Teşekkür ederim. Aslında G50'den sonra Plus versiyonunda ne duruma geldiler merak ediyordum, düz G50 hakkında oldukça malumat var. Sadece bir arkadaş kısaca değinmiş. Ama anladığım kadarıyla hâlâ geliştirilmesi gerekli.Molent g50 inceleme [uzun kullanım]
Herkese Merhaba, Bu forumdaki ilk post'umu bir inceleme ile yapmaya karar verdim. Yaklaşık 3 yıldır bu değirmeni kullanıyorum. Öncelikle üretim kalitesinden ve dizayndan başlamak lazım: Dıştan bakıldığında tepe kısmındaki vida ve sapın uç çıkıntısının işçiliği haricinde gözü rahatsız eden...www.kahvekulubu.net
Bir fark yok hocam bence , ayni g50 , ayar kadraninin malzeme yapisi degisti ve ayar mekanizmasi kismina gorseller eklendi , hee bir de degirmen uzerinde yazan molent yazisinin boyutu ve uzerindeki yazilis sekli degistiTeşekkür ederim. Aslında G50'den sonra Plus versiyonunda ne duruma geldiler merak ediyordum, düz G50 hakkında oldukça malumat var. Sadece bir arkadaş kısaca değinmiş. Ama anladığım kadarıyla hâlâ geliştirilmesi gerekli.![]()