• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent G50+

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Bu değirmeni kimse kullanmıyor galiba. Neyin nesidir, fiyatına değer mi, öğütümü nasıl, karşılaştırma yapabilir misiniz? vs. Bu dış mihrakların yerli ve milli değirmenimize çektikleri bir operasyon mudur yoksa? :)

Teşekkür ederim. Aslında G50'den sonra Plus versiyonunda ne duruma geldiler merak ediyordum, düz G50 hakkında oldukça malumat var. Sadece bir arkadaş kısaca değinmiş. Ama anladığım kadarıyla hâlâ geliştirilmesi gerekli. :)

Teşekkür ederim. Aslında G50'den sonra Plus versiyonunda ne duruma geldiler merak ediyordum, düz G50 hakkında oldukça malumat var. Sadece bir arkadaş kısaca değinmiş. Ama anladığım kadarıyla hâlâ geliştirilmesi gerekli. :)
Bir fark yok hocam bence , ayni g50 , ayar kadraninin malzeme yapisi degisti ve ayar mekanizmasi kismina gorseller eklendi , hee bir de degirmen uzerinde yazan molent yazisinin boyutu ve uzerindeki yazilis sekli degisti 🙂

Selamlar;

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ben de daha öncesinde çok araştırıp bu değirmen üzerinde karar kıldım. Öğütüm olarak genelde v60 ve türk kahvesi olarak çekiyorum. İlk başlayan biri olarak benim için gayet yeterli bir değirmen oldu. En güzel yanı firma ile direk olarak hızlı bir şekilde iletişime geçmek ve yardımcı olmaları gayet güzel. Bir çok kişi boya atma sorunundan bahsetmiş benim de hafif bir nazarlık tarzın da boya attı ama çok fazla kafaya takan biri olmadığım için benin açımdan bir sorun yok. Sadece cmd ye göre click değerlerinde bazen denemeleri fazla yapmak zorunda kalıyorum ama onu da tecrübe olarak düşünüyorum.
Benim genel olarak öğütüm değerlerim bu şekilde yardımcı olabilir diye belirtiyorum.
Naturel çekirdeklerde : 38 - 41 Click arası
Yıkanmış çekirdeklerde : 34 - 38 Click arası
Türk Kahvesi : 3 - 4 Click arası

Merhabalar .Bende dört aydır kullanıyorum sadece V60 olarak çekirdek çekiyorum. Şimdimlik çok memnunum. Naturel çekirdeklerde 46-50 click ayarlarına kadar geliyorum. Filtre kağıdının kalitesi ile bu click ayarının düşeceğini biliyorum .Memnunum arkadaşlar.

Geri