alın SSP MP bıçak almanızı öneririm. SSP ile öğütülen kahveler aroma açısından daha keyifli. Buda gelen müşterilerin memnuniyetini artıracaktır.
Fellow Ode mi? DF64 mü?
Ben her iki cihazıda kullanıyorum. İki cihazda sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. İlerleyen süreçte espresso bazlı bir demleme düşünmüyorsanız Fellow Ode öneririm.Nedenleri;
Daha küçük, daha şık(bana göre)
Daha temiz bir çalışma alanı
Daha sessiz
Hopper kapasitesi DF64 e göre daha fazla. (50gr üzeri öğütümlerde statikten dolayı df64 çok fazla etrafa kahve saçıyor). Ode kapalı sistem olduğu için bunu yaşamıyorsunuz. Ode bu noktada negatif özelliği içinde kahve tutuyor beklenmedik anda birden 3-4 gr kahve düşebiliyor.
Espresso demleme konusunda en ufak bir ihtimaliniz varsa tartışmasız idose df64. Ode 'nin espresso öğütüm seçeneği maalesef yok.