• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli Sevmeyenler için Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tamar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fermente sevmeyen birisi olarak, yıkanmış Orta Amerika kahveleri tavsiye ederim. Tercihen city+ kavrum.

Nitelikli kahve bir davadır yoldaşlarım. Nitelikli sevmemek diye bir şey yoktur. Nitelikli kahveden anlamayan faşistler vardır.

Biri yaptığınız kahveyi ekşi buldu mesela. Daha düşük asiditeli, farklı bir yöreden kahve ikram edebilirsiniz. Beğenmedi mi? Yöntemi değiştir. V60 değil de mokapottan hoşlanabilir. Yine mi olmadı? Öyleyse nitelikli kahveyi anlatın ona. Kahvenin asıl tadı bu deyin.

Israrla "acı kahve seviyorum, mehmet efendi, starbucks..." falan diyorsa kahve konusunu kapatın. Benim yaptığım kahveyi beğenmezsin/içmezsin deyin. Ben öyle yapıyorum.
Hocam bilmediğim için soruyorum, cahilliğim için bağışlayın beni. Bu bazen videolarda gördüğümüz, fıs fıs ile aroma sıkılan kahveler nitelikli sayılmıyor değil mi? Yani, nitelikli davasında bir ayıp bu, değil mi?

nitelikli kahve sevmemek espresso sınırları içerisinde benim de kısmen dahil olduğum bir mevzu aslında. içinde biraz robusta barındırmayan, o geleneksel italyan tarzı espressoya yakın olmayan tatlar hoşuma gitmiyor açıkçası espressoda. whirl markasının tanned çekirdeği hem yanık tadı verecek düzeyde kavrulmamış hem de aradığım o klasik espresso tadına tam sahipti ancak 1 kiloluk olanı stokta olmadığı gibi firmaya da ulaşamıyorum 🙃 dolayısıyla bu bahsettiğim tarzda espresso çekirdeği önerilerinizi alabilirsem çok iyi olur

Geri