recepkocur
Yeni Üye
- İsim
- Recep Kocur
Daha fazla
- İsim
- Recep Kocur
️ Espresso’ya Başlamak İsteyenler İçin Mükemmel Set: Vestel Yarı Barista + Profesyonel Aksesuarlar
Espresso dünyasına profesyonel bir giriş yapmak isteyenler için özenle topladığım, krema performansı (crema) mükemmel olan setimi üst modele geçtiğim için satıyorum.
Önemli Bilgilendirme
Güncel gümrük mevzuatı sebebiyle artık Amazon veya Temu gibi sitelerden bu kalitedeki aksesuarları getirtmek imkansız hale gelmiştir. Bu set, Türkiye sınırları içerisinde hazır, gümrük derdi olmadan hemen teslim alabileceğiniz eksiksiz bir pakettir.
Kullanım Durumu ve Şeffaflık
Makineyi sadece günlük espresso ihtiyacım için kullandım; süt sistemi yorulmamış, bakımları aksatılmamıştır. Cihazın performansını görmeniz için bizzat hazırladığım güncel espresso akış ve süt köpürtme fotoğraflarını ilana ekledim. Krema kalitesini fotoğraflarda görebilirsiniz.
Satış Koşulu ve Teslimat
- Aksesuarlar tek başına satılık değildir; set olarak devredilecektir.
- İstanbul içi elden teslim imkanı mevcuttur.
- Diğer şehirlere gönderimde kargo ücreti alıcıya aittir.
Neler Dahil? (Güncel Piyasa Değerleri)
TOPLAM PİYASA DEĞERİ: 12.399 TL
- Vestel Yarı Otomatik Makine: Bakımları düzenli yapılmış, espressoyu ideal krema tabakasıyla sunan ana makine. (Vestel Online: 6.399 TL)
- Ahşap Saplı Neouza Portafiltre: Hem görsel estetik hem de ergonomik tutuş sağlar. (1.500 TL)
- Neouza Çelik Süt Potu (Pitcher): İpeksi süt köpüğü ve latte art denemeleri için ideal. (1.000 TL)
- Ağır Çelik Tamper (51mm): Kahveyi eşit ve doğru basınçla sıkıştırmanızı sağlar. (1.250 TL)
- 2 x EDP Hassas Dağıtıcı (Puck Screen, 51mm): Kahve yatağına suyun eşit dağılmasını sağlar ve makinenin grup başlığını temiz tutar. (1.000 TL)
- Dosing Ring (Mıknatıslı Dozajlama Halkası): Kahve öğütürken etrafın kirlenmesini önler. (1.000 TL)
- Analog Termometre: Sütü yakmadan, en tatlı olduğu derecede köpürtmeniz için hassas ölçüm yapar. (250 TL)
- Temizlik Fırçası ve Ölçü Kaşığı: Günlük kullanım için gerekli tüm yardımcılar.
SET SATIŞ FİYATI: 7.000 TL
Tüm parçalar temizdir ve çalışmayan aksamı yoktur; garanti süresi bitmiştir. Profesyonel aksesuarlar sayesinde gerçek bir "ev baristası" deneyimi yaşarsınız. Gümrük sırası beklemeden, piyasa fiyatının neredeyse yarı fiyatına profesyonel espresso keyfi.
Hayırlı Olsun.