• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mokapot için Tekli Plate Ocak Tavsiyesi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnilK26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AnilK26

Yeni Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Merhabalar. Forumun yeni üyesiyim, konumda bir sorun varsa kusura bakmayınız.
Mokapot aldım ancak ocak için iş yerimde normal ateşli bir ocak yok.
Tekli plate tip elektrikli ocaklardan almayı planlıyorum.
Ancak okuduğum yorumlarda aklım çok karıştı.
Ucuz modeller var, pahalılar var. Hepsinde ayrı yorum var.
Kumtel LX-7115 örneğin ucuz bir model. Kimi yazıyor güzel kaynatıyor, kimi yazıyor suyu kaynatmıyor.
Mokapotu için bu tip elektrikli ocak cihazlardan kullanan varsa bir tavsiyede bulunabilir mi?
Teşekkürler.

Merhabalar. Forumun yeni üyesiyim, konumda bir sorun varsa kusura bakmayınız.
Mokapot aldım ancak ocak için iş yerimde normal ateşli bir ocak yok.
Tekli plate tip elektrikli ocaklardan almayı planlıyorum.
Ancak okuduğum yorumlarda aklım çok karıştı.
Ucuz modeller var, pahalılar var. Hepsinde ayrı yorum var.
Kumtel LX-7115 örneğin ucuz bir model. Kimi yazıyor güzel kaynatıyor, kimi yazıyor suyu kaynatmıyor.
Mokapotu için bu tip elektrikli ocak cihazlardan kullanan varsa bir tavsiyede bulunabilir mi?
Teşekkürler.
Bence elektrikle hiç uğraşmayın ömrünüz tükenir. Nurgaz kamp ocağı alın bir de altına nurgaz tüp bitti gitti anında kaynatır kahveyi yakmadan. Tüpleri de çakmak gazı ile doldurabiliyorsunuz 10 tl ye size en az 2 ay gider...

Geri