• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sage BES810 ve Sage SCG600 öğütücü

castilla34

Yeni Üye
İsim
Rasim
Daha fazla  
İsim
Rasim
Merhaba
Espresso makinası almayı düşünüyorum şu anda başlıkta yazdığım ikiliyi 35 bin tl ye alabiliyorum kampanyalı olarak.Tavsiye eder misiniz? Öğütücüsü kendi içinde olan bir makina istemiyorum ayrı bir öğütücü almayı düşünüyordum karşıma bu kampanya çıktı.Bu fiyat bandına daha iyi kombinasyon yapacağım makina + öğütücü tavsiyeniz olur mu

Bu ikili bende var yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Şu ana kadar her iki cihaz da stabil çalışıyor hiç sürpriz yapmadı bana. Bu kampanya çok iyi değerlendirmekte fayda var, normalde sadece espresso makinesinin kampanyasız fiyatına iki cihazı birlikte veriyorlar. Makine ile birlikte gelen aksesuar seti de çok şık ve ürünü avantajlı kılıyor.

Bu ikili bende var yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Şu ana kadar her iki cihaz da stabil çalışıyor hiç sürpriz yapmadı bana. Bu kampanya çok iyi değerlendirmekte fayda var, normalde sadece espresso makinesinin kampanyasız fiyatına iki cihazı birlikte veriyorlar. Makine ile birlikte gelen aksesuar seti de çok şık ve ürünü avantajlı kılıyor.
Teşekkürler evet hediye ürünlere tıklamadan önce çok umudum yoktu 20 bin tl lik öğütücüyü görünce şaşırdım büyük ihtimal alacağım. Philips latte go dan geçeceğim çok fark hissederim değil mi?

Philips lattego gibi tam otomatik makineden geçiş yapacaksanız öncesinde manuel espresso makineleri hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Zira kahve miktarından hangi kahveyi ne kadar ince öğüteceğinize kadar her şeyi kendiniz ayarlamanız gerekiyor. Özellikle almayı düşündünüz bu makinede espresso çıktısı için saniyeyi bile siz kontrol ediyorsunuz. Çoğu makine bir tuşla single ya da double espresso için çıktı miktarını otomatik ayarlarken bu makinede çıktının saniyesini ve gramajını siz kontrol ediyorsunuz. Bir hayli manuel makine diyebilirim :)

Philips lattego gibi tam otomatik makineden geçiş yapacaksanız öncesinde manuel espresso makineleri hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Zira kahve miktarından hangi kahveyi ne kadar ince öğüteceğinize kadar her şeyi kendiniz ayarlamanız gerekiyor. Özellikle almayı düşündünüz bu makinede espresso çıktısı için saniyeyi bile siz kontrol ediyorsunuz. Çoğu makine bir tuşla single ya da double espresso için çıktı miktarını otomatik ayarlarken bu makinede çıktının saniyesini ve gramajını siz kontrol ediyorsunuz. Bir hayli manuel makine diyebilirim :)
Kisa sureligine bes875 kullanmistim, ama bu alacagim ona gore daha da manuel anladigim kadariyla chatgpt ten kisa bir dersle cozerim diye dusunuyorum:) gram ne olmali kac saniye su akmali gibi..

Ben de bu ikiliyi düşünüyorum, kampanyadan önce sadece espresso makinesi amazonda 18 bin tl idi ama artık en düşük 26 bin tl civarında sanırım. Acaba öğütücü basınçsız portafiltre için de öğütüm yapabilir mi kullananlar memnun mu? İnternette espresso için mükemmel bir öğütücü değil ama giriş seviyesi için yeterli şeklinde yorumlar görmüştüm. Aslında cafelat robot veya flair58 düşünüyordum ama biraz daha pratiklik ve süt köpürtme için ben de bu ikiliye yöneldim. Biraz daha araştırıp ben de almayı düşünüyorum.

Ben ürünleri aldım iyi fiyata aldığımı düşünüyorum, önceki kullandığım makinaya kıyasla güzel bir yükseltme oldu benim için.

Geri