• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MHW-3BOMBER Racing M1 Vs TIMEMORE CHESTNUT C3s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dualite1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dualite1

Yeni Üye
İsim
Sinan
Daha fazla  
İsim
Sinan
Arkadaşlar selamlar, ilk değirmenimi almak istiyorum ve max bütçem bu ikisine yetiyor. Şuanlık mokapot ve V60 dışında uzun bir süre yeni bir demleme ekipmanı almayacağım gibi gözüküyor gayet memnunum bu ikisinden. (belki başka pour-over ekipmanı eklerim ama acelesi yok)
Bu kullanım alanına bakıldığında sizce hangisi beni daha mutlu eder ?
MHW-3BOMBER daha mantıklı gibi geldi bana ama sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleme: TimeMore c3s S2C DİŞLİ olarak geçiyormuş ne olduğunu bilmiyorum açıkcası farklı bir model mi?

Son düzenleme:
MHW-3BOMBER M1 kullanıyorum. Espresso ve V60 da beklentimi karşılıyor. 1zpresso Q Air plastik bir gövdeye sahip, MHW tamamen metal. Bence fiyat olarak uygun olanı hangisi ise o seçeneğe yönelebilirsiniz. MHW M1 ve 1zpresso Q Air birbirine yakın değirmenler. TimeMore hakkında deneyim sahibi değilim.

MHW-3BOMBER M1 kullanıyorum. Espresso ve V60 da beklentimi karşılıyor. 1zpresso Q Air plastik bir gövdeye sahip, MHW tamamen metal. Bence fiyat olarak uygun olanı hangisi ise o seçeneğe yönelebilirsiniz. MHW M1 ve 1zpresso Q Air birbirine yakın değirmenler. TimeMore hakkında deneyim sahibi değilim.
söylediklerinize tamamen katılıyorum, bende q air ile m1'i karşılaştırıp M1'den yana kullandım tercihimi. Diğer ürünü kullanmadım fakat memnunum son derece M1'den

söylediklerinize tamamen katılıyorum, bende q air ile m1'i karşılaştırıp M1'den yana kullandım tercihimi. Diğer ürünü kullanmadım fakat memnunum son derece M1'den
Cevaplar için teşekkürler Timemore kullanan birisi varsa onunda yorumunu bekleyip ona göre tercih yapıcam. Belki yakın zamanda indirimde olabilir beklemekte fayda var

Ben Timemore C3 Pro kullanmıştım ama o kadar memnun kalmadım açıkçası.
Burrleri de Hexagonal zaten. O diğerlerinden bariz daha aşağıda

Ben Timemore C3 Pro kullanmıştım ama o kadar memnun kalmadım açıkçası.
Burrleri de Hexagonal zaten. O diğerlerinden bariz daha aşağıda
S2C araştırdım ve kaliteli bir burr gibi duruyor sanırım tercihimi ondan kullanıcam burr farkından dolayı memnun kalmamış olabilirsiniz

Yaklaşık 2 ay sonunda görüşlerimi belirtmek istedim. umarım sonradan okuyanlara fayda sağlar.
Çok detaylı incelemeyeceğim ama, şu ana kadar Timemore chestnut c3s dışında 1 tane öğütücü kullanmıştım. Commandante C40.
İkisi arasında uçurum var tabiki, ve 3 katı fiyat farkıda var. Commandanteden sonra c3s çok kötü gelir gibi düşünüyordum ama asla öyle olmadı. Malzeme kalitesi, öğütüm ayarları gayet iyi. Beklediğimden daha iyi çıktı kesinlikle alırken pişman etmez.

Geri